Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Schneller kolléga!
A kérdésem az lenne milyen és mekkora gumikat látok én a te ninjádon?Leginkább a gumi mérete érdekel és az hogyan viselkedik?
Köszöntem!
Azt hiszem Andris szokott kijárni, mostanában kicsit eltűnt, ő minden alkalommal kint volt. És nagyon bátor volt, mert ment a leggyorsabb kategóriában is a verseny motorosokkal (bár nem saját elhatározásból)

Én kint szoktam lenni fotózni, pályázni még nem nagyon voltam ilyen alkalommal.
Dejó! Majd hesszelem a honlapjukat. Köszi szépen!
És innen a kis ninjások közül megy valaki idén? Mert én mennék, már szerveztem is magam köré pár kawasakit, csak én vagyok eddig a "legkisebb"....
Szia Axelina!

Valóban így van. A kawa honlapján szokott fent lenni az éves naptár. És ez nagyjából úgy néz ki, hogy 4-től vagy 5-től kezdődik, és elvileg három csoport van kezdő, lassú és gyors. 8-ig tart.
Jó móka
Hát, gyakran illetnek az őrült és a fanatikus jelzőkkel...
Tényleg, hallottam, hogy kawásoknak ingyenes a Hungaroringes tesztnap, meghatározott időpontokban. Tud erről valaki valamit?
bakker ....dec 29.-én motorozni....
az enyém meg már október második hétvégéjétől a garászban van pikk-pakk letakarítva téliálmot alszik... és várja a jóidőt
BÚÉK Mindenkinek! Én dec. 29-én motoroztam utoljára. Lementem Miskolcról Debrecenbe, nem is voltam normális, de jó volt...
BUÉK BUÉK mindenkinek

Én másodikán meg is nyitottam az évet... bár kegyetlenül hideg volt...
Minden kedves fórumozónak BUÉK!
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Minden kedves motorosnak szeretnék nagyon boldog új évet kívánni!
Köszönöm, akkor úgy látszik a sípolás kérdés megoldva :-) Ennél nagyobb baj ne legyen. Amúgy első tapasztalatok alapján nagyon jó a "kis" moci. Sok összehasonlítási alapon nincsen, de tanulni egy 125-ös Honda NSR-en tanultam, s tudom, az egyik majdnem 16 éves a másik alig múlt 1... de ebből tudok gazdálkodni egyenlőre. A motor emelőt meg lassan tudom csinálni, sajna a meló két ünnep között is megtalált, de majd rakok fel róla képet. Ki tudja, a végén még rendelnek is Hát Atlantis megértelek, már én is alig várom, hogy mehessek rutint tanulni. Remélem az oktató jó fej lesz és hamar le tudom zavarni. Ja és a dzseki: nekem bejön, mert 5 fokban, amikor motoroztam, abszolút nem fáztam benne. A bélése ugye kiszedhető, tehát nyáron sem sülsz meg benne,s persze a legfontosabb, hogy könyök-, váll- és és gerinc protektor is van benne - bár ez nem a reklám helye, de tudom ajánlani. Azt pedig, hogy nem kell kivenni az akksit, még nem hallottam. Bár a pincében áll, ahol mindig 5 fok fölött van, de azt hittem, hogy az azért kell, hogy ne merüljön le. A rövid járatásokról én is azt olvastam, hogy csak árt, azt nem terveztem. Köszönöm a jó tanácsokat, minden hasonlót szívesen fogadok S még valami: az első alkalommal sikerült majdnem összecsókolni egy Thaliással. Kolléga úr ment előttem, szépen lassan lehúzódott jobbra, lassított, mint egy ember, aki megállni készül, én meg már indultam, hogy elmegyek mellette, amikor is balra kivágott, ő ugyanis be akart állni a kocsibeállóba, csakhogy a kicsi indexét elfelejtette használni.... csak óvatosan!

Széles utat! (már tudok ilyen nagyon fasza motoros köszönéseket is )
Miért veszed ki az aksit? Ha meleg helyen tárolod akkor nem kell kivenni. Ja és nem javaslom hogy idönként beindítsd. Többet árt mint használ. Én is leszoktam róla:)
igen, 25kw :)
Sziasztok! én még csak most kezdem majd jan. 20.-án... "A" korlátozott elég egy új Ninjához ugye?
Halihó! Azt tudjátok hogy kb mennyi idő alatt van meg a motoros jogsi? A gyakorlati rész van hátra...1 hónap alatt megvan? sokat kell várni vizsgára? thx
Halihó!
Mindegyik sipol ,igaz az enyém nyáron szokta a melegben.Nem akarok nagyokosnak látszani,de szerintem elég a nagyóvatoskodás
1000km-ig.Aztán húzhatod nyugodtan,legfeljebb 10000-nél jobban még ne pörgesd.
Sziasztok!

Remélem mindenki sok örömben és ajándékban túlélte a karácsonyt:)

Az új pici Ninja tulajnak gratulálok sok balesetmentes kilóméterben gazdag új évet kívánok

Én kaptam karácsonyra egy motor tartó állványt, ezzel majd a láncot is könnyű lesz kenegetni

Nekem a tankom folyamatosan sípol, amit már előttem nagyon jól leírtak, hogy miért történik. Semmi gáz, az én esetemben külön vicces, mert a tankpadomon egy kiscica van, így mindenki mondja, hogy milyen profi, hogy még nyávog is
Ha a furcsa hang sípolás szerű, akkor az a nyomás kiegyenlítő. Az teljesn normális.
Hali! Ugyanolyan kabátunk van...
Sziasztok!

Utólag is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek a fórumon! Remélem mindenkinek legalább olyan jól telt mint Nekem, ugyanis végre Jézuska meghozta a kis Ninjámat, s habár a fa alá mégsem rakhattam be, de már ott pihen a garázsban S mivel igen szép tavaszias Karácsonyunk volt, így még lehetőségem is volt egy kis kőrözésre, úgyhogy az első kilométerek már megvannak, de csak szolidan, hiszen még bejáratós a motor (legalábbis a user manual szerint 1600 km-ig még az, bár a kereskedő meg az 1000-es szervizt jelölte meg...). Egy kis észrevételem volt: a tanksapkánál néha furcsa hangot adott ki, de ha kinyitottam a tankot, akkor utána elmúlt - egy hozzáértő azt mondta, hogy a sapkán van valami szellőző nyílás és lehet, hogy azzal kellene valamit csinálni. Valakinek volt bármi hasonló? De ettől függetlenül most öröm és boldogság van bár ma lemostam, letisztogattam, akksit kiszedtem, s elraktam télre. Emelőt még készítek hozzá, az még hiányzik.
Szia!
Bocsi, hogy csak msot válaszolok, nem jártam erre mostanság.
Teljesen meg vagyok elégedve a raptorral, szuper hangot ad a kicsinek. :) Ez a 6 szögletű 60.000 volt, de az enyémen még nincs rajta a palást. Csinált rá a Csabi, hogy ne látszódjon a könyök, mert így elég csúnyácska, csa még nem volt r alkalmam lemenni.
Szerintem nagyon megéri az árát, csak ajánlani tudom
Boldog Karácsonyt és minden jót kívánok Nektek!
Csatlakozom én is ehhez. Kelllemes Karácsonyt és balesetmentes, szép időkkel, olcsó benzinnel és teli tankkal teli boldog új évet kívánok! Széles utat!
Gondolom sokan közületek már készülődnek a karácsonyra.Megragadnám az alkalmat és minden motorostársamnak kívánnék kellemes ünnepeket és boldog és balesetmentes 2010-et.
B.Ú.É.K.