Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!remélem minnél hamarabb jó idő lesz és mehetek már!
A motor nagyon jó, én olyat még nem hallottam, hogy valamilye magától elromlott volna! Sok balestmentes km.-t kívánok hozzá!
Szerintem ez egyébként érdekes kérdés. Lehet, hogy azért jobb ott az átlag színvonal mert fele annyit költenek motorozásra, autózásra mint mi?
SziasztokFiúk/lányok.Új vagyok a forumon mondanátok valami jót a mocimról vagy úgy bármit(ninja250)uj jogsim van sosem mociztam egyedűl csak a férjem háta mögött(1100xx).köszi Timcsó
Nem arra gondoltam, hogy megérné ide hozatni, csak annak ellenére, hogy mennyivel jobb az átlag színvonal ott, mégis sokkal olcsóbban hozzá tudnak jutni ehhez a motorhoz...mázlisták
Nem rossz, de azt ide kell szállítani, mittudomén milyen adót fizetni + ha amireikai gyártmány akkor macerás a szervízelése mert ott mások a szabványméretek. Bár az idei, hazai árakat elnézve lehet, hogy még így is megéri.
A 140-es biztos, hogy jó rá! Én már próbáltam, nekem jó volt, csak egy vele a gond: kicsi a választék. Konkrétan hosszas keresgélés után is csak a bridgestone-nál találtam ebben a méretben. Az tök jó gumi viszont nem olcsó pláne, hogy elég puha keverék (főleg pályára javasolják).
http://www.r17.hu/index.php?ca...
HahÓ!
Most olvastam amcsiban eladó 1500 km el ninja 250 3500 dollárért, kb 650.000 ft...nem is rossz ugye
ÁÁÁÁÁ valamit félreértettél.Nem akarok 150-est felrakni,mert mint irtam nem is férne el a kétoldalt 4-4mm hézaggal és tudom a felnire is nagy.Csupán a képet kommentáltam,hogy ott bizony a villával valami nagyon nem ok.Én a 140-es méreten gondolkozom,az tuti elfér és még talán a felni is engedi.Gondolom a gumis meg úgy se teszi fel ha nem jó.
Én is ezen agyalok most, hogy szélesebb gumit kellene feltennem, azt mondták a 140eset még simán bevállalhatom és azzal jó kanyarodni is...
Elég gyanus lenne, ha a villa így állna egy másik gumimérettől. A tengely szélessége megváltozik a gumicserével? Attól, h másmilyen gumi lesz felrakva nem feszül jobban szét a lengővilla. Szóval ez hülyeség.
A felni szélessége adja meg a gumi szélességét, és max 10-el nagyobbat vagy kissebbet lehet/érdemes rárakni. Amúgy ha 130 helyett még ha el is férne a villában 150-est rakatnál fel, nem tudnál kanyarodni a géppel. Énis most a 190-es helyett 180-ast fogok felrakni, h könnyebben elkezdjen a kanyarban bedőlni a motor...
Tegnap én is kint voltaaaaaaaaaam. beeeeeee.
Egy élmény volt csak amikor levettem a kesztyűt azt hittem benne marad az ujjam.
Mikor lesz már tavasz...
Látom a téli hideg beköszöntével együtt kicsit pang a fórum. Semmi nagy gondolat nincsen, csak megosztom veletek szomorú történetem: egyik drága barátom valamivel előbb ért haza ma melóból, kihozta a kis mocinak nem nevezhető Suzuki SV650-esét megjáratni egy kicsit, s képes volt felhívni a munkahelyemen, hogy mindezt élőben hallgathassam 10 percig sírtam a mosdóban van szíve egy ilyen embernek? Mikor lesz már tavasz...
eladó ninja 250 r , 2009-hez gyári új kerekek gumival tárcsákkal kompletten (150 km van bennük) hibátlanul első és hátsó csak egyben eladók ár 65000 ft. u.itt: komplett blokk , gyújt.modullal, kábelköteggel, könyöksorral, gyári kipufogóval, légszűrőházzal + szűrővel, szintén 150 km-rel, hibátlan minden, ár egyben 160000 ft. (akár qvadba is tökéletes) ugyanitt más bontott alkatrész ehhez a tipushoz eladó. 0620/992-4528 buék!
A csere után szerintem a bal villa elég szarul áll.Egyébként láttam 150-est képen és ott nagyon közel volt a villa ,szinte súrolta a tövénél.
Kösz kolléga!
Elsőre azt hittem a gumik egy mérettel nagyobbak,egy kicsit csalóka.
Úgy gondolom a 140-es még jó rá,bár sok képen láttam már 150-est is. A villánál viszont oldalanként minimum 4mm kell szóval a 150-es necces,főleg hogy a felni 3,5"-os.A 140-est viszont én is megkockáztatom majd.
Mi felpróbáltuk rá a 140-es és a 150-es gumit is (Bridgestone). A 140-es ráfér, de a 150-es hozzáér a láncot fedő műanyag toszhoz.
Continental sport-túra gumi gyári méretben (110/70-17, 130/70-17).
Elől lágyabb keverék a jobb tapadásért és azt hiszem a hátsó is lágyabb a gyárinál de nem sokkal. Pályán és utcán használom, szerintem kifogástalan. Csak az a bajom van vele, hogy mindössze egy méretben lehet kapni. Puhasága miatt azt hittem gyorsan kopik majd, de tévedtem. Többet pályáztam vele mint a gyárival és jobb állapotban mint az ugyanennyi idősen. Egyszerűen minőségi különbség. És persze ár-érték arányban verhetetlen!
Így igaz. Mindig ott vagyok. Akit érdekel jövőre folytatódnak MERSZ pályaestek is, tanuló és gyors csoportokban. A tanulóhoz felvezetés és jótanácsok is járnak
A képeiből ítélve szerintem a gyári méret van neki. Nekem azt mondták a nagyokosok, hogy 140-150es gumikat simán feltehetek majd, hát, még azért utána akarok járni ennek...
fergeteges
Tudom, hogy nem 250R, de azért talán érdemes megnézni...

Yvett és a Ninja
Tudja valaki hol árulnak effélét?
Utólagos engedelmetekkel akit birtam megkerestem az iwiw-en.Ki tudja mikor jöhet jól.
Ave!