hát............én nem tudok vele kerekezni ,még nem is próbáltam,(mert fosik a picsám hogy megtöröm) de ez azért elég kezdeti stádium ami a videon van! ez még messze van a kerekezéstől.
Inkább olyan videót tegyél fel amikor már megy a kerekezés!
Azt megnézném!
kis videó a kawámról nézzétek meg... léci és kommentáljátok.. éppen tanulok egyketekezni rajta... de megyeget...mondjuk..... http://youtu.be/dx6MA9fmjMg
Én cáfolnék! A 6000-es szervizt is ott csináltattam, a tulaj és a srácok is nagyon rendesek voltak, riasztót is ott szereltettem bele, mindig tisztán kaptam vissza a motorom...
Nm tudjátok véletlenül hogy a kis ninjából lehet illetve milyen folytásokat lehet kivetetni? a kawasaki m3ba megcsinállják? válaszotokat előre is köszi.. Zoli
Megjártam a Kawa M3 szervízt. A motor bámulatos öngyógyítást csinált, ugyanis mire beértem minden hang eltünt.
Kedvesek voltak, átnézték, de semmi...
Máskor is ezzel fogom riogatni a drágát!
Hát ha jól emlékszem 2 év gari van rajta és az lejárt ősszel.
Előző tulajjal beszéltem, neki semmi gondja nem volt, szervízben sem láttak semmit 1000 km-nél.
Mindegy, házibarkács nem lesz holnap viszem szervízbe...
Csak reméltem hátha valami biztatót tudtok...
Sziasztok!
Új vagyok itt, április óta van egy kis ninjám, olyan 1000 km-t mentem vele (össz 3400 van benne), kb 1 hete fokozatosan erősödő sípoló-villyogó hangot ad ki, mától pedig alapjáraton is hallatszik a tank alól.
Nem az a klasszikus, amit a tank produkál néha, gondolom tágulástól.
Szétszedtünk-ellenőriztünk, amit tudtunk (fékek, lánc, kilométer számláló), de nem találjuk az okát. Viszont nagyon nyugtalanít, mert haladás közben már elnyomja a motor hangját is.
Szervíz szerint fék, úgyhogy a bizalom elúszott feléjük.
Helló!
Most kezdek el motorozni a kis ninjával és érdekelne hogy mit tanácsoltok mert eddig csak terep motorjaim voltak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Igen, sajnos hasonlóhoz egyszer már volt "szerencsém", előfordult már, hogy az utcán parkolt, és elállították a váltót, a reflektort, a tükröket meg minden létező dolgot, de akkor rájöttem erre. Most azonban nem hiszem, hogy direkt lett volna, ismerem aki használja még azt a garázst.
Oksi, igyekszem:)