Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...Bp.-en viszed 6000-esre? (Nekem is most jön)
05.15-én kinek lenne jó egy tinininja tali? Talizhatnánk mondjuk 11:00 órakor a Keleti pályaudvar parkolójában (a posta felőliben), mert oda szerintem a vidékiek is eltalálnak, még én is. Szóval, kinek lenne jó ez az időpont?
De mostmár tényleg jó lenne tényleg valamit összehozni...
Én benne vagyok a balcsis kistúrához...
jut eszembe, ha jó lesz az idő (amikor mennénk) elgurulhatnánk a Balcsihoz és fürödhetnénk is
Na fiúk-lányok, május 15.e után tudok csatlakozni a túrához, de már csak a nagytesóval. Akkora végzek az írásbelikkel, utána van egy hónap nyugi
AHOI!
Lehet hogy érdekel a tinininja tali de még sokmindentől függ!(mikor, hol,meló.....stb...stb...)
Ha van valami biztos infó (mikor,hol) azt felkarcolhatnád a fórumra!
azt majd meglátom....
kösz!
Szia!

Nem gyári!
Szerintem inkább nekiment valaminek
Ennek a telója hogy görbült el előrefele? Túl nehéz ember ült rá?
üdv. eladó ninja 250 r bontott alkatrészek szinte újak. megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
Helló!

No nem tudom lesz-e túra vagy nem. De ahogy ígértem az útvonal tervek.

A: Találkozó mondjuk a Váci úti Tesco-nál. Innen indulás a Megyeri-hídhoz át Szentendre felé, innen pedig kanyargósan tovább Pilisszentlászlóra, ahonnan végül elérünk Visegrádra. Itt el lehet dönteni, hogy visszatérés a 11-es úton vagy ugyanezen a kanyargós részen.

B: Találkozó lehet ugyanúgy a Váci úti Tesco. Innen megcélozzuk az M2-est, ahol szépen végig lehet mendegélni, Vác után pedig Rétságot vesszük irányba, nagyon jó kis kanyargós utak vannak errefelé is, sok motoros szokott itt gurgulázni fel és le. Rétság után pihenés képpen megállhatunk a Bánki-tónál. Innen pedig visszafelé mehetünk szépen az M2-esen, vagy Vácnál lemenni a sima 2-es útra, csak itt elég sok helyen max 40-nel lehet menni.

Pussz Nektek, és jóóó gurulást!
Nekem biztos kimarad, mert 6000-eshez már csak max 100 km-t mehetnék, nagyon nagyon max.
Nekem a Michelin vált be, Pilot Road vagy Pilot Power, vagy valami hasonló. Tapadós, esőben is jó és nem kopik el eszement gyorsan.
Játszhatnánk egy olyat, hogy akit érdekel ez a tinininja tali, az küld nekem egy nevet és egy telefonszámot az adatlapomon lévő e-mail címre. Úgy sokkal egyszerűbb lesz egyeztetnünk...
Az bizony gyári! Bár attól még fújhatták át gyári festékkel. Szép kis hatosnak tűnik
sziasztok! megtudnátok nekem mondani hogy ez gyári fényezésű vagy átfujt?:
Halihó!
Nekem jó lenne a jövő7 vége...
Tegnap meg ma 800 km---jó kis eredmény...
Gratula az új tulajoknak!
Gratula hozzá, sok balesetmentes km-t
Kira, üdv a csapatban! A tali idejét meg helyét pedig lefixálhatnánk már igazán, mert akkor én is úgy tervezem a hétvégi progijaimat!
hmmm...... egyre többen leszünk!
Sziaszok,

Sikerült megkaparintanom egy 1000km fekete példányt, úgyhogy még járatom. Köszönöm azért mindenkinek aki írt hogy van eladó.
Ha lesz tali és nem járatos a gép megyek, meg lelkes fórumolvasó leszek :)

Üdv
Tamás
Azért annyi ideig nem lesz meg, bár ki tudja... Tavaly júliban vettem 0 km-rel és most tartok 9.400 km-nél...
Maradjon is így, és még sok tízezer km-t hozzá!
Biztos lehetsz abban, hogy nekem minden percem boldog a tinininjámmal!