Nem tud valaki ajánlani egy jó matricaszettet? vagy egy linket? ahol jó matricák vannak nem ilyen utángyárott gagyi kawasaki... Gondolok gyári kawasaki matricára sparco nos ilyenekre... előre is köszi! Zoli
Sziasztok!
Hátsó ülés zárt állapotban nem illeszkedik szorosan. Megmozgatom függőlegesen és holtjátéka van kb fél centi. Tudja valaki mit lehet ez ellen tenni?
Alexa ajánlom figyelmedbe az alábbiakat
... FIGYELEM! ...
Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !
Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.
Sajnos nincs tapasztalatom ilyen téren. Úgy tudom ez a tűréshatár. De külföldi fórumokon biztos leírták a tapasztalatokat, csak lusta voltam végigolvasni mindet :)
Azt is olvastam, hogy "szakértő" 140-est javasolt (hátulra) mert különben nagyobb méretnél a lánc környékén gondok lesznek. A kép mégsem azt mutatja, hogy hozzáérne a lánchoz vagy a takaróelemhez. Azon az oldalon található az okfejtés miért 140-est ajánl a válaszadó arra a kérdésre, hogy mekkora méretet lehet rátenni max. A kérdező srác a képpel cáfolta a 140-es max méretet.
http://www.karting-hungary.com...
Itt a pálya, de ha szóltok hogy jöttök, adok részletes leírást, mi merre meddig
Zoli a raptordobot még mindig csongrádon tudod beszerezni. 55-60 000 körül mozog az ára. De tényleg szuperjó
mégegyszer az elérhetőségek: www.raptordob.hu
a chiptuningról én nem tudok semmit :\
Köszönöm a jó kivánságokat! Amúgy erdőkertesről jövök . A Raptor dobot körülbelül mennyiért kapom meg és hol? Illetve az elektronikai tuning is érdekellne. ,,Chipbox,, Aki tud valamit róla kérlek segítsetek Jövőre ha megjön a jó idő nagyon szívesen pályáznék veletek...
Akkor nagy az öröm wicca! :) Akárcsak Zolinak! Üdv a klubban Zoli! :)
Sajna én már nem motorozom idén úgy 3 hete. Nagy kár érte mert kezdőként eléggé megszerettem, de majd jövőre :) És akkor mondjátok mi merre hány méter és meglátom részt tudok-e venni :)
Kész lett végre a motorom Tegnap le se lehetett robbantani róla. jó volt végre menni. Ti motoroztok még?
Zoli gratu Hozzá! Sok sok balesetmentes kilométert!
Nekem raptor dobom van, raktam is fel videot ide sportmotorra, adatlapomon megtalálod. Gyönyörű hangja van
Ha beköszönt a jóidő, és rátokjön a pályázhatnék, lejöhetnétek Kecskemétre. Igaz nem túl nagy a gokartpálya (900 akárhány méter), de jó technikás, abszolút nem gyors, nagyon meg lehet rajta tanulni döntögetni 20 perc 1000 ft, és jó a pálya :)
lehetne tartani egy kiskawás napot(vagy kiskawás 20 percet )
Hello sziasztok! Én is 1 hete lettem egy új kawasaki ninja 250R tulajdonosa. Nekem nagyon bejön a gép. előtte egy régi aprilia rs 125 powerem volt. Ez mérföldekkel jobb és nagyon egyben van. A következő érdekellne: nem tudom eldönteni milyen sport kipufogót vegyek rá. illetve mivan ezzel a chipboxos dobozzal? Milyen árn lehet beszerezni és hol? Amúgy szeretnék majd én is egyet pályázni veltek.. csak nem tudom mikor hol beszélitek meg.. További szép napot!
Most már én is Ninja tulajdonos lettem :):):)
Szoktak lenni ilyen Ninja motoros talik?
Hátsó ülés zárt állapotban nem illeszkedik szorosan. Megmozgatom függőlegesen és holtjátéka van kb fél centi. Tudja valaki mit lehet ez ellen tenni?
... FIGYELEM! ...
Aki a Lézer-detektor és blokkoló készülék után érdeklődött, kérem írja fel magát a listára amennyiben a PRIVÁT LEVÉLBEN megbeszélt ár megfelelő neki !
Most, ha sikerül 10 napon belül több mint 9 db -ot lerendelnünk, akkor TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET kapunk, természetesen a kedvezmény mértéke a darabszámtól és az adott típus ( motoros v. autós készletről van -e szó ) mennyiségétől függően.
Lézerdetektor és blokkoló :
1, Kutya - motoros klt. 1db ,
2, Kutya - autós klt. 1db
3, &rash - motoros klt 1db
4, tHUNder - motoros 1db
5, vitya636-motoros 1db
6, Mizsi - autós kit 1db
7,zsoo777 - autós kit 1 db
8, kutya - motoros klt +1db
9,
e-mail cím kutya. adatlapján, zzr topicban megtalálod
Azt is olvastam, hogy "szakértő" 140-est javasolt (hátulra) mert különben nagyobb méretnél a lánc környékén gondok lesznek. A kép mégsem azt mutatja, hogy hozzáérne a lánchoz vagy a takaróelemhez. Azon az oldalon található az okfejtés miért 140-est ajánl a válaszadó arra a kérdésre, hogy mekkora méretet lehet rátenni max. A kérdező srác a képpel cáfolta a 140-es max méretet.
http://www.2fiddy.com/2008/07/...
Itt a pálya, de ha szóltok hogy jöttök, adok részletes leírást, mi merre meddig
Zoli a raptordobot még mindig csongrádon tudod beszerezni. 55-60 000 körül mozog az ára. De tényleg szuperjó
mégegyszer az elérhetőségek: www.raptordob.hu
a chiptuningról én nem tudok semmit :\
Széles utakat mindenkinek
Wicca
Sajna én már nem motorozom idén úgy 3 hete. Nagy kár érte mert kezdőként eléggé megszerettem, de majd jövőre :) És akkor mondjátok mi merre hány méter és meglátom részt tudok-e venni :)
Zoli gratu Hozzá! Sok sok balesetmentes kilométert!
Nekem raptor dobom van, raktam is fel videot ide sportmotorra, adatlapomon megtalálod. Gyönyörű hangja van
Ha beköszönt a jóidő, és rátokjön a pályázhatnék, lejöhetnétek Kecskemétre. Igaz nem túl nagy a gokartpálya (900 akárhány méter), de jó technikás, abszolút nem gyors, nagyon meg lehet rajta tanulni döntögetni 20 perc 1000 ft, és jó a pálya :)
lehetne tartani egy kiskawás napot(vagy kiskawás 20 percet )