Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vane eladó 250 ninja kevés kilóméterrel, (denem ojan, aki ötezer kilómétert mond, az órában meg húsz van), akicserélne honda cbr125-re, aki egyéves múlt el, de már egy jó nagy mocit szertnék, 250 ninját (vagy Kawa erhatot). Na?
Én sem voltam még, de szerintem nézőknek is ingyenes...
Akkor lehet találkozunk, mert én tuti ott leszek
Szia! regisztrálni csak akkor kell ha fel szeretnél menni a pályára. a grillre nem kell hozni semmit semmit, viszont elvileg csak regisztráltaknak van.
Hali! Jövő7 szombaton jöttök Citadella talira?
Múltkor voltam, és meghallgattam Motocat új kipufját
Jó lenne, ha akkor többen lennénk...
Hi,

lime partyra én is mennék, hacsak szarrá nem ázok én is megint már kifele menet.

Üdv
Tamás
én lehet, hogy kinézek
hi, én is gondolkozok rajta h megyek, csak sajnos még nem motorral de amugy ez a regisztrálós dolog hogy működik egyáltalán beengednek a nélkül? meg este lesz grill oda is kell valami...sorry még nem voltam ilyenen
Hi, 12000-es szervizt hol és mennyiért csináltattátok?
Megyek, ezúttal tényleg... kivéve ha megint elázom a nulláson. gatyáig. akkor nem.
Hali! Nem akar valaki(rajtam kívül ) ilyen napszemüveget?
Ha többet rendelnénk olcsóbb lenne a posta...
Jah meg kellene valaki aki vágja az ebay-t
link
A jövő heti kawa lime partyra megy innen valaki?
Picuri egyelőre frászt kap a motoroktól... Le a nyitott kipufogókkal!
ellenben a picinek még jól jöhet:)
Szia Atlantis!
Sajna a kisninjához már öreg vagyok, hülyén néznék ki...
Szia!
Igen, ez így szokott működni... Mondjuk az nem árt, ha a fojtás megvan a motorhoz, hogy ha a rendőr meg akar szívatni, akkor szépen vissza lehessen rakni...
Csutka!
Engem lehet érdekelni a fojott z750 es...kis ninját nem számítod be?
Csutka, még hiteles a mocim és még hátra van belőle majd 3 év szóval nekem nem érné meg eladni, se másnak megvenni. Azonkívül csak akkor adom el ha nem sikerül úgy megjavítani ahogy én szeretném.
Nézegettem én is lefolytott mocikat, de valamit nem értek.
Megveszem 25 kw ra lefojtva, ez szerepel a forgalmiban, így számolják rá ki a kötelezőt és teljesítményadót, rendőr sem köt bele ha A korl. jogsival viszem, ezek után keresek egy ügyes szerelőt aki kiveszi a folytást és akkor lesz, Z750 esetében, egy 77 kw-s mocim. Jól gondolom?
Mzsolty, 25 kW-os Kawasaki Z750 nem érdekelne? Talán a Yamahádat is be tudnám számítani! A teljesítményadója meg a biztosítása a kW miatt nagyon kedvező! Aztán a fojtás nem kell bele...
Bocsi előbb lemaradt.
moto7 köszi a hozzászólást.
Ezeket a motorokat már én is nézegettem, de a mai teljesítmény adók és benzinárak mellett nem merek belevágni egy 650 es motorba. Megvenni még csak meg lehet valahogy, de aztán tankolni is kéne meg, ha szervízbe kell vinni, az egy vagon pénz. Yamahába is 30.000 Ft-ba kerül egy 5 forintos méretű membrán. Sajnos kirepedt és dől a benzin a blokkba, 4,5 l \ 100 km, jobbik esetben, rosszabbikban pedig úgy bezabál hogy beköpi a gyertyát és tolni kell. Na de ez nem idevágó téma.
Azt olvastam a tesztekben hogy a kis ninja 4 - 4,5 öt eszik százon. Ezt a fogyasztást milyen tempó mellett tartja? Nekem nem kellene több 100 - 130 as utazó sebességnél.
Szia mzsolty!
Hát te tudod de egy személlyel tökéletes túrázni de utassal már nem a legjobb, a helyedben ER-6n/f-et vennék az a legjobb ha utassal szeretnél túrázni vagy az abszolút túra király a 650-es Bandit javascript:smile(document.frmmsg.body,'32');document.frmmsg.b
ody.focus()
Üdv mindenkinek!
Most tervezem lecserélni az első motoromat (Yamaha YBR 125) egy 250 es Ninjára, és az érdekelne hogy alkalmas-e határon belüli (mátrai szerpentinek, balatoni kiruccanás) kirándulásokra két személlyel?
Tudom hogy a gyártok nem kifejezetten túrázásra szánták, de szerintem 2-3 óra nem olyan megterhelő az utasnak sem ilyen menetdinamika mellett. (eddigi utazósebességünk a Yamahával sosem lépte túl a 90 Km\h-t).
Azt szeretném tőletek kérdezni hogy javasolnátok-e ezt a motort hétvégi kirándulós mocinak, vagy ez inkább ez az egyedül motorozóknak szánta a gyártó?
Széles utat mindenkinek és jó időt még erre a pár hétre a nyárból!
meg:)
bocsesz, eláztunk. már az m0-on. depis vagyok