Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem, 2 év gari van mindenhol, egy helyet kivéve, mert ott van csak 4 év. Végigkérdeztem minden kawasaki márkakereskedést amikor vettem a mocim, hogy ki milyen pluszt ajánl, onnan tudom...
4 év garancia járt minden ninjára (kivéve aki szentesen vette, ők+1évet kaptak az üzlettől)
Olajcsere: 20ezerből megvagy lazán.
Én vasárnap nyitom meg a szezont!
Még 1 kérdés: garanciális júniusig, olajcserét mennyiért csinálnak, azt nem tudjátok?
köszke...
Na és ki motorozik már? Én tegnap óta ezzel járok már mindenhova. Melóba is
Egy helyen van az országban ahol ennyi rá a gari, akkor ezek szerint te ott vetted
Köszi szépen
2 év garancia? csaaak?
Nekem 5 év van rá
Bár mondjuk garancia nélkülit alig fogsz találni szerintem, mert tudtommal 2008 óta gyártják a tini ninjákat és így a legelső szériának is idén jár le a garija. Bár, a span-szerelős megoldást így is bevetheted szerintem.
Ha újonnan veszed, akkor van rá 2 év garancia, de ha nem szervizelteted valamelyik kawasaki márkakereskedésben akkor ugrik. Viszont ha használtan veszed és nem garanciás akkor simán szervizelheted magadnak is, bár szerintem ilyenkor célszerű összespanolni egy szerelővel, aki ad neked pecsétet a füzetedbe, mert ha el akarod majd adni a későbbiekben, akkor mindenképp pozitívum lesz a rendszeres szervizelés...
Lenne 1 kérdésem, sajnos én nem igazán értek hozzá, de a ninjánál a motorolaj cserét azt magam is megcsinálhatom, vagy mindenképpen szervízbe be kell elvinni, hogy ott ők cseréljék le az olajat? köszi...
Hali!
Ha ápilisban lenne, akkor már én is tudok csatlakozni,mert 1 hét és forgalmi, és kész
Helloka!
Nem voltam. Most vagy élvezem a motorozást vagy szenvedek... Itt jelen esetben a hideg és a szél miatt az utóbbi lett volna. Élvezeti érték nélkül, muszájból nem veszek részt rajta. Nem is voltak annyira sokan, akik voltak azok is javarészt panaszkodtak, hogy hideg volt, nem is tartott sokáig a buli.
Bizony! A tini ninja hadjáratot lassan aktualizálhatnánk!
a "nem is utazott sokat" kategóriába :D
egyértelmű, hogy a 2. (nem :))
én melyik kategóriába estem?
MotoCat! Voltál Balcsin?
Mi sajna nem vágtunk neki az útnak, nagyon fújt a szél, ráadásul hideg is volt. Majd talán jövőre összejön.

A kiskawás túrába benne vagyok, jo lenne megdumálni valamit.

Utasról: axelina jól mondja, utas függő. Nem sok hátizsákot vittem eddig, de volt akit meg sem éreztem, és volt akitől azt hittem leszakad a derekam, karom, vállam, mindenem. Nem tudta felfogni h a hátsó ülésre szíveskedjen ülni. Mindenáron be akarta magát préselni mögém. Nem is utazott sokat
Szia!

Mi lenne az áruk?
üdv. a fejidom nincs, a faridom és a hátsólámpa megvan.
Szia!

Fejidom farokidom hátsó lámpád megvan?
eladó ninja 250 r , 2009 alkatrészek 0620/992-4528
Látom ebben a kérdésben is megoszlanak a vélemények, majd akkor meglátom mennyire kényelmes az utasomnak

Szombaton én is túlestem az első, kis esővel és széllel fűszerezett oktatáson. Ha minden jól megy, még 2 hét és már meg is lesz a jogsim. Milyen messze is van az még...
Szerintem ha az utasod jól ül mögötted, akkor semmi para sincs.
Utassal? Rövid távon (40-50km) még elmegy de hosszútávon Nem is a motor erejével van a baj inkább kényelmetlen de nagyon.
Hát ha ilyen marad az időjárás, akkor tényleg ráér az ember lassan szervezni... Ha egy héttel is elcsúszik a vizsgám vagy az oktatás a retek idő miatt, akkor nagyon leszek.

Régebbi Ninjásoktól kérdezem: utassal hogy megy?