Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dunakanyarban szentendre után te gyütté velm szembe! megismertelek! egy hatalmas lila royal star venture meg egy fehér-narancs 1.1es shadow melett mentem a kismotorkámmal.
Ha tud valaki kedvező hitelt akkor az szóljon már legyen szíves!
Igazából vonzzó az ajánlat csak igazából az a helyzet hogy hitelre akartam egy ninjat újonnan de az a vonzó ebben hogy ez 300al olcsóbb egy évesen és ha felveszek 1.000.000ftot akkor 1.800.000at fizetek vissza és ez a baj nem tom hogy van e kedvezőbb hitel nem nagyon értek a dologhoz igazából debrecenben lakom de ez nem hiszem hogy akadály lehet nem ígérek semmit csak érdeklődök!
Amúgy fekete ez a ninja mert nekem az kéne!
üdv.:kispeee
Látom jobban tetszett a NINJA feketében mint a Lime zöldbe

Én sztem majd Lime zöldre választok.

Már elkezdtem nézegetni a hiteles dolgokat, a Lombard-al kezdtem...

Kár, hogy messze vagy, megnézném a motorod.

Mióta van meg? A motorokért én is rajongok.
Hát persze, hogy segítettél , köszönöm az infót!

Szia! Én hitelre vettem, 5 éves futamidővel, fix, euró alapú és havi 25-öt fizetek úgy, hogy a casco is benne van. Végigjártam minden hitelezőt szinte, hogy kinél hogy van és végül a Lombard tűnt nekem a legjobbnak. Az Ersténél pl. ugyanezért az összegért, casco nélkül 6 évre tudtak volna ajánlatot adni.
Sztem mindenképpen nézz szét, hogy most ki hogy ad hitelt és milyen feltételekkel, de jótanácsként mondom, hogy szerintem mindenképpen fix kamatozású legyen. Ja és az is fontos, hogy ne ügynökön keresztül keress hitelezőt, mert akkor neki jutalékot is kell majd fizetned. Remélem segítettem.
Sziasztok!

Én is mint sokan mások ahogyan olvasgattam tervezek egy tiniNINJA-t.

Ha valaki esetleg hitelre vette meg az tudna pár mondatot írni nekem, hogy ő hány évre vette és havi mennyit fizet kb.?

Esetleg van valaki Békésmegyéből NINJA tulajdonos?

Hali!
Szia!
Én maximálisan megvagyok vele elégedve, ahogy írtam is, csak azért adom el, mert házat veszek és nem szeretnék rá hitelt terhelni, így most mennie kell a motoromnak és a kocsimnak is. Nálam a fogyasztása olyan 3,5-3,8 liter között alakult. Teljesen gyári, hibátlan állapotban van, igen van még rá garancia, gyárilag 4 év garit adtak rá és mivel 2008.07. hóban lett forgalomba helyezve és szakszervizben szervizeltettem,így még van rá gari, 2012.07. hóig, persze, csak, ha továbbra is vezetve a szervízkönyv. Pécsi Kawasaki márkakereskedésnél vásároltam és oda is hordtam szervizbe, viszont nem Pécsen lakom, hanem Kiskunhalason. (o:
Szeretnék erről a motorról infókat általánosságban is és a te gépedről is meg hogy akkor még arra van garancia és hol vásároltad mennyit eszik a drága és meg voltál vele elégedve?
Ha melegítőfelső és farmer volt az emberkén, akkor Én voltam!
Vagy ha igazán bátor vagy próbálj meg egy 6 kilóst, esetleg egy folytással, amivel a későbbiekben rengeteget spórolhatsz, nem kell megint új motort venned, ha kicsinek érzed, csak kiveszed a folytást és goooo
Tehát nincs jelentős különbség a két moci között, szerintem neked nem jelentene igazi előrelépést a ninja 250.... ezt nem azért mondtam, hogy lebeszéljelek, csak én a te helyedben valami 400-as 4t vel, vagy 250-es 2t -vel próbálkoznék következő lépcsőnek
Ma láttunk egy kis Ninjást kőröshegyen, innen volt vki ?
v2 diamond: a havernak 160 -as polini honda nsr-je van, szerintem ugyanaz, mint a te apriliád (menetteljesítményben) és a tapasztalat a következő volt:
kb. egyformán megy a két motor (ninja és nsr), csak a ninja alul nyomatékossab
( neki mindig vissza kellet váltania egyel, ha gyorsítottam )
+ na meg a fogyasztásban voltak őrült különbségek :D
Sziasztok!
Ház vásárlása miatt eladnám 2008. 07. hóban forgaomba helyezett Ninja 250R motorkerékpáromat, szakszervízben szervízelt, 8500-km-el, fóliázva van a motor (kavics felverődés ellen), képek az adatlapomon. Sérülve nem volt sosem, első tulajdonos vagyok, igény szerint kawás dzsekit adok hozzá, TÖRZSKÖNYVES a motor, nincsen rajta hitel. I.á.: 1.049.000.- Ft, bővebb infó: vagymi@citromail.hu
nekem egy Aprilia AF1-em votl 160 as Polini , nemrég adtam el , és tetszik a ninja megstbbstb , és h sokkal jobban megy a 250 4t mint egy 160 2t?
sziasztok!októberben tervezek egy 250 es kawát venni , és le tudnátok írni róla pár dolgot? megéri/neméri meg meg h alkatrészellátás , alkatrészárak , teljesítmény!
55 ezerbe fájt, de megérte. Tényleg jó.
Ma csinálok róla akkor videot, meg képet, este felteszem
jaja, mennyi volt? képet is rakjál fel róla légysziiiii!
Így kóstolgatom a határokat . A dob köbö mennyi volt ha lehet érdeklődni ?
ugye hogy ugye? :) ügyes! azokat a csavarokat miért nem szeded ki? nehogy baj legyen belőlük :)

Nekem múlt pénteken volt egy első gumicsere. Most vágott slcik van fenn, iszonyat jó a pályán
éééééééééééés, megvan az új dob! Raptor. Gyönyörű hangja van. Kigyorsítánál is jobb. Majd csinálok róla videot.
Nem tudom ki írta elöttem azt, hogy a kiput is lehet koptatni de az igaz! A gumi még mindig gyári.
Szombaton Mályiban jött velem szembe egy feketi kis Ninja. Innen volt valaki?
jaja, MW2-ig igen.

nem szar, biztos használtál jéggel teli zsákot XD
Ki is lehet az ott 2-es rajtszámmal!