Jaaaaa... Bocsesz... nemtom hogy olvastam kötelezőt...
De casco is van motorra, a lombardnál tuti, ott érdeklődj, nekem is ott van! És egész jó áron...
Nagyon helyes! Én is csak akkor motorozok már, ha száraz az út, jól beöltözök aztán hagy szóljon. Most szombaton is mentem, vigyorogtam is utána egész nap...
Amit megadtam linket és behozod az oldalt, katt a díjszámításra és ott ki lehet választani, hogy mi a gépjármű fajtája. A motorkerékpár is ott van... A többit meg értelem szerűen kitöltendő. Ki fog majd dobni egy rakat biztosítót, hogy az általad megadott feltételekkel kinél milyen összegben lehet a kötelezőt megkötni. Ajánlom a legolcsóbbat kivalásztani...
Gratu a kisnyinnyához! Sok sok balesetmentes km-t Neked is
Alexinán kívül motorozik még valaki?
Ja izé, még én is, de csak ha tényleg száraz az út. Elöl még mindig a slick van, vizes útra nem merek menni vele. Jövőhéten visszarakatom a gyárit, aztán amig nem esik a hó, hadd szóljon
Nem tudom egyre gondolunk-e de én itt korábban sem találtam olyan casco kalkulátort aminél a választólistában Motorkerékpár is szerepel. Szinte az összes helyen amit megnéztem (neten) a Casco kalkulátorok csak gépkocsira vannak. Ellentétben a Kötelező biztosítással aminek kalkulátorát bármikor bárhol megtalálod.
Dede, ez mind elfér. Ügyesen pakolok... A motort még nem tettem el téli álomra, mert ha épp nem esik és az út is száraz, akkor megyek vele. Ez az első szezonom, szóval mást kérdezz meddig "szokás" mocizni, de tény, ilyenkor már csak kevesen extrémek... És igen, sál... Kunmadarason voltam a nyáron ott adták ajándékba a jegyhez. Henger formájú, de praktikus, nem fázik a nyakam a hidegben...
De casco is van motorra, a lombardnál tuti, ott érdeklődj, nekem is ott van! És egész jó áron...
Casco-nál csak Személyautó, Kishaszongép és Terepjáró van.
Alexinán kívül motorozik még valaki?
Ja izé, még én is, de csak ha tényleg száraz az út. Elöl még mindig a slick van, vizes útra nem merek menni vele. Jövőhéten visszarakatom a gyárit, aztán amig nem esik a hó, hadd szóljon
Én itt találtam anno és a K&H volt a legolcsóbb. 2.670 Ft egy negyedév...
Tudja vki mennyibe kerülne az aksihoz töltő?
köszi
Volt rá példa egyetlen egyszer, de különböző okoknál fogva végül csak ketten voltunk jelen
No de, ami késik nem múlik.
Egyébként én is kivettem a tartó műanyagot, így simán befért az elsősegély csomagocska, bár én a szerszámokat benne hagytam