nem fordított, csak az hogy senki sem hibás...
jaaa és apukám, mint sérült, nem úgy hívták be a tárgyalásra, mint sértett, hanem mint tanú... no ez a gáááz....
...én még olyat nem láttam, hogy egyértelmű helyzetből, végén fordítva jött ki az okozó, bár voltam néhány helyszínelésen.
Az a gáz ha "kamu" tanúkat keres...
...ha helyszínelés van azt később nem nagyon lehet eltusolni, azért mert pénze van.
Amennyiben a busz sávban egyértelműen szabálytalanul jött be, pl nem lehetett ott jobbra, vagy balra kanyarodni, vagy záró vonal is volt, azt sehogy sem tudja kimosni...
Ez öreg tényleg szar.Egyet ne felejts el,ez az elmondottak alapján valóban cserbenhagyás.Az ügyvéd tudni fogja,de ha a motorban 300000 az sima ügy.Viszont igényelhetsz kártérítést a ruhádra.Mivel sisakot csak 1 esésre tervezik kell egy új sisak.Pipa.Még pár hónap múlva is össze fogsz rezzenni ha motor hangot hallasz,és nem lesz 100 %-os a vállad,stb. Szal itt komoly kártérítési igényt tudsz érvényesíteni.
Konkrétan azt se tudtam mi van...nem is törődtem vele, hogy elment...mert azt néztem milyen sérüléseim lettek...de a rendőrségen följelentettem, mert nem ismerte el később a hibáját...
vigyázzatok nagyon...az a helyzet, hogy nem lehet eléggé figyelni, ez bárkivel megeshet...
Atlantis sajnálom, ami történt
De azok alapján amit leírtál nem sok esélyt látok arra, hogy nyerjél.
Szüleimnek 2 éve volt balesete, oda a rendőrök is kimentek, tanúk is voltak, de a károkozó ugyanúgy nem ismerte el. És persze erősebb kutya baszik alapon, meg gondolom volt hozzá elég pénze mindenkit lefizetve simán elvitte az ügyet. És ami egykor még szépen levolt írva, hogy ő volt a hibás láss csodát a végére kihozták, hogy hát nem volt hibás...
Végeredményben a 2 milliós kárból, amit a biztosító full cserére írt, semmit sem kaptunk. Lehetett szépen saját zsebből kipengetni.
ha kell ügyvéd akkor tudok ajánlani, talán ha mi is őt keressük meg az elején akkor nem ez a vége...
Amikor vettem a mocit, minden szervízben 2 max 3 év garit adtak a mocikra. Szentesen kaptam 5 évet azzal a feltétellel, hogy hozzájuk viszem, nekem megérte.
Ilyen szar napot...széttörték a mocimat pesten..megyek a buszsávban 40 el, és index nélkül kijött egy kocsi elég...satu fék, de nekimentem és átrepültem a motoron...ember azt mondja, ő most siet, nem tudja megvárni a rendőröket...zúzódásokkal megúsztam, de legalább 300.000 forintos a károm...aztán bementem a rendőrségre följelentést tenni, mert azt mondta telefonon, hogy átgondolta és én vagyok a hibás...este 7 től hajnali 1ig voltam a rendőrségen...mentőt is hívtak hozzám...szegény motor de csoda hogy megúsztam, mert ott voltak a korlátok, ha arra fölkenődök...most meg kezdődik a pereskedés...szerintetek mennyi esélyem van?
a rendőrök azt mondták, hogy egyértelmű, hogy igazam van a tények alapján...
Amúgy ha már garis gépről van szó,asszem Pesten van valahol a Papp Motorsnak kereskedése és szervize,itt kecsón is korrektek nagyon,lehet őket keresném meg.
Így van,tuti segítenek,mi is azt tesszük az ügyfeleknek,van aki Pécsről jött hozzánk Kecskemétre,mert mi voltunk a legközelebbi márkaszerviz aki Nissan teherautót tud szervizelni.Megcsinálta volna neki ott helyben a cég ahol vette,de tőlük a Nissan megvonta a jogot,ha odaviszi neki is ugrik a gari.
Annak már utána jártam. Székesfehérvár vagy Budapest. Ezen nem problémázok mert legalább túrázok is egyet. A garancia jobban érdekel. Ha eladom akkor nem mindegy hogy garanciával vagy garancia nélkül. Akkor érdeklődök majd náluk. Valaki biztos tud segíteni.
Nézd meg a szerződést.Azon tuti rajta van.Ha nincs akkor érdemes telefonon felhívni az importőrt és segít mindenben,hogy hol a legközelebbi szerviz számodra.
Engem is érdekelne az hogy "ott vettem oda kell vinni" dolog. Én Győrben vettem és állítólag már nem is kawasaki márka kereskedés. Ilyenkor mi a helyzet? Mert ha oda viszem vissza akkor bukom a garanciát? Mert azt mondták csak akkor van 5 év ha márkakereskedésbe szervizeltetem és az 5. évet a kereskedés adja az első 4 et a kawasaki. Vagy rosszul tudom?
Bocs,hogy ebbe a topikba pofátlankodok,de miért kellett Szentesre vinni szervizelni?Mert ott vetted?Szerintem ez nem kóser.Garanciális ügyeket intézek,a jelenleg hatályos törvények és jogszabályok értelmében akármelyik másik hivatalos Kawasaki márkaszervizbe viheted.
nem, Szentesen voltam, ott vettem és hozzájuk kell vinnem. amit nem bánok, mert szeretem őket, meg jól megcsinálják a mocit, és a munkadíjuk is elfogadható. Szóval mára a 6000-es szervíz és 400 km letudva, juhééééééééj.
jaaa és apukám, mint sérült, nem úgy hívták be a tárgyalásra, mint sértett, hanem mint tanú... no ez a gáááz....