Na ez az ami még nekünk is kérdés, mert Wicca csak május közepétől ér rá a többiek meg kolbászolnak valamerre... Kitűzhetnénk tényleg, hogy melyik nap legyen akkor, hol találkozunk és merre lesz a menet.
Üdv a Kawásoknak . Amiért bepofátlankodtam ide, az az, hogy a hétvégén volt nálunk egy szezonnyitó felvonulás, amit persze elvert az eső , és ott volt egy hölgy( ), talán Körmendi, nem tudom, na neki ban egy fekete 250-es Ninja-ja, és élőben nagyon ott van , nekem nagyon megtetszett, bár a műszerfal az 15 éve sem volt már szép , de komolyan elgondolkodtam rajta , mindennapi rohangálos, hétvégén Rohonc-olós motornak, a teljesítmény meg nem minden.
Sorry, ha valakit zavartam, csak megosztottam gondolatomat , és még csak annyit, hogy mindenkinek legyen minden perce boldog a kis Kawájával
mind1ik gumi csúszik ha még hideg!
Ha bemelegedett akkor a gyári gumi is úgy tapad mint a többi drágább gumi... felesleges lecserélni a gyárit addíg míg el nem kopik.
Az útvonaltervet megköszönjük, minél kanyargósabb annál jobb! A többségnek amikor lenne jó a tinininja tali? Mert részemről bármelyik szombat jó, vasárnap szinte soha nem érek rá. Amikor jó több embernek is összehozhatnánk már tényleg ezt a közös gurulást !
Nekem gyári gumim van még és 9300 km van a vasban. Tapasztalatom az vele, hogy ha már felmelegedett akkor szerintem jó kis gumma, viszont ha még hideg, akkor csúszkál rendesen a kanyarokban...
Sziasztok!
Megvagyok még, csak marha sok a meló, így alig van időm bármire is
Még nem tudom, hogy jó-e az az hétvége, előtte lévő nap egy elég húzós buli lesz, aztán meglátjuk mennyire tudom magam összeszedni.
Viszont, ha gondoljátok egy nagyon szuper útvonal tervek össze tudok Nektek dobni. Két verzióban is, Duna egyik oldala vagy másik oldala, mind a két oldalon vannak jó kis motoros utak, némi kanyarvadászos résszel
gumi: Én tartom a véleményem és nem szeretem a gyári gummát.... amit én majd rakni szeretnék rá Continental Road Attack, erről mindig jókat hallottam.
Csiszolópapírral csiszold körbe mind kettő gumit utána keress egy jó helyet és várd ki amíg meleg nem lesz és jó lesz. Nekem bevált, gumi pereméig lehet majd a gyárival is!
hát igazából május közepén..14.15.ei hétvégétől már ráérek, vagy hétközbe bármikor. Mert a mostani időpontnál verseny van, aztán Kunmadár, aztán erettségi ( ), utána pedig már a május 14.ei hétvége. De ennyit ne várjatok, majd csinálunk még
Az lenne a kérdésem ,hogy nektek forszírozott kanyarvételnél mennyire csúszkál a gumi!(a gyárilag szereltre gondolok)! Ki milyen gumit használ és hogy vált be?
Mikor lenne jó neked? Mert igazából még nem fixáltuk le, de úgy kellene megoldani, hogy minél többen ott tudjunk lenni. :) Motocat! Veled mizujs? Régen adtál életjelet magadról.
Én nem ismerem a környéket, szóval Pestiek előnyben. De szerintem a környező hegyekbe kellene menni. Aki arra lakik kitalálhatna nekünk valami jó kis útvonalat... Többiek? Eddig akkor cunc, Atlantis meg én mennénk a talira, más valaki?
És a tinininjás talival mi a helyzet? Április 24 jó lesz akkor? Szerintem Pesten lehetne tali, mert az úgyis olyan központi hely, azon belül is valami nagy parkolót, vagy benzinkutat kellene kispécizni ahova mindenki eltalál. Lehetne a tali olyan 10-11. óra körül. Nos?
Kérdés, hogy mikor? Honnan? merre?
Sorry, ha valakit zavartam, csak megosztottam gondolatomat , és még csak annyit, hogy mindenkinek legyen minden perce boldog a kis Kawájával
Ha bemelegedett akkor a gyári gumi is úgy tapad mint a többi drágább gumi... felesleges lecserélni a gyárit addíg míg el nem kopik.
Megvagyok még, csak marha sok a meló, így alig van időm bármire is
Még nem tudom, hogy jó-e az az hétvége, előtte lévő nap egy elég húzós buli lesz, aztán meglátjuk mennyire tudom magam összeszedni.
Viszont, ha gondoljátok egy nagyon szuper útvonal tervek össze tudok Nektek dobni. Két verzióban is, Duna egyik oldala vagy másik oldala, mind a két oldalon vannak jó kis motoros utak, némi kanyarvadászos résszel
gumi: Én tartom a véleményem és nem szeretem a gyári gummát.... amit én majd rakni szeretnék rá Continental Road Attack, erről mindig jókat hallottam.
Az lenne a kérdésem ,hogy nektek forszírozott kanyarvételnél mennyire csúszkál a gumi!(a gyárilag szereltre gondolok)! Ki milyen gumit használ és hogy vált be?
cunc, még nem tudom..