Még nincs tapasztalatom a jelenlegi időjárási viszonyokat tekintve motorozásban ezért kérdezném tőletek, érdemes még kimenni ha nem esik az eső de erősen széllökések vannak viharos szelek vagy ez már necces?
Én az ösztöndijban reménykedek...birsat kapok most; + félévtöl remélem lesz tanulmányi is... és még talán 1 kis szoctám is belefér(amiröl a félévben lecsusztam:@ mert 2szer nem engedett belépni a rendszer, és kifutottam a határidöböl) Soval ha minden jo és szép akkor olyan 20-22.200et ki tudok csikarni majd az egyetemtöl!
Hehe... ekkor érek rá, d.u. mindig mászkálok valamerre amúgy egy kábeltévés cégnél vagyok ügyintéző, de nem ismert cég még mielőtt megkérdeznéd. De neked is sok a szabadidőd hallod... Fórumon minden nap ott vagy
A jövő héten vinném a vasat 6000 km-es szervízre és pont írják is a honlap alján, hogy októberben akciós a szervíz: -10% Úgyhogy ennek jobban örülök most, mint az akciós ruházathoz, bár a tél folyamán burruhát is venni akarok, mert az még nincs
Egy kérdést szeretnék feltenni, aki tud segítsen már az ügyben:
Az "ultimate biker challenge" - discovery sorozatból a sportmotoros oktatós részt honnan tudnám letölteni?
Előre is köszi a segítséget...... BÉKE
Hmmm... A Castrolt nekem is mondták már, hogy jó, de nemcsak láncsprayben hanem olajban is. A 6000-es szervizzel pedig akkor beértelek, mert e hónapban nekem is meglesz.
jaja, egy kis torok fájás, nátha, meg miegymás. Ami a vicc, hogy tegnap a motoron se köhögés, se orr folyás... anyu reakciója: akkor ülj egésznap a motorodon de ha egyszer ez a gyógyszer
No láncspray-ről annyit, hogy nekem még a motor előtt is a legtöbb ismerősöm fehér Castrol-t használ, és hát én is azt kezdtem el használni, és hát mondanom sem kell, viszonylag ritkán kell fújnom, mert nagyon szuper! nem sokára 6000 km és háááát mondjuk ha 7x fújtam... mondjuk ebből párszor volt Mini Mol Dynamic is, mert ez pici és elfér a táskában
valvolne fehért nem ajánlom senkinek. Én hülye évekig használtam, állandóan rámsózták a mocisboltban, de borzalmas. Ledobja bármit csinálsz, nem tapad, kenni talán ken valamit, de undormány az egész. Biciklire sem igen raknám.
Motul Road Plus kell, az a tuti, legalábbis nekem.
Egy kérdést szeretnék feltenni, aki tud segítsen már az ügyben:
Az "ultimate biker challenge" - discovery sorozatból a sportmotoros oktatós részt honnan tudnám letölteni?
Előre is köszi a segítséget...... BÉKE
Ha igen sírva fakadok, hogy lesz kék.....és nekem nem az van
No láncspray-ről annyit, hogy nekem még a motor előtt is a legtöbb ismerősöm fehér Castrol-t használ, és hát én is azt kezdtem el használni, és hát mondanom sem kell, viszonylag ritkán kell fújnom, mert nagyon szuper! nem sokára 6000 km és háááát mondjuk ha 7x fújtam... mondjuk ebből párszor volt Mini Mol Dynamic is, mert ez pici és elfér a táskában
Motul Road Plus kell, az a tuti, legalábbis nekem.