Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tavaly decemberben tettem le a kreszt és idén nekem április első felében indult a rutin a rossz idő miatt. Mert úgy tudom a rutin csak akkor kezdhetik el, ha tartósan 10-15 fok körül van a hőmérséklet...
Ha ennél csak drágábbat láttál akkor én most meghirdetem az enyémet ugyan ennyiért csere is érdekel
Az bacna be, ha még márciusban nem kezdhetném a rutint Reméljük a legjobbakat!
bizony tavaly márciusban is retek idő volt
Helló!
Itt egy Kawás női blúz aukcióban! S-es méret!
http://www.vatera.hu/kawasaki_...
Ahogy olvastam a régebbi hozzászólásokat erősen eltértek a vélemények arról, hogy ér-e annyit a kis ninja, amennyiért árulják újonnan a kereskedésben. Ahogy most láttam 1.2-1.3 körül mozog az ára, plusz még egyéb költségek (bár ezekből lehet bőven faragni). Ez meg szinte új, a hűtőrács még teljesen tiszta és bogármentes, szóval nem volt agyon használva... Több hirdetést is láttam, de ennél csak drágábbak voltak. Mindegy, most már ezzel kell beérnem első motornak tanulni szerintem tökéletes lesz.
hol van itt a téli jó ár?
Ha nem lesz jó idő márciusban, akkor gurulunk együtt áprilisban...
Amúgy, nem akarom elvenni senkinek a kedvét, de a mostani időjárást elnézve márciusban még havat fogunk lapátolni -- nem motorozni...
Hy All!
Nekem az Allianznál 2625Ft !
Hát én is tervezek pár km-t beletenni még jogsi ellőtt szigorúan rutin és forgalmi vizsgára való gyakorlás céljából.

A moci 2008 augusztusi és 990eHUF volt márkakereskedőnél (minden egyéb költséggel együtt, s mindent ők intéznek). Küldök egy képet, hogy mégis kiről van szó

Casconál úgy néz ki én is az Allianzt választom, bár meg kell mondjam, egy napom elment rá, mire kiderítettem, hogy mégis mennyiért ajánlanak nékem törés cascot - az oldalukon ugyanis nincs fent casco kalkulátor (illetve motorra nem tudod megnézni, csak kocsira). Felhívtam a számukat, ott nagyon készségesen elmondták, hogy de, fent van a neten. De mondom nincs fent motorra. Ok, nézzük meg, látta, hogy tényleg nincs. Kapcsol valakit, aki meg tudja nekem mondani. Rendben. A hölgy elkezdte kérni az adatokat, de feltűnt, hogy pont olyan sorrendben kérdezni, mint ahogy a netes kalkulátorban vannak... mire eljutottunk oda, hogy jármű fajtája, ő sem tudta kiválasztani, hogy motor Mondtam, hogy igen, nekem is ez a bajom. S végül visszahívott valaki, aki meg tudta mondani, hogy mégis mennyi az annyi. Mentségükre legyen szólva, nagyon készségesek voltak és ők hívtak vissza - de azért furcsa, hogy motorra nem lehet online kötni, mégha be is kell utána vinni szemre vételezésre.
Lehet kötni Cascot. Allianzenal 3500 nekem. Mennyiért vetted a motort? 2008 milyen hónap? Kíváncsi vagyok mennyiért tudom eladni az enyémet. Egyébként én ezzel kezdtem
Benzinnel megy, nem jogsival! Én 80 km-ert mentem vele, amig nem jött meg a jogsim...
Jaaa... és lehet cascot kötni moccra! Nekem is van, a Lombardnál, havi 4.000 HUF. Máshol 10-12.000 erre a motorra úgy tudom
Jól hangzik, biztos hogy csatlakozom/unk hozzátok nyáron, de első körben egy kis rutin (egyedül és és asszonnyal mögötted :-) ) beszerzése érdekében csak kisebb tórákkal fogok kezdeni.

Atlantis, üdv a klubban Már alig várom, hogy végre róhassam a köröket a tanpályán (valahol Kőbánya/Kispesten)

Még egy kérdés: casco-t kötött valaki a motorra? Hol lenne érdemes? Minden tanácsot köszi!
Üdv!
Gratula az új Ninja tulajnak ...hát én is abban a cipőben járok, hogy a motoros jogsit abba kellett hagyni, mert bezárt a pálya, és csak márciusban lehet befejezni...én is szeretnék csatlakozni ehhez a kis túrához, de kell még a papír hozzá...meg tudtok várni?
ha nem, akkor majd csatlakozom akkor, amikor lesz papír...amúgy nekem is ez az első nem 50 ccm es mocim
Nekem 5 hónapos a motorom és a jogsim is. Ez az első, motoros előéletem nincs. Jó, mentem egyszer régen Simsonnal meg MZ-vel is egyszer, de azt nem mondanám motorzásnak, annyi, hogy nem kellett elmagyarázni, hogy kell a váltót kezelni. Én újonnan vettem és már súrolom a 7500 km-et, de még nem raktam el télire. Amig ilyen enyhe a tél, ha száraz az idő és az út is, simán megyek egy karikát. Tavasszal majd gyere te is velünk erre a közös gurulásra. Tök jó lesz csupa kis ninjával együtt süvíteni. A tied ezek szerint még bejáratós, bár az a 300 km egy jó túra után simán belemegy...
Helló, üdv Mindenkinek!

Mint friss Ninja tulaj, gondoltam bekapcsolódok az itteni életbe. Egy 2008-as 1310km-es feketét sikerült beszereznem téli jóáron pár napja - és most meg pihenhet a pincében egy ideig... Az vigasztal, hogy a jogsit is csak tavasszal tudom befejezni, szóval ez tényleg ez tanuló motor lesz.

Van még valaki, aki ezzel kezdett?
Jaja, szerintem is lehetne már márciusban a találka. Akkor már egész szép idő szokott lenni. Minél több kis ninjás jön el annál jobb, azért majd ha meglesz már a fix időpont, igyekszem majd máshonnan is elővakarni a picikéket. Szerintem ha a brigád is benne van csinálhatnánk egy Mátrai kiruccanást, ott nagyon szép a táj, széles, jó minőségű az út is, igazi motoros paradicsom. Lenne egy pesti gyülekező valahol, aztán start...
Én is nagyon szívesen csatlakoznék a túrázókhoz! Én erdőkertesről jönnék ami pest mellett van de az m3ason ha húzom neki akkor kb fél óra Mikor lenne ez a túra? Szerintem márciusra már egész jó idő lehet...
Hát sajnos már csak tavasszal,mert ahogy nézem decemberben nem lesz már motorozás.Eleinte esők aztán péntektől itt a tél meg a hó.Kiváncsi leszek azért mennyiből jön ki a 12000-es szervize,mert azt hiszem most gyertyacsere is lesz meg néhány plusz dolog.Arról nem is beszélve,hogy gumit is cserélnem kell hátul és terveztem a gyári dob lecserélését is mert az még nem volt meg.Pffffff.......szóval mégsem olyan pikk-pakk.
óóóó... a 12 ezres szervized hipp-hopp meglesz
Hi!
Én most 7végén beleraktam egy laza 100 km t , kis Tihanyi kiruccanás...szép volt, és hideg ...
11600
Az enyémben több, mint 7400 km van Akkor eddig 5-en érdeklődnek a talira. Wicca te merre vagy? Érdekel a dolog? El vagy tűnve.
Nem tűntem el, csak a hosszas betegeskedést követte egy húzós felzárkózás a munkában, ez után pedig egy dubai kiruccanás
Ahogy haza értem, már mentem is a hétvégi Citadellás találkozóra, most kb 5400 km van a piciben.