Én is szívesen benne lennék tavasszal ... szerintem valahol Eger vagy Tokaj környékén kellenne találkozni, aztán felmehetnénk a Kékesre például ... én Debrecenből indulnék
Mondjuk nekem egy Király-hágó / Erdély / lenne a legjobb, de mondom nyitott vagyok ilyen téren ..
Szerintem először csak tárgyaljuk meg azt, hogy egyátalán ki jönne és honnan. Aztán ha megvannak a jelentkezők akkor egy köztes helyszínen találkozhatnánk. Tavaszig meg lesz időnk rágódni bőven az útvonalon is... Én tuti mennék és Miskolcról. Többiek?
Hát ma igazán motorozós idő volt.Kihasználtam , mert lehet , hogy idén ez volt az utolsó.Találkoztam is sok motorossal,pedig csak a városban "járőröztem".
Én eltettem a gépet hogy téli álmot aludjon de ma olyan jó idő volt hogy nem bírta ki és visszacsináltam mindent De ahogy Axelina beszámolóit olvastam szerintem ő se bírta ki... és még egy két embert olvasva ők se nagyon...... Amúgy ma fotóztak a rendőrök és ma rájöttem mi a motorban a legjobb: elől nincs rendszám még be is intettem nekik... kultúrált emberhez méltóan..... Na jó annyit megjegyzek nem ma jöttem rá mi a motor előnye Axelina fotóit megnéztem ma... Hát mit ne mondjak elég belevaló gyönyörű csajszi Zolcsi
Huuuhaaa jól elvoltál tűnve mostanság. Vagy csak én nem vettelek észre? Hány km-t sikerült eddig rakni a Ninjába?