Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igazából erre sincs még.. A1re van, júniusban lejár a 2 év, aztán megyek letenni a különbözetit. ez a terv
ezt meg nem mondom, nekem adtak ez a lényeg
De ez új jogosítvány szerzésénél nincs asszem.... vagy mikor még anno a Bs jogsit csintam átbasztak az okmányirodában...
Szia, lehet kérni ideiglenes jogosítványt aszem 1-2 ezer forintba kerül és addig azzal lehet vezetni amíg meg nem jön az új
üdv. eladó bontott alkatrészek ninja 250 r-hez, megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
Hát bezony, ki győzi azt kivárni... gondolom az okmányirodában kapott papírok (ha van bármi ilyen egyáltalán) meg nem sokat érnek
nekem is ezt mondták, aztán egy hónap lett.. a végén már azt álmodtam hogy csenget postás..
Hali!
Gratula!
Én meg ma voltam az okmányiban elintézni, és azt mondták 2-3 hét, míg elkészül
hogy bírom ki addig...
Gratulálok! Sok balesetmentes km-t!
Hi Guys!

Megvan a jogsim!
Reggel 9kor pesten a fehérvári úton láttam egy zöld kis Ninját, sportdobbal...esetleg vki volt közületek?
Nekem, semmi.
Volt is "rettegés" eleinte...
...na jó, nem volt.
jogsid megvan már a zx6hoz? v még csak tervben van? (mint nekem )
Gzokerpaca!
Sok sikert a holnapi forgalmi vizsgához!
Az idővel nem lesz baj, szép időt mondtak...
Én holnap megyek az okmányirodába, aztán már csak 1 hét...
Neked mi volt a zx6 előtt?
Naaa, én sem haltam meg.
De még egyszer mondom csak kíváncsiskodtam, mert nekem nagyon nagy agyalás volt mit vegyek. Egybe biztos voltam, hogy újat veszek. ..most már vennék használtat is.
simoman, ha így érzed, akkor semmi esetre se vegyél nagyobbat! nem éreznéd magad rajta biztonságban, annál rosszabb meg nincs is!

Jó ez a 250-es, ki lehet használni, tudja amit kell...

remélem minél előbb megtalálod a járgányod és velünk tarthatsz
Én kitartanék a 250 mellett. Meg ugye, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne 8 év simsonozás után egyből egy 600-as...

Szerintem a halálos ítéletem írnám alá...

Különben sem kell a 250-estöl nagyobb. Olcsó fenntartás, alacsony fogyasztás, és a max megengedett 130-at az is tudja

Viszont, lehet hogy pár év után úgy érezném, hogy már kevés az a 250. Amit most tudok, hogy biztosan elég lenne egy ideig.
Még nem tudom pontosan. Nyáron tervezem a vételt, és valószínű használtat veszek. Végig gondoltam, és ugyebár ruha is kellene mellé. Egyedül bukósisakom van G-Rex, ami nagy motorra való, azon kívül semmi. Szóval most gyűjtögetés.
...amúgy én is kezdő vagyok, úgyh. nem okoskodni akartam (csak 2007 óta van "A"-m), csak azt látom, hogy 250-mellett nem tartanak ki, sőt az 500 mellett sem. Bár lehet, ez hazánk hülye nagyzási hóbortjának is betudható.
Igazad van abban, hogy kezdőként nem akarsz nagyobbat, de ha kis pénzű ember vagy, akkor nem lesz pénzed fokozatokra (2 évente kategória növelés).
...amúgy meg ha A korl. jogsid van, akkor meg mind1 a téma
Mikor veszed?
Milyen a kawa kiállítás?
Megéri kimenni?
Kié a volt a 250-es zöld ninja az expon az egyik oldalsó bejárat mellett? 150-es pirelli gumi hátul, elől 110-es dunlop, bukógomba + Bodis kipu.
Másrészt nem tagadom, kezdő motoros vagyok. Nem kellene 600-assal kezdeni szvsz...
És a 600-ast hogy hajtom A korl-al?

Sok víz lefolyik még addig... Nem sietem el a dolgot. Itt a városban meg elég a Simson is... :D