Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem shox manx-rucim van nem rossz, bár a nadrágot is XXXL-est kellett volna vennem az picit rövid.. az elég megfizethető, plusz vagány külön a felső is, midnenhez megy, klasszikus kinézet. Amit még ajánlhatok a Zichy Jenő utcában van két motorosbolt, és nem a szimszonos/mz-s hanem a másikban vannak nagyon fasza csimmák meg ruhák a belpac-től, és amit ruhát látttam, hát akko kicsit bántam h nem azt vettem csizmát újat meg ott vettem még két éve, és tök jó, van ilyne kis buzi túrás is, de van rendes koptató mindenfélevédős sportcsimma is. az is ilyen 20ér kb.. ruhánál meg 80ra emlékszem, nemtom most milyenek az árak, de nem hiszem h kétszerennyi lett.
sziliboy! Azért egyet ne feledj, úgy vedd meg a ruhát occsóóóért és gazdaságosan, hogy összesen ez minden ami megvéd ha elesel! Nem biztos, hogy ezen érdemes spórolni.
www.kelomotor.hu itt még vannak egész jó cuccok.
Kedves wicca!

Nem ismerjuk egymast (a nagy zurben gondoltam nem en hianyzom ismerkedessel), mindenesetre remelem jol vagy es jobbulast kivanok Neked! Ahhoz pedig ahogy motorozol, szivbol gratulalok! Sok fiu peldat vehetne Rolad, ha esetleg nincsenek tisztaban azzal mi az a sportmotorozas! Kb. az, amit csinalsz!

Udv: Capa (sz-v kint voltam a Kecsoringen, ott lattalak menni)
Hát igen sajna meg ugye a fentartási költdégek is lehetnének kisebbek
Köszi a segítséget , ha nem jönne be az előző, akkor szerintem ez az astrolight lesz a nyerő számomra, még ez is az elfogadható árkategóriába esik bele...sajnos a motorvásárlás tavaly annyira lenullázott, hogy nagyon meg kell néznem mit veszek...ez van sajna, de szerintem ezzel semmi újat nem mondtam, senkinek se könnyű ebben a gazdasági helyzetben
Nekem ilyen tapasztalatom volt velük,de próbáld meg neked hátha sikerül,komoly vevő lettem volna de lehet nem vettek komolyan pedig párszor felhívtam őket,felírták a nevem telefonszámom és azt mondták majd hívnak mikor lessz nálluk a ruha,párszor telefonáltam,azt mondták még nem érkezett meg a ruha,aztán ráuntam a várakozásra és inkább vettem máshol.Én pl a parillában vettem a ruhám,van boltja debrecenben is ha gondolod nézd meg van egy két jó ár.

http://parilla.hu/

Példáúl itt vannak ezek a ruhák,szerintem jó árban

http://parilla.hu/index.php?pa...

http://pa
rilla.hu/index.php?al...

http://parilla.hu/index.php?
al...
Ezt komolyan mondod Pityu !? Mondjuk elég hihetelennek tűnik számomra is ilyen áron ez a dolog! ...de azért megpróbálom HÁTHA
Csapjál le rá de nekem sosem érkezett meg a ruha amit rendeltem onnan.
Mondjuk ennyi penzert eltudnam viselni ezt a zold cuccost link
Köszi csajok /axelina és wicca / a segítséget!
Nekem sajna csak egy 90 eFt körül van erre a célra, de amit axelina küldött címet , hát az nem semmi... ez tényleg csak 88 lenne, hihetetlen ..erre szerintem lecsapok a 727-g modell naon tetszik
Én tavaly rendeltem innen egy bőrruhát azóta is várom a kiszállítást,inkább vettem egy spyket 85EFt-ért leárazva
150 ért vettem, igaz nem újonnan, de hibátlan állapotú
Nekem nincs semmi bajom a cordurával. Hűvösebb időkben hasznosabb, az alá be lehet öltözni, a bőr alá pedig nemigen. A bőr cucc a pályázás miatt lett véve. Bár mondjuk jobban szeretem mint a cordurát :)
Van valaki aki NINJA 250-essel járkál itt Békésmegyében?
www.motorosborruha.hu Itt jó áron vannak komplett bőrcuccok és kiszállításkor fel lehet próbálni. Csak akkor kell kifizetni ha mindenben megfelel, ezt a honlapon is közzéteszik. Én innen fogok majd rendelni ha összegyűjtöttem a rávalót...
Köszi, de szombaton mi is megyünk az ismikkel egy kört úgy néz ki, bár még nem tudom merre, meg pontosan mikor. Lehet még össze is fut a két csapat. A vasárnapom nem tudom hogy fog alakulni, láttam az adatlapodon a tel.számod, ha mennék veletek akkor csörgök...
Természetesen a bőrre...nekem igazából jobban bejött a bőr, mint a cordúra ( szerintem szebb is, könnyebb tisztán tartani - a kordúrából alig tudom kiszedni a koszt - és jobban tartja a hőt is hidegben ) am. arra a képre gondoltam, mikor bukú nélkül állsz talán egy szalonban a "nagytesó" mellett
Tudod votmár rá példa hogy csatlakoztak hozzánk és megprobálták felvenni a tempot csak ami nekünk lájtos utána meg elsokaltak.Persze mi kb 10éve járunk fel -le .De még énis néha benézem .Amugy megyünk szom-vasárnap is ha jó az idö de most utassal,ha van kedved jöhetsz
Köszike! Ha lesz kérdésem élek is vele. A kollega értette félre szerintem. Bár amivel kidörgője volt mindkettőtöknek, nem is csoda, hogy nem értette rendesen. Dolgom volt még utána és nem tudtam már veletek menni. Amikor mondtam neki azt hittem arra bólogatott, hogy okés, még integettem is nektek, de rendesek vagytok, hogy így aggódtatok...
Ja ja .utána tanakodtunk is mert mondtad hogy jösz utánunk,de nem láttunk utána .vagy csak elértette a kolléga.Mi még mentünk kettőt.Ha valami kérdésed va a motoral vagy a motorozással kapcsban nyugodtan hivj segitünk
Igen és megálltál te is, mert ismerted az sv-st,nem?
Egy 1000sv sráccal áltál a bükkszenti elágután én a piros rr-el voltam
Szia! De, lehet, a héten minden nap voltam. Merre láttál?
Pityesznek és a többieknek,én a Leo-t ajánlom ....
Egy pöppet tévedésben vagy,mert a bódis nem parasztvakítás,még az akrapovicot is lepipálta teszten,és külföldön is használják.Ja és nekem már volt finster,martin,mastek dobom de szerintem sem ér többet egy márkás dob,én elégedett voltam a magyar gyártmányokkal,és az erővel sem volt baj.

olvasd el ezt

http://www.bodis-technik.hu/ac...
szili melyikre gondolsz? a bőrre vagy a cordurára?

A gumit pedig igyekszem kihasználni amennyire csak lehet, ha már ki lett fizetve az egész...
A dob meg... ennyi