Pihi a hortobágyi bazársornál ....ezen a képen látszik, hogy még nincs teljesen kész a moci /a multkori esés eredménye /, festésre vár a nagy oldalidom és a far idom is...
Köszi, de pillanatnyilag láncspray kell a legjobban. Lassan megyek 6000 km-es szervízre, szerintem veszek a szalonban Ipone-t, azt mondták az a legjobb.
Hát én eleinte nem is használtam hátsó féket, de ezért a többi motoros haverom hamar leszidott, azóta általában a kettőt együtt használom, mert a rövid féktávokat szeretem, viszont ha kanyarba nagyobb a tempó és nem elkerülhető a fékezés, akkor viszont csak hátsó, azt is csak pöckölgetve...
Az nekem is így van kezdetek óta, ahogy írod te is, bár én se nagyon használom a hátsó féket csak vészfékezésnél, az elsőt is alig használom, csak akkor, mikor a motorfék már kevésnek bizonyul....múltkor viszont majdnem megszívtam reggel sulibamenetkor: jó kis hideg volt aztán ötből egészen kettőbe raktam vissza egy 30 -as kanyarnál és olyan szépet drifteltem a szembe sávba hogy csak nah ...ugyhogy mostmár jobban kell vigyázni, mert nem naon akar hidegben tapadni a gumma
Nekem a váltókar az tök jó, viszont a hátsó fék az nagyon fent van, egyszerűen nem tudom normál állapotban "rajta tartani" a lábam, csak ha kb pipa pozícióban van a lábfejem... az meg igencsak kényelmetlen, és így elég sok helyzetben nem is használom, ahol mondjuk kéne, mint azt most ügyesen megtanultam
Szili, köszi, csak tudod azért kérdeztem itt, mert gondoltam, hátha valaki lesétál a motorhoz, és megnézi nekem, de ezt picit benéztem. Megtehettem volna én is, csak sajna motor nélkül vagyok még.
Szerintem ne kínlódj vele, bár nem nehéz megcsinálni, de ha úgy is viszed szervízbe, ott ingyen megcsinálják neked, ha szépen kacsingatsz és pislogsz a szerelő bácsira
Na igen... Nekem is a lámpánál szokott ugyanez előfordulni. Most megyek nemsokára 6000 km-es szervizre, ha nem találom meg hol kell rajta állítani, akkor szólok max a szerelőnek...
rendkívüli élmény volt számomra
Szóval ha meggyógyulok, akkor bütykölés köszi Oszi
Linda, MotoCat, MC:), Macsek:) általában ezek szoktak lenni...
ejj ejj, pedig nagyon jó is az a hátsó fék!
Tudnátok-e segíteni abban,hogy üléspúpot honnan szerezhetnék be a kis Ninjához?Már néztem neten,de nem találtam.
Szili, köszi, csak tudod azért kérdeztem itt, mert gondoltam, hátha valaki lesétál a motorhoz, és megnézi nekem, de ezt picit benéztem. Megtehettem volna én is, csak sajna motor nélkül vagyok még.