Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En a celegyenes raforditoban huztam tul melyen tul nagy gazt. Nekem is kifarolt es mivel en nem vettem el, nem hajitott at, hanem elhasaltam a belso oldalon. Variaciok egy temara. A fejemet nem utottem volna meg, ha nem fordulok hasrol seggre, majd hatraszalto-szeruen tarkora. Au, az fajt! A moci tulelte, ugyhogy folytattam a hetveget.

Nem babuskgatni akarlak (tanulj csak a hibabol), de akik okosan mondtak, hogy ne vedd el a gazt azok elfelejtik, hogy a gazon tart jatek a 100LE-s motoroknal mukodo gyogyszer, a Te mocid mindenkeppen visszatapad, mert Te nem erobol forgattad ki, hanem vege volt a tapadasnak, annyira melyen dontottel. Persze mindig van mit tanulni, sose szegyeld! Az en motorom erosebb a Tiednel, en megtehettem, hogy erobol megyek. A Tieddel mindig lenduletbol kell, hatarok hataran menni es kigyorsitani, eppen ugy, ahogy Te csinaltad! Talan csak egy kis lelekjelenlet kell, hogy elkeruld a hasonlo bukast, de ez majd megjon. Ha mar nem er varatlanul a slide, akkor meg lehet fogni relative kis tempoig. Mindezt csak ugy irom, hogy jobb idoket mentel nalam, az allam leesett Toled...

Ha talalkozunk beszelunk, igerem es tobbszor ne koszond meg, hogy irtam.
Köszi a válaszokat. A 3-4 literes fogyasztás amikről tesztekben írtak az mennyire reális?
Ennek a Kushitani Shunrai ruhanak mindjart utananezek
jobbos visszafordító végén kicsúszott a hátulja, reflexból elvettem a gázt ( tudom tudom ), megtapadt, én pedig katapultáltam, mikor átvágódott a másik oldalra. A tanulópénz ki lett fizetve rendesen.
így jártam most sajnos...
hát én igyekezetem :) úgy néz ki ennyire volt képes a hátsó guma. legalább az időm jó volt
Veled mi történt?
Én remélem, hogy leszek ennél is gyorsabb. Még egy kis technikával, ha felépült a moci Nem volna rossz. Csúnya lenne ha így kéne abbahagyni a szezont.

Ha legközelebb találkozunk köszönj rám légyszi
Még egyszer köszi, hogy írtál
ja, zippzár szétment vádlinál nekem is, meg ami az alsótfelsőt húzza össze, bár nálam kap, egyik még gariba meg lett csináltatva, másikat már magamnak csináltattam, de filléres dolgok.
na, hogy estél?
Nekem ilyen problémám sosem volt vele
Nekem shoxom van bírja bírja de a cipzár megadta magát elég szépen.Leszakadtak a zipzáron a huzogató fülek...a naci zsebén meg a dzseki bal zsebén.Amúgy okés cucc!
Szia! Nem lattam, mert ugy egyharmad korrel elottem voltal eppen. 3.-4.-nek ertem oda, akkor mar eppen odaugrottak Hozzad. Nagyon sajnaltalak de egyuttal nagyon csodaltalak is! Valoban nagyon jol motoroztal! Lelepted a mezony 80%-at 250-es motorral utcai gumival anyafej! Nekem is lett egy kisebb agyrazkodasom meg szombatrol, meg ma is fajt a fejem tole, de ugyebar ez semmiseg. Ha motorozni kell, nem faj soha semmi! Mielobbi felepulest es sok szerencset kivanok, remelem meg talalkozunk! Azzal nem biztatlak, hogy leszel Te meg ennel is gyorsabb, mert nem hiszem, hogy azzal a motorral lehet annal gyorsabban menni...
Most itt van egy újab shox ruha 60EFt ,de most akciósan 44900Ft szerintem tutira megéri.Meg a tied se rossz csak olyan klasszikus stílus.
Meg nem értem ezeket a ruha árakat én azt mondom a drága sem ér sokkal többet,most akció van a shoxban és a Kushitani Shunrai ruha ami 300Eft vagy feletti volt már nem tudom pontosan 59900Ft nevetséges ár,vagy itt van a Kushitani SJL-4/SPL-3 134800Ft ami nemrég 300EFt felett volt akkor vajon mennyiért szerzik be.Nemrég egy srác itt valamelyik fórumon árúlt egy vadi új ruhát ami boltban 620EFt volt ő 240EFt-ért adta hogy lehet ez,nem érnek annyit a drága ruhák mint amennyit kérnek érte
szili: http://www.superzone.hu/
nézz szét itt is
Szia Capa! :)
Ugyanmár ezzel nincs semmi gond, köszönöm szépen, hogy írtál. Láttad is a katapultot, kinn voltál még akkor? N
agyon bosszant, kár volt érte nagyon, mert olyan jót motoroztam akkor, hogy hihetetlen... Ráadásul azt szúrtam el, amit milliószor elmondtak, de mostmár rendesen megtanultam, az tuti :). Na de több is veszett már Mohácsnál.
Egész szerencsésen megúsztam. Ismerőseim ilyen esésnél mind kulcscsonttöréssel végezték, ahoz képest nekem egy enyhe agyrázkódást, arc és medencezúzódást siekrült összeszednem.
Még egyszer köszönöm, hogy írtál, aranyos vagy.

Vigyázz magadra!
ja, én 55ér vettem kb akrácsoni akcióban. nemröhög.
hát öcsipók, 9 lter a tankban, mondjuk 3 lier szokott lenni a tartalék, de lehet itt több kicsit, és mondjuk bekajolt 5litert akkro simán lehet.
Azt nem hiszem hogy nem tartós csak mondom nekem legalább négy évig az volt kabát is meg nadrág is és sosem volt vele semmi gondom,szerintem elég tartós,de láttam már pl arlen ness ruhán is vadi újjon szétjönni varrást
A shox is jó persze csak nem annyira tartós.De védeni véd.Max jobban belesülsz stb...de a lényeg hogy védjen.
Ja és amit sziliboy magának a parillánál az American-Pro 100EFt-ért az egy elég jó amerikai márka.
Csak had mondjak valamit egyszer kétszer voltam ruhát alakítatni cölöpnél,azért ő ért a bőrruhákhoz és azt mondta hogy a shox ruhák is nagyon jók,pedig ha azt nézzük azt már lehet venni 60EFt-tól 90EFt-ig szóval az hogy olcsó nem egyenlő azzal hogy szar és nem véd.
9 lityó a tankban abból 5-5,5 lityó a tartalék, ha a sárga elkezd villogni abból még 80-100km-t tudsz kimotorozni.. (tapasztalatból mondom, múltkor tolnom kellet nem kívánom neked )
Sziasztok!
Mivel még teljesen új világ nekem a motorozás ezért lehet hülyeségeket kérdezek de azért feltenném. Szóval most van a bejáratási időszaka a motornak és meglepődve tapasztaltam hogy 9 liter volt a benzintankban, mentem 80km-et és már jelezni kezdett a tank piktogramm. Tudjátok ez miért lehet? Ilyen sokat eszik a bejáratás alatt?
sziliboy viszont van még egy tippem! Ha még annyira nem sűrgős esetleg várd meg a tavaszi motorkiállítást, ott azért nagyon jó cuccokat lehet megvenni kedvezményesen! Bár tény, hogy még a szezon tart (legalábbis szerintem bőőőven), de gondolom azért vmi ruhád úgyis van
Érdemes megpróbálnod még a motoroazis.hu -t , lehet drága, de jó és ahogy kawamotocat is írta a ruhán/védőfelszerelésen ne igazán spórolj! A jó és pontos ruha(méret) életet menthet!
köszi Adamfzr, csak az a problem, hogy én Pesten egy évben kétszer ha járok, így nem igazán tudnék ott ruhát vásárolni...bár lehet érdemes lenne felnéznem egy ilyen vásárlási körútra, biztos sokkal olcsóbban és nagyobb választékban tudnék cuccokat szerezni, mint itt Debrecenben... :S
kawamotocat: köszi, hogy aggódsz értem (értünk), nagyon aranyos tőled , egyetértek azzal amit írsz, de én azt hiszem ezek között a (normális) protektoros overallok között már nincs akkora minőségbeli különbség, mint inkább presztizsbeli (árbeli) differencia. Egyébként köszi a linket és mégegyszer mindenkinek a segítséget.....Ha nem értesz velem egyet ebben akkor nyugodtan megírhatod mit ajánlasz, mert minden építőjellegű kritikát szívesen veszek ruhavásárlásban tapasztalt kollegáktól...