Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Huuuhaaa jól elvoltál tűnve mostanság. Vagy csak én nem vettelek észre? Hány km-t sikerült eddig rakni a Ninjába?
Huuh most értem vissza Dubaiból, még itt a végén lemaradok.
Természetesen én is mennék, Budapestről.
Hát,ha időben beleférek és a 12000-es szervíz is meglesz addíg én is benne lennék.Persze egyenlőre csak egy kis hazai gurulásban.
Törökszentmiklós
Akkor eddig hárman lennénk Veszprémből, Debrecenből és Miskolcról. Még valaki esetleg? Ez még csak tájékozódás szintű...
Én is szívesen benne lennék tavasszal ... szerintem valahol Eger vagy Tokaj környékén kellenne találkozni, aztán felmehetnénk a Kékesre például ... én Debrecenből indulnék

Mondjuk nekem egy Király-hágó / Erdély / lenne a legjobb, de mondom nyitott vagyok ilyen téren ..
yuhééé
én veszprémből indulnék...valahogy csak össze jön
Szerintem először csak tárgyaljuk meg azt, hogy egyátalán ki jönne és honnan. Aztán ha megvannak a jelentkezők akkor egy köztes helyszínen találkozhatnánk. Tavaszig meg lesz időnk rágódni bőven az útvonalon is... Én tuti mennék és Miskolcról. Többiek?
Én benne vagyok a találkozóban...merrefelé?
Tudom, sajnos, de tervezni csak szabad
Jaj de hát az olyan messze lesz tudod :) :P
Jövőre össze kellene hoznunk egy 250-es ninja talit, mit szóltok hozzá?
És mi fog változni? Buszsáv szabad lesz?
Az még sajnos sajnos odébb van...
De jó nektek :) Na nem baj mindjárt itt a tavasz :)
Hát ma igazán motorozós idő volt.Kihasználtam , mert lehet , hogy idén ez volt az utolsó.Találkoztam is sok motorossal,pedig csak a városban "járőröztem".
Köszönöm szépen. Sajnos nekem melózni kell ebben a szép időben... De ha tehetném simán mennék, remélem hétvégén is hasonló időnk lesz...
Én eltettem a gépet hogy téli álmot aludjon de ma olyan jó idő volt hogy nem bírta ki és visszacsináltam mindent De ahogy Axelina beszámolóit olvastam szerintem ő se bírta ki... és még egy két embert olvasva ők se nagyon...... Amúgy ma fotóztak a rendőrök és ma rájöttem mi a motorban a legjobb: elől nincs rendszám még be is intettem nekik... kultúrált emberhez méltóan..... Na jó annyit megjegyzek nem ma jöttem rá mi a motor előnye Axelina fotóit megnéztem ma... Hát mit ne mondjak elég belevaló gyönyörű csajszi Zolcsi
Felénk is volt ködszitálással együtt, de amerre jártunk túlnyomó részt félszáraz volt az út, de jó volt.
Az szép
csak ez a köd ne lett volna...
Gratula hozzá! Ha ez megnyugtat, még az én mocim sem alszik téli álmot. Most hétvégén is mentem egy bő 200 km-es karikát...
Gratulálok hozzá! Sokan vagyunk így vele:) Sok balesetmentes km-t kívánok nektek!
Halihó!
Hát rossz idő ide vagy oda, ma hoztam el a motort, és mentem vele jó sokat...nekem nagyon bejön ez a gép:D
Mennyire extreme ötlet felszerelni motorra ilyet (hátrafelé láss? :D

http://www.edigital.hu/Tolator...