Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nezd csak ezt wicca! A 130-as gumiszelessegbol szinte kovetkezik, hogy a felni 3.5 szeles, nem ismerek olyan japan motort, amin ne igy lenne. Specifikaciot en sem talaltam, de 99% hogy 3.5"x17" a mereted, a linken is ezt irjak.
Néztem a szervíz könyvben, de nem találtam meg, csak a gumma méretét, de van egy tippem: hívd fel a szalont (szervízt) ahonnan vetted, mert ott számítógépen bármit meg tudnak nézni neked...én is sokszor tőlük kértem infót
Nekem is át kellet állítani a váltókart, de nekem koccra fel kellett állítani, mert addig nem ment be alá a csizma és így csak az 1-es meg a lefele váltás ment, a felfele nem igazán ......
egyébként néha a visszaváltásnál nekem is nehezen kéreszkedik be sebességbe, főleg az 1-est nem csipázza, mikor már gurul egy picit a motor / ez lámpánál szokott előjönni araszoláskor /
a kérdés még mindig él
Hmmm... Ennek utána járok, hol lehet állítani. A lábfejemre meg kanyarban ügyelek a legjobban, nehogy ott maradjon...
Lehet álitani a váltokar álásán gyárilag nagyon fent van . És menet közben a lábfejed nagyo felkel huzni csak néha nem arra figyelsz.
Nektek volt már olyan a kis ninjával, hogy váltáskor nem vette be a sebességet? Nekem már párszor előfordult. Eleinte azt hittem én vagyok béna, de más is ült már rajta és ugyanezt tapasztalta, így már kezdek aggódni...
valaki meg tudná nekem írni mekkora a hátsó felni mérete? előre is köszi
Z3:
a képeid között láttam az fz6-ost... olyat akarsz venni ez után?
Én pont ma próbáltam ki a haverét...hát hallod azt a gépet aztán nem papírkutyáknak találták ki az biztos ( ezzel nem rád céloztam, csak általánosságban mondtam )... olyan orrnehéz mint az állat, kanyarodáskor csak úgy rántja kifele a kezedből a kormányt kis sebességnél, be akar esni a kanyarba..... aki olyat vesz annak olyan alkarja lesz mint Popeynek és olyan felkarja, mint "arnold svájcinégernek" legénykorában ....
Sziasztok! Közülünk láttam ma késő délután valakit a hortobágyi csárdánál lekanyarodni a 33-asról? Egy zöld 250 r volt sportdobbal... pöpec kis hangja volt élőben!

Egyébként ma meglátogattuk a Kékes tetőt a Mátrában..nagyon nagy volt, laza 440 km-t gurultunk...ez volt életem eddigi legjobb túrája yeeee

Csak sajna ezzel elértem a 11400 km-t és szerintem be is fejeződött az idei szezon számomra ....ugyanis most nem igen lenne pénzem a 12 000-es szervízre...a ruhavásárlás egy "picikét" lenullázott...kipontozódtam
Ismerősöm az ülésszívacsból vágott le egy kis részt.
egyik lány az R125ös topicból leültette a motorját mert nem ért le a lába.Káros következmény nem lett csak mikor döntött leért neki az idom,a kipuff...
oké! ha aktuális hívj vagy üzenj!
szia. engem lehet érdekelne a bal oldali lábtartó. mármint az egész konzol. most 7végén kiderül..
Szia, fogok szolni. Elore lathatolag oktober kozepen lehet rola szo. Addig Neked osszepul a Ninjilica, en meg betoltom a 30-at. (Merthogy nekem meg nicsenek lerendezve a szulinapok idenre.)
Cápa, szólj, hogy mikor, mindenképp kimegyek. De nem tudom, hogy kész lesz e addigra. Bár jó volna. Szeretnék még idén pályázni, csúnya lenne így zárni az évet. Már olyan mehetnékem van....

A találkozóba én is benne lennék, de ha sokáig jó idő lesz, szerintem még idén is összehozható lenne Csak jó előre meg kell beszélni. Mostmár én is mennék, le vannak rendezve erre az évre a mama szülinapok szóval ilyen már véletlen se kavarhat be
Eladó ninja 250 r bontott alkatrészek. 20/992-4528 vagy timua@invitel.hu érdeklődni csak privátban! köszi.
Daniel: te egyébként milyen magas vagy? ..mert én sajna csak 170 cm és kicsit pipiskedve ér le a lábam ezekről a (600-as) masinákról, lehet ezeknek csökkenteni valamennyit az ülésmagasságán?...nem lesz túl kemény tőle a futómű?
Húú de szép a 6 kilósod, én is pont ilyet néztem ki következő gépsasnak, ha majd ezt eladom jövőre szerintem, akkor én is pont ezt az évjáratot fogom megvenni....gondolom 110 %-ig meg vagy vele elégedve !?...egyszer már volt szerencsém egy ilyet kipróbálni...tolt mint a gőzmozdony ...elöntött a "zöld" irigység
Ismeros a helyzet. Elegge elvannak dugva
Én kettőt láttam már, de azt is csak futólag. Az egyik zöld volt és ha jól láttam pali ült rajta, a másikat Mályiban láttam, tiszta tesó motor, az is fekete volt és azon is néni ült...
De egyébként jövőre én is benne lennék bármi ilyesmiben...jó lenne végre kisninjásokkal talizni, mert még összesen egyel találkoztam idáig...vele is kb. 3 sec erejéig az úton
Hát igen több emberből könnyebb gazdálkodni, nálunk sem akaratprobléma van, hanem egyszerűen mindig van valami más külső tényező ami miatt a masszív 5 emberből általában 1, 2 vagy 3 nem tud eljönni ( általában munka / tanulás miatt ) úgy meg nem az igazi a történet....nektek tényleg azért jobb, mert Miskolc nagy és többen vagytok...itt Vámospércsen 5-en vagyunk összen sőt most négyen, mert 1 mocc beadta a kulcsot ...szóval ezért nehéz
Na igen, közös mocizást csak azokkal lehet szervezni, akik akarják is. Én pl. miskolci vagyok és szerencsére van vagy egy 10-es brigád akiket ha összecsődítünk a java ott van. Persze mindenkinek megvan a magánélete és nem mindig ér rá mindenki, de még ha idén nem is, de jövőre, jó előre leegyeztetve szerintem összehozhatnánk egy ilyen talit. Megbeszélnénk ki honnan jönne és hogy senkinek se legyen nagy túra, olyan heylen találkoznánk, ami nagyjából fél úton lehet. Vagy akár ha elkészül a Balaton Ring elmehetnénk oda is csapatosan... Én speciál mindenre nyitott vagyok, ez attól függ, hogy hány embert érdekelne a dolog...
Axelina: a kesztyű 15 eFt volt és még feketében van, ami neked szerintem pont jól jönne

A közös mocizásról annyit...hogy én már jó pár túrát szerveztem, csak így szűk itthoni környezetben, szóval vannak tapasztalataim és ezek sajna nem pozitívak , sokszor még azt is nehéz összeegyeztetni, hogy egy közös településről 4-en vagy 5-en el tudjunk menni valahova, nemhogy még az ország különböző pontjairól összehozni emberkéket, az szinte lehetetlen vállalkozás.... egyrészt az időtényező, másrészt a távolságok miatt...sajna ez az én meglátásom, DEE NE LEGYEN IGAZAM