Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi szeretnél tudni pontosan róla? Szép, dinamikus, kezelhető és könnyű. Nekem ez az első motorom, kb két hónapja van meg a mocim és a jogsim is, szóval nem vagyok még egy tapasztalt vezető, de nekem nagyon tetszik. Igaz, közel sem gyorsul úgy, mint a 600cc-s "kollegák", de ha egyszer beindul akkor nincs megállás. Szépen harap... Eleinte furcsa volt, hogy nincs benne se sebességfokozat, se üzemanyagszint kijelző, de most már fel sem tűnik. Átlagban 4 l a fogyasztása, teletankkal meg a térképről is le lehet vele menni... Ha valami kimaradt ami érdekel, akkor szólj...
Én is meglátogatlak majd a ninjámmal:) nem lakom messze tőled meg egy haverom is arra lakik akihez sűrűn fogok menni:)
Amúgy szeretnék mindent tudni erről a ninjáról tartassz nekem egy kis beszámolót vagy itt vagy emailben...vannak kérdéseim...:) remélem segítesz mert ha nem...:D
Ha emailben akkor kispeee@gmail.com de rád bízom...imádom a motoros lányokat amúgy:D:D:D nagyon jók...
Igyekezz akkor, hogy még idén ideérj...
ok köszi
Na majd ha meglesz megyek én feléd

Akkor te rendesen kihasználod, ha már annyit mentél vele. Úgy is kell mondjuk.
Tetszik a Lombard-os dolog, még gyűjtögetek egy kicsit akkor a 20%-hoz, aztán...
Én a Lombard honlapjáról hívtam fel a területileg hozzám legközelebbi irodájukat. Elmondtam, hogy motort akarok venni és hitelből szeretném finanszírozni. A 20 % önrészt azt állni kell sajnos, viszont én ha most vennék fel hitelt akkor is őket választanám. Én 2 hónappal ezelőtt vettem durván 1,2 MFt-ért, a 20 % megvolt, a többit pedig állta a bank és még mindig kevesebbet kell a végén visszafizetnem, mintha más banknál vettem volna fel a hitelt, ráadásul nekem a havi 26 eFt-os törlesztőben a casco is benne van, ami azért elég nagy szó szerintem. Ha kell még info, szólj!
Kőkemény 2 hónapja van meg, de már mindjárt elérem a 4000 km-t Ha egyszer erre jársz, majd összefutunk...
jóó. de nem mindenki oylna elit hogy öszedobja az árát.
jaja, hát az akkor én voltam :) mentem egy kis karikát.
Még tél előtt szeretném megcsináltatni a 6000-es szervízt. Majd meglátjuk hogy jön össze

Nem tom, szerintem motort venni hitelre... háááát... mire kifizeted, már lófittyet sem ér a moci, de legalábbis addigra bazi sokat veszt az értékéből...
Mivel siófoki vagyok, heti több alkalommal is , általában ha jó az idő szombat-vasárnap vannak sokan csoportok etc..
Nem figyeltem mi volt rajtad, a zöld szépséget néztem gyakran jársz ki kőröshegyre?
Írok mailt ok beszélhetünk...
Köszönöm a cibes hitelt ez tényleg nem rossz csak itt is ott van az a fránya 20%önerő:)
Hellyel közzel.
Motorral járok Kaposvárra egyetemre, kb 2 hetente meg hazalátogatok.
Yes, mert talán te is vagy mi? (o:
Jé, te halasi vagy?!
http://www.cibautohitel.hu/201...

Itt számolhatsz pl. CIB-es motorhitelt, ki vannak írva a feltételek is.
Igen, fekete, írj emailt: vagymi@citromail.hu, hitelben lehet, hogy tudok segíteni van itt felénk ismerős motorkereskedő. Ha gondolod fel tudom vele venni a kapcsolatot, hogy mik a feltételek.
én az fzr-re a kezdőt is hitelből fizettem nagyrészt így 3 évig fizetem a szabadfelhasználásút 7830Ft (fix) és a baronnak 60hónap 7300Ft az meg nem hitel hanem részletfizetés.
Annyira még én sem tudom, de utánna járok dolgoknak és ha valamit megtudok megírom
Néztem ezt a lombard témát de nem értem igazából hogy mennyiért is kapnék meg mennyit fel kéne hívni vagy hülye vagyok és nem látom?
10% önerő még beleférne sztem!
Én debrecenben néztem hitelre a ninja-t 1.340.000ft 270.000ft kezdő részlet +60*26.000ft ezt mondták a kawasaki szalonban!
Nem tom hogy adnak ennél jobb hitelt ez azt jelenti hogy 1.830.000 ami az én 1.000.000 ftot veszek fel és 1.800.000at fizetek vissza című hitelnél már jóval kedvezőbb mivelhogy itt 1.340.000re fizetek egymilliónyócat nem egymillára egy bibi van vele nincs 270.000em:D:D:D
Axelina írt egy jó dolgot a hitellel kapcsolatban, igaz az új motorra vonatkozik, de látogass el a: http://www.lombard.hu/public/m..., itt használtmotorra is írnak.
mi számít kedvezőnek? é miylne hitel?