Szia Wicca!
Lenne hozzád egy kérdésem.Láttam a videódon,hogy raptort rakattál a motorra.Mi a véleményed róla? Én is ez és a mastek között dilemmázok.Ami a masteknél előny,hogy gyárt carbont is.Még tavasszal váltottam emailt a raptoros sráccal(asszem Csaba),
akkor azt mondta a rizsmintás kerek 45.000.-körül van.A tiéd mennyi volt szereléssel?
Látom budapesti vagy, így talán ez ügyben egy picit előnyben vagy ugyanis, minden hónap első szombatján van motoros találkozó a Citadellán. Most decemberben is meglepően sokan voltunk, nagyjából 50-en, nyáron természetesen ennél jóval nagyobb a létszám, a rekord eddig 1100 motor körül volt. A következő január 2-án lesz, ha nem esik a hó várunk szeretettel Gyülekező 15:00-kor a Citadellán indulás innen 16:00-kor, egy kis kör a városban végállomás pedig változó.
Bocsesz egy kicsit elirtam.Idén július 31-én volt.egész hétvégés szokott lenni a strand területén ha jól tudom sátorozni ill.faházat bérelni lehet.Van kirakodóvásár,bemutatók , koncertek ,vetélkedők és természetesen felvonulás.Azt tudom beromi sokan vannak mindig.
Hát őszintén szólva már egy ideje én is motorozok,de még sosem voltam.Szégyen vagy nem ,pedig itt Törökszentmiklóson minden évben van elég nagy.Talán most,hogy "hasonszőrű"motoros társaim lesznek én is elmegyek.Persze az kell,hogy elgyertek majd ide a következő találkozóra.Nem vagyok benne biztos,de azt hiszem augusztus végefelé szokott lenni és mindig országosan meghirdetik.Szóval gyertek!
Hali!
Nem tudtok ilyen jó kis motoros találkozókat, ahova érdeme elmenni? Mert még nem vltam , és majd most már mocival szeretnék menni....csak nemtom hova...vmi tapasztalat?
Osztom a véleményed, vigyorogtam én is egész nap utána A kerózást meg nem egyből ezzel a moccal fogom kezdeni, ezt a részt nagyon félreértelmeztétek. Először biciklin próbálkozok, ha azzal megy akkor jön egy tanuló moccos próbálkozás, aztán ha azzal is megy akkor jön az enyém. Sok gyakorlás kell majd, tudom, de akkor is meg akarom tanulni...
Kira, akkor bővül a létszám. Kinek mi lenne az igénye Wicca javaslatára? A kis nijás talin motorozzunk a hegyekben, vagy pályázzunk? Nekem személym szerint teljesen mindegy...
Miért pazarlás? Ha elvan kopva akkor azt kell vele csinálni! jobban alszol este! Otthon van az új gumi mielött kiszeded a kereket lekell égetni a régi gumit! Hidd el nagy mosolyt csal majd az arcodra!
Hali!
Osztom a rangidős véleményét, miszerint sok rutin kell ezekhez az akrobatikákhoz...én egyszer próbáltam 1kerekezni, még simsonnal, nagy esés lett a vége..azóta nem érdekel...de egy ilyen szép motorra bukni..hát Te tudod....nemtom, engem ezek sose érdekeltek, a gumifüstölést meg kifejezetten pazalásnak tartom...de ez az én véleményem...
Itt vagyok, megvagyok, köszi a kérdést! Múlthét pénteken szalagavatóm volt, aztán arra készültünk 1000-el.
Természetesen benne vagyok a túrában. (Kecskemét)
De a kérdés még mindig él, hogy egyszer van e kedvetek lejöni Kecsóra pályázni? Ha lennénk elegen, csinálhatnánk egy csak kawás körözést
motorozik még vki ilyen szutyok időben? én csüt gurultam vele, mert sütött a nap, és az út is száraz volt viszonylag, de ugy gondolom, ez volt az utolsó idén :)
Szeretem a kritikát, abból mindig lehet okulni De amúgy sem vagyok vakmerő, csak szeretem kihozni magamból a maximumot és úgy érzem, még ha ezt jövő nyáron nem is fogom tudni elsajátítani, de menni fog. Szeretném nagyon, szóval azon leszek, hogy sikerüljön, bár tuti nem ezzel a motorommal fogok kísérletezgetni Na meg először biciklin fogok próbálkozni úgyis... A vezetési technikámat is igyekszem folyamatosan minél tökéletesebbre fejleszteni...
Ne érts félre kérlek,megbántani sem szeretnélek és leginkább nem akarok más dolgába beleavatkozni meg okoskodni ,de szerintem egy kicsit gyorsra veszed a tempót.Én javaslom neked a fokozatosságot és azt,hogy minél több balesetmentes kilómétered legyen,aztán jöhet az akrobatika.Persze kell,hogy tudd uralni a motorod,de elsődleges a kellő rutin megszerzése.Elnézést kérek,de fórumrangidősként ezt el kellett mondanom.
Ne aggódj nem vetted drágán a motort.Lehet,hogy néha akad ennél alkalmibb vétel is,de hazaszállitással ügyintézéssel együtt nem volt olyan vészes.2008. közepén 1.250.000.-volt az ára,én is előtte vettem az elsők egyikét még áprilisban.Abban benne volt a beüzemelés,egy kabát és én még egy sisakot is belealkudtam.Most drágább az új kb 150.000.-el.Gyakorlatilag egy éves motorról beszélünk és kb 400.000.-el olcsóbb mint az új.Ez azért nem olyan rossz!
Részemről semmit nem csinálok a "Wuki"-val,egyszerűen 1-2 hetente kitolom a garázs elé és beinditom,hagyom ketyegni aztán ha meleg megpörgetem egy kicsit.Esetleg,ha szépen süt a nap és nem csúszik kerülök vele egyet-kettőt a telepen.Igy aztán se az akksi nem merül le sosem,a motor is át van forgatva és a benzintank is lötykölődik egy kicsit.Csak arra vigyázok ,hogy szép fokozatos legyen a bemelegités.Ja és mire jön a tavasz addigra nem lesznek olyan nagy elvonási tüneteim.Max az a néhány ember a telepen gondolja azt,na ez sem normális.
Letakarítod, akkumulátort kiveszed azt kész.
A hűtővíz meg - gyárilag kevert hűtőfolyadék van benne ami nem fagy meg benne -- legalábbis nekem ezt mondták a szervizben, mikor rákérdeztem.
Hát jól van, látom itt mindenki jobb business man nálam... majd legközelebb hozzátok fordulok tanácsért de azért nem volt annyira rossz vétel, mert rendesek voltak a kereskedésben, kaptam hozzá jó pár dolgot, mindent intéznek és mivel ilyen retek idő van, még házhoz is hozzák Balatonboglárról (arról nem is beszélve, hogy még jogsim sincs, amivel el tudnám hozni , s ha idén is csak áprilisban lehet kezdeni a rutint... akkor még egy darabig nem is lesz). Aki már megélt egy téli szezont Ninjájával, tőlük kérdezném, hogy volt valami, amire érdemes oda figyelni, ha eltesszük? Olvastam az ide vonatkozó topicot, tehát nagyjából képben vagyok az általános dolgokkal, de ezen felül. Minden tanácsot köszi
Lenne hozzád egy kérdésem.Láttam a videódon,hogy raptort rakattál a motorra.Mi a véleményed róla? Én is ez és a mastek között dilemmázok.Ami a masteknél előny,hogy gyárt carbont is.Még tavasszal váltottam emailt a raptoros sráccal(asszem Csaba),
akkor azt mondta a rizsmintás kerek 45.000.-körül van.A tiéd mennyi volt szereléssel?
Látom budapesti vagy, így talán ez ügyben egy picit előnyben vagy ugyanis, minden hónap első szombatján van motoros találkozó a Citadellán. Most decemberben is meglepően sokan voltunk, nagyjából 50-en, nyáron természetesen ennél jóval nagyobb a létszám, a rekord eddig 1100 motor körül volt. A következő január 2-án lesz, ha nem esik a hó várunk szeretettel Gyülekező 15:00-kor a Citadellán indulás innen 16:00-kor, egy kis kör a városban végállomás pedig változó.
Nem tudtok ilyen jó kis motoros találkozókat, ahova érdeme elmenni? Mert még nem vltam , és majd most már mocival szeretnék menni....csak nemtom hova...vmi tapasztalat?
Osztom a rangidős véleményét, miszerint sok rutin kell ezekhez az akrobatikákhoz...én egyszer próbáltam 1kerekezni, még simsonnal, nagy esés lett a vége..azóta nem érdekel...de egy ilyen szép motorra bukni..hát Te tudod....nemtom, engem ezek sose érdekeltek, a gumifüstölést meg kifejezetten pazalásnak tartom...de ez az én véleményem...
Természetesen benne vagyok a túrában. (Kecskemét)
De a kérdés még mindig él, hogy egyszer van e kedvetek lejöni Kecsóra pályázni? Ha lennénk elegen, csinálhatnánk egy csak kawás körözést
motorozik még vki ilyen szutyok időben? én csüt gurultam vele, mert sütött a nap, és az út is száraz volt viszonylag, de ugy gondolom, ez volt az utolsó idén :)
Letakarítod, akkumulátort kiveszed azt kész.
A hűtővíz meg - gyárilag kevert hűtőfolyadék van benne ami nem fagy meg benne -- legalábbis nekem ezt mondták a szervizben, mikor rákérdeztem.
Én nem akarok kötekedni, de én 1 hónapja vettem meg 750ért, 1700 km el...feketét, na sztem ez a jó téli vétel...