Szerintem a Raptor a legolcsóbb rá, amit ha jól tudok 60 körül lehet venni (javíts ki Wicca ha tévedek ). 100-at olyan 8.500-9.000-nél megy, 120-at meg 10.000-nél. Bár az igazat megvallva én ritkán szoktam nézni a fordulatot.
Hogy talizunka z nekem teljesen mindegy, mert én spec. Miskolcról megyek, szóval az táljon ki találkozási helyszínt, aki ismerős arra és el tudja mondani hova kell menni. De ha lehet egy javaslatom, valami benzinkút, vagy parkoló lenne a legjobb, ahova könnyű eljutni.
Tényleg, beszéltük a tél folyamán, hogy összehozunk majd egy közös gurulást. Szerintem már van olyan idő, hogy ezt kivitelezni is tudjuk. Mit szólnátok mondjuk az ápr. 17-i időponthoz? Vagy legyen inkább 24? Szerintem mivel mindenfelől vagyunk az országból egy Pest közeli tali lenne az ideális és aki ismerős arrafelé, szervezhetne egy jó kis útvonalat nekünk. Nos? Ki mit szól az ötlethez?
Én nem tudok menni, mert a cimbikkel megyünk Szlovákiába motorosan. De ha lesz még ilyen, akkor megyek majd. Az ingyenes kawa napokra fogsz menni a H.ringre? Mert azok valamelyikén viszont 100 %, hogy ott leszek.
mindig kell egy kis izgalom a napokba ha mégsem jut eszedbe, 2 perc egy újat kreálni este felveszlek és akkor megdumáljuk.
Másnak nincs kedve még jönni? Bevennénk a Hringet a kicsikkel
Hogy talizunka z nekem teljesen mindegy, mert én spec. Miskolcról megyek, szóval az táljon ki találkozási helyszínt, aki ismerős arra és el tudja mondani hova kell menni. De ha lehet egy javaslatom, valami benzinkút, vagy parkoló lenne a legjobb, ahova könnyű eljutni.
Hol van a Toldi lakópark?
Te a Toldi lakóparkba laksz?
esetleg egy balatoni túrához nem lenne kedvetek? szép táj, ilyenkor még kihalt...jól lehet menni...
100% hogy megyek majd a kawa napokra
Másnak nincs kedve még jönni? Bevennénk a Hringet a kicsikkel
zoza_89 ha minden igaz...
mondjuk most totál izgatott vok h kitalálom-e a kódom....
vegyél fel msnen és akkor meg tudjuk beszélni:
cunc_89@msn.com