Megyek.
Kéne egy kis ninjás külön részleg, szóval mit szólnátok (aki jön), hogy ha találkoznánk fél hatkor a box utca bejáratánál, a büfével szemben?
Én ott leszek.
Sziasztok!
Szokott ebbe a topicba beírkálni egy ilovekawa nicknevezetű emberke? Nemrég rakott fel pár fotót a motorjáról és a barátnőmről, (csak a motor volt u.az, még soha a büdös életbe nem láttuk a srácot) akihez semmi köze az ég adta egy világon és nem igazán nézzük jó szemmel a dolgot.......ha valaki valamilyen privát elérhetőséget tudna dobni a taggal kapcsolatban, azt nagyon megköszönnénk! E-mail az adatlapomon. Elnézést, hogy ezzel ugrottam be ide. Teli tankot és gumifákat
Helló!
Mivel nem férek bele a holmijaimba, eladom az összes Kawás cuccomat! A többség S/M körüli női póló!
Folyamatosan töltöm fel a termékeket a Vaterára, de Vaterán kívül is megegyezhetünk, amíg nem licitál senki! Lesz sok minden! Mindegyik gyakorlatilag új! Vatera link a termékeimhez
kíváncsian várjuk a képeket meg a videót mi volt a pontos ára ennek a kis szerkezetnek? dobott valamit teljesítményügyileg? bár ez hülye kérdés mert nem nagy változtatás.....
megvaaaaaaaan, csodaszép és csudijóóóóóóóó
Kép még nincs, mert hazafelé 160 km-en át ömlött az eső, így most lényegében úgy néz ki a Ninja, mint egy hányás...
Köszi azért annyirta nem kell igyekezni...:)csak pont én is a napokban hívtam fel a csabit és azt mondta ilyenhez még nem csinált és nem is kérték meg azért kérdeztem csak... na mind1 legalább mire én megyek lesz sablon méret...:D
Én úgy jövök, hogy csajjal a hátamon, és egy másik párossal...de jó a fél 6...ott tali :D
Kéne egy kis ninjás külön részleg, szóval mit szólnátok (aki jön), hogy ha találkoznánk fél hatkor a box utca bejáratánál, a büfével szemben?
Én ott leszek.
Most szombaton lesz Citadella találkozó...jön vki innen? Én tuti ott leszek...
Esti motorozásra jön valaki kisninjával?
Üdv
Tamás
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Köszi szépen:)
Ide még sosem írt be semmit!
Szokott ebbe a topicba beírkálni egy ilovekawa nicknevezetű emberke? Nemrég rakott fel pár fotót a motorjáról és a barátnőmről, (csak a motor volt u.az, még soha a büdös életbe nem láttuk a srácot) akihez semmi köze az ég adta egy világon és nem igazán nézzük jó szemmel a dolgot.......ha valaki valamilyen privát elérhetőséget tudna dobni a taggal kapcsolatban, azt nagyon megköszönnénk! E-mail az adatlapomon. Elnézést, hogy ezzel ugrottam be ide. Teli tankot és gumifákat
Mivel nem férek bele a holmijaimba, eladom az összes Kawás cuccomat! A többség S/M körüli női póló!
Folyamatosan töltöm fel a termékeket a Vaterára, de Vaterán kívül is megegyezhetünk, amíg nem licitál senki! Lesz sok minden! Mindegyik gyakorlatilag új!
Vatera link a termékeimhez
Nem igazán éreztem teljesítménybeli változást.
Kép még nincs, mert hazafelé 160 km-en át ömlött az eső, így most lényegében úgy néz ki a Ninja, mint egy hányás...
de jó fej a srác, mert hétvégente jár Dabasra, és mondta hogy akkor vmikor felhozza