Köszönöm :) Nagyon szeretem PiciRt ,jó kis motor és elnyűhetetlen. Aki arra vágyik ,hogy csak menjen menjen menjen annak tökéletes. Viszont MotoCatnak abban igaza van ,hogy hamar kilehet nőni.
Szépségre : mondjuk ha egy Kawa 250es blokkal lenne felszerelve és Yamaha R125 külső , akkor tökéletes lenne. Szval elhiszem ,hogy nehéz a döntés :)
Kinézetre szerintem nem vitás, hogy a Yamaha a legtutibb és legütősebb... azokkal az első lámpákkal abszolút nyerő, ehhez képest a Kawa sehol sincs, hát még az idom kialakítás. Ha lett volna Yamaha 250 egyetlen másodpercig nem gondolkoztam volna... viszont a 125 szerintem túl hamar kinőhető, nem hiszem, hogy emiatt megéri.
Sportdob: nézőpont kérdése... no meg persze pénztárca.
Kühüm. Én ellenzem a "sportdobot", pláne utcára, de azért ez érdekes..
Hogy "nem éri meg" egy Leo Vinci, vagy egy Yoshimura? Háát mihez képest! Azok legalább valódi sportdobok, azaz elhangolják a motorkarakterisztikát, tudatosan, fékpadon mérve, ugyanakkor még a fájdalomküszöbön inneni hangfrekvenciával.
Ellenben a Bódis, Raptor az csak parasztvakítás a magyaroknak! Egy szép dobforma, belül egy perforált cső, vagy semmi! Persze fojtás nem lesz benn, így valami erőt ad, de aztán minden más le van .... Szóval nem gondolod, hogy akkor inkább a tudomány "éri meg jobban" mint a parasztvakítás?
Nagyon tetszik a motorod, még a mai napig agyalok azon, hogy a leendő motorom melyik legyen, az új Yamaha 125 eszméletlen szép, viszont csak 125-ös, az új Kawasaki 250 is szép ráadásul 250, de mikor megláttam már hónapokkal ezelőtt a Yamaha 125 beleszerettem, akkor még nem is tudtam a Kawasakiról.... oly nehéz
és egy gyors video róla, nem tudom milyen lett, remélem megfelel. Ha minden igaz csinálunk egy pályázós videot is, az nyilván többet ér majd...Olyakat durrog, hogy csak na...(nem a videon) http://www.sportmotor.hu/motor...
megjöttem a képekkel. Bocsi kicsit sokára, csak annyi a dolog a szalagavatóval kapcsolatba, hogy teljesen kiment a fejemből. Na de itt van (a tábla még hiányzik róla, meg csinálnak rá palástot is, mert a könyök elég csunyácska )
Bódist elvből nem rakok fel.. szóval tőlem ne várd:)
Nekem is a Leo Vinci és a Yoshi lett volna a number one... de 100-150-et nem ér meg...
Úgy néz ki marad a Raptor ha wicca is rak fel róla képet végre
80ezer? aztafaszom. Eléggé lehúzós ez a kisgép cincáld szét a dobot, úgyis lesz oylan lúzer aki összetöri a magáét, és arról megevszed szarérhugyér a gyárit ha nagyon kell műszakira vagy eladáshoz majd.
Ha lecseréled Bódisra a hangjáról készítsd már videót és tedd fel ide pls! Bár nekem a Leo Vince és a Yoshimura viszi eddig a pálmát, de Bódissal még nincs fent video a youtube-ob sem...
No szerintem erre muszáj válaszolnom mivel én elég érzékeny vagyok a hangokra
Ennek a gépnek egyáltalán nincs vinnyogós hangja, elég jól megállja a helyét, persze a sportdobok mellett nem...de ott egy nagyobb gyári is könnyen elszégyelli magát. Sportdobokkal kár versenyezni. Nekem tegnap megmutatta a Kawás srác, hogy milyen hangja van a Bódisnak, hát öööööööööö Egyértelmű, hogy lecserélem, mert tényleg brutális, nem kimondottan mondja meg utána az ember, hogy "csak" egy 250-es mocin ülsz.
80e Ft egyébként a Bódis.
De én még mindig várom a képet a Raptorról, meg a hangot is:) Rakjátok fel légysziiiii!
No egyébként, most már két special edition van forgalomban, és állítólag több nem is lesz!
Hát a hangja nem a legtökéletesebb. Sportdobos haverjaim mellett pl. az enyémet nem is hallani. De kezdésnek szerintem tökéletes moci, én is ezért válaszottam ezt a típust. Amíg nem motorozom ki, addig tuti nem váltok nagyobbra, nomeg, van még mindig "majré-csík"... Egyszóval igen, nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek. DE ha a hangja érdekel, akkor a youtube-on keresgélj szerintem is...
hidd el mindkei akar nagyobb motort ilyen az ember. Jó ez a kisninja, kár hoyg a motorja oylan régi tervezés alapjaiban, meg a futómű is olcsókoma, fék is szimpla? pff.. meg méretileg is hagy kívánnivalót maga után. Inkább csajos motor, meg milliomos 17éveseknek való, de lehet azt mondani hogy racionális kinekhogy. 1.3 millából szerintem gyári új alkatrészekből meglehet egy zxr250 tiptop felújítása is
Igazából hogy bemerjem e vállalni?
Most lesz jogsim nekem is "A" tehát bármi de ez az ár nagyon jó érte ...
Még a hangjára lennék kiváncsi nem gáz nem ilyen vinnyogós?:D
Nyugodt szívvel ajánlod?
Nem mernék nagyobbat venni kezdésnek de lehet soha nem lesz nagyobb mocim mert ez elég ezzel kimegyek a világból és dolgozni járni is tökéletes mert nem eszik sokat...
Végül is mindent tudok...köszönöm...
Szépségre : mondjuk ha egy Kawa 250es blokkal lenne felszerelve és Yamaha R125 külső , akkor tökéletes lenne. Szval elhiszem ,hogy nehéz a döntés :)
Sportdob: nézőpont kérdése... no meg persze pénztárca.
Hogy "nem éri meg" egy Leo Vinci, vagy egy Yoshimura? Háát mihez képest! Azok legalább valódi sportdobok, azaz elhangolják a motorkarakterisztikát, tudatosan, fékpadon mérve, ugyanakkor még a fájdalomküszöbön inneni hangfrekvenciával.
Ellenben a Bódis, Raptor az csak parasztvakítás a magyaroknak! Egy szép dobforma, belül egy perforált cső, vagy semmi! Persze fojtás nem lesz benn, így valami erőt ad, de aztán minden más le van .... Szóval nem gondolod, hogy akkor inkább a tudomány "éri meg jobban" mint a parasztvakítás?
www.raptordob.hu
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem is a Leo Vinci és a Yoshi lett volna a number one... de 100-150-et nem ér meg...
Úgy néz ki marad a Raptor ha wicca is rak fel róla képet végre
No szerintem erre muszáj válaszolnom mivel én elég érzékeny vagyok a hangokra
Ennek a gépnek egyáltalán nincs vinnyogós hangja, elég jól megállja a helyét, persze a sportdobok mellett nem...de ott egy nagyobb gyári is könnyen elszégyelli magát. Sportdobokkal kár versenyezni. Nekem tegnap megmutatta a Kawás srác, hogy milyen hangja van a Bódisnak, hát öööööööööö Egyértelmű, hogy lecserélem, mert tényleg brutális, nem kimondottan mondja meg utána az ember, hogy "csak" egy 250-es mocin ülsz.
80e Ft egyébként a Bódis.
De én még mindig várom a képet a Raptorról, meg a hangot is:) Rakjátok fel légysziiiii!
No egyébként, most már két special edition van forgalomban, és állítólag több nem is lesz!
Most lesz jogsim nekem is "A" tehát bármi de ez az ár nagyon jó érte ...
Még a hangjára lennék kiváncsi nem gáz nem ilyen vinnyogós?:D
Nyugodt szívvel ajánlod?
Nem mernék nagyobbat venni kezdésnek de lehet soha nem lesz nagyobb mocim mert ez elég ezzel kimegyek a világból és dolgozni járni is tökéletes mert nem eszik sokat...
Végül is mindent tudok...köszönöm...