Gzokerpaca!
Sok sikert a holnapi forgalmi vizsgához!
Az idővel nem lesz baj, szép időt mondtak...
Én holnap megyek az okmányirodába, aztán már csak 1 hét...
Naaa, én sem haltam meg.
De még egyszer mondom csak kíváncsiskodtam, mert nekem nagyon nagy agyalás volt mit vegyek. Egybe biztos voltam, hogy újat veszek. ..most már vennék használtat is.
Még nem tudom pontosan. Nyáron tervezem a vételt, és valószínű használtat veszek. Végig gondoltam, és ugyebár ruha is kellene mellé. Egyedül bukósisakom van G-Rex, ami nagy motorra való, azon kívül semmi. Szóval most gyűjtögetés.
...amúgy én is kezdő vagyok, úgyh. nem okoskodni akartam (csak 2007 óta van "A"-m), csak azt látom, hogy 250-mellett nem tartanak ki, sőt az 500 mellett sem. Bár lehet, ez hazánk hülye nagyzási hóbortjának is betudható.
Igazad van abban, hogy kezdőként nem akarsz nagyobbat, de ha kis pénzű ember vagy, akkor nem lesz pénzed fokozatokra (2 évente kategória növelés).
...amúgy meg ha A korl. jogsid van, akkor meg mind1 a téma
Mikor veszed?
Gratula!
Én meg ma voltam az okmányiban elintézni, és azt mondták 2-3 hét, míg elkészül
hogy bírom ki addig...
Megvan a jogsim!
Volt is "rettegés" eleinte...
...na jó, nem volt.
Sok sikert a holnapi forgalmi vizsgához!
Az idővel nem lesz baj, szép időt mondtak...
Én holnap megyek az okmányirodába, aztán már csak 1 hét...
De még egyszer mondom csak kíváncsiskodtam, mert nekem nagyon nagy agyalás volt mit vegyek. Egybe biztos voltam, hogy újat veszek. ..most már vennék használtat is.
Jó ez a 250-es, ki lehet használni, tudja amit kell...
remélem minél előbb megtalálod a járgányod és velünk tarthatsz
Szerintem a halálos ítéletem írnám alá...
Különben sem kell a 250-estöl nagyobb. Olcsó fenntartás, alacsony fogyasztás, és a max megengedett 130-at az is tudja
Viszont, lehet hogy pár év után úgy érezném, hogy már kevés az a 250. Amit most tudok, hogy biztosan elég lenne egy ideig.
...amúgy meg ha A korl. jogsid van, akkor meg mind1 a téma
Mikor veszed?
Megéri kimenni?
Sok víz lefolyik még addig... Nem sietem el a dolgot. Itt a városban meg elég a Simson is... :D