Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szupi, akkor meg tudod mutatni a raptor hangját :D
Én mindig ott vagyok ez most sem lesz másképp
Na de jó :)
Én úgy jövök, hogy csajjal a hátamon, és egy másik párossal...de jó a fél 6...ott tali :D
Megyek.
Kéne egy kis ninjás külön részleg, szóval mit szólnátok (aki jön), hogy ha találkoznánk fél hatkor a box utca bejáratánál, a büfével szemben?
Én ott leszek.
Halihó!
Most szombaton lesz Citadella találkozó...jön vki innen? Én tuti ott leszek...
Sziasztok,

Esti motorozásra jön valaki kisninjával?

Üdv
Tamás
Új Bódis dob street legal! eladó 50000ft Ninja-250r-re
eladó egy HJC fg-14 bukó ZÖLD színben(zöld kawához tökéletes)
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
bocsi, nem voltam nagyon errefelé.

Köszi szépen:)
Érdekelne eladó fekete Ninja,ha esetleg tudtok valakit..Köszi
Ahoi!
Ide még sosem írt be semmit!
Boldog Szülinapot Kívánok
Sziasztok!
Szokott ebbe a topicba beírkálni egy ilovekawa nicknevezetű emberke? Nemrég rakott fel pár fotót a motorjáról és a barátnőmről, (csak a motor volt u.az, még soha a büdös életbe nem láttuk a srácot) akihez semmi köze az ég adta egy világon és nem igazán nézzük jó szemmel a dolgot.......ha valaki valamilyen privát elérhetőséget tudna dobni a taggal kapcsolatban, azt nagyon megköszönnénk! E-mail az adatlapomon. Elnézést, hogy ezzel ugrottam be ide. Teli tankot és gumifákat
Helló!
Mivel nem férek bele a holmijaimba, eladom az összes Kawás cuccomat! A többség S/M körüli női póló!
Folyamatosan töltöm fel a termékeket a Vaterára, de Vaterán kívül is megegyezhetünk, amíg nem licitál senki! Lesz sok minden! Mindegyik gyakorlatilag új!
Vatera link a termékeimhez
Szia Megvan még a Ninjád?
ninja 250 r /2009 bontott alkatrészek. 0620/992-4528
ahogy ígértem! hang majd később
ja a lényeg 54e.
szerintem hétvégén csinálok róla, és akkor felrakom.
Nem igazán éreztem teljesítménybeli változást.
kíváncsian várjuk a képeket meg a videót mi volt a pontos ára ennek a kis szerkezetnek? dobott valamit teljesítményügyileg? bár ez hülye kérdés mert nem nagy változtatás.....
megvaaaaaaaan, csodaszép és csudijóóóóóóóó
Kép még nincs, mert hazafelé 160 km-en át ömlött az eső, így most lényegében úgy néz ki a Ninja, mint egy hányás...
tolódik a projekt, ilyen időben nem megyek nyaralni
de jó fej a srác, mert hétvégente jár Dabasra, és mondta hogy akkor vmikor felhozza
hát pedig tudtommal wicca is náluk csináltatta:)
Menni fog ez! Jó lesz ez, csak sok sok gyakorlás! Így tovább.
Köszi azért annyirta nem kell igyekezni...:)csak pont én is a napokban hívtam fel a csabit és azt mondta ilyenhez még nem csinált és nem is kérték meg azért kérdeztem csak... na mind1 legalább mire én megyek lesz sablon méret...:D