Még bírja... Vettem egy kibaszott nagy ventillátort, az megy mellette amikor használom. Meg nem azon nézek állandóan dvd-t, nem megy feleslegesen. Fasz tudja, de ha most szarik be, amikor 3 game (UC, MW, HR) van megrendelve, akkor behajítom a szervízbe az ablakon keresztül.
nem is hallottam a nagy kerekezésedről...!
Biztos nem használtál jéggel töltött zsákot a gumi hűtésére! Anélkül veszélyes!
Meg eleve. azt hallottam, h csak a melegek kerekeznek, szóval felejtős.
Én attól fosok, h a 60GB-os cucc akkor fog beszarni, mikor megjön a MW2. 27 hónapos a gép...
Nemtom, roland gépe ma jött meg, az enyém remélem jövőhéten itt lesz.
Indén már nem hiszem, mire lenne rá pénzem felmenni már a szezonnak vége lesz:( Mentem volna idén is, csak sikerült vagyis inkább nem sikerült a kerekezés ahol kicsit megzuztam a gépet, így amit arra szántam, hogy felmegyek újításra kellet költeni:)
Jövőre minimum a kawás nyílt napokra el akarok menni aztán, hogy mi lesz belőle nemtom...
MW2 éjjellátó genyával?
Azt tudod használni a ninján is este!
Hűűű tényleg, MAG-ot kihagytam.
Mikor lesz kész a gép?
És, hogy ontopic is legyen: pályázás?
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a segítséget....
A guminyomást "nemrég" ellenőrizték a 6000 -es szervízen, ez kb. nyár eleje volt, azóta szerintem csak csökkent benne a nyomás... az nem lehet a bűnös
Fantom79 mennyibe fáj ez a Brigstone összeállítás és honnan szerezted?
Az a motor valóban 33 lóerős,az hogy kevesebbet lehet mérni a hátsó keréknél természetes jelenség,mivel sok paci elkóborol útközben.Váltó,lánc stbstb...
R125 is 15paci főtengelyen mérve,hátsó keréken 12
RS125 33paci főtengelyen mérve,hátsó keréken 25
Köszönjük a felvilágosítást. Tényleg!
De a lényeg nem ez volt!
Természetesen azzal mindenki tisztában van hogy egy kétütemű motor mind erőben, mind a keréken mért nyomatékban felűlmúlja négyütemű pajtársait.
Itt a lényeg az volt, hogy hol van az a 33 lóerő, amivel bekábították a jónépet.
Súlyos dollár százakat kell még +ban elkölteni csak azért, hogy elérd a névleges teljesítményt amivel eladták.
Ez ami leginkább elgondolkodtató....
Nekem bejött a gyári gumi, de az új aszfalt amúgy is nagyon csúszós, azon én is csúszkáltam már, de szerencsére nem volt esés. Normál úton viszont meg vagyok elégedve a tapadással...
Hát ezt lehetne méregetni multiméterrel, a feltámadásig is, akkor sem történne semmi. Mert nincs neki ellenállása.
Valószínüleg azért, mert nem ellenállás van benne. :)
Hanem egy IC. Ami mellesleg a mociról kapja a tápot.
Ahoz pedig nincs se foglalatom, se szoftverem, hogy kiolvassam a tartalmát!
Ami még valószínűbb, hogy nem 2 forint. Egy 1 Ohmos ellenállás biztosan annyi, de ebben bizony nem az van! Valamennyi biztosan értek hozzá, mivel unalmamban szoktam nyáklapokat építeni.
Íme egy álltalam gyártott programozható IC. De ehez van szoftver.
Így könnyü....
Pedig a szándék és a tudás megvan bennem, csak az ezköztáram hiányos hozzá :)
I'm Sorry....
Anno én is nagyon nézegettem a kis Ninját, de hosszútávú túra sok szempontból szenvedős lenne vele. Ha 400-as blokkal is kijött volna, ma valszeg az állna a konyhában, így viszont a 33 lóerőt ár/érték arányban agyonvágta a z750
ha megvan a géped, socom vagy vmi?
és ne kerekezzél, nagyon veszélyes!
Még bírja... Vettem egy kibaszott nagy ventillátort, az megy mellette amikor használom. Meg nem azon nézek állandóan dvd-t, nem megy feleslegesen. Fasz tudja, de ha most szarik be, amikor 3 game (UC, MW, HR) van megrendelve, akkor behajítom a szervízbe az ablakon keresztül.
az beb.szn. ha a tied is megadná magát, régi arcokból már szinte mindenkinek meghalt egyszer... cseréld le slimre.
Biztos nem használtál jéggel töltött zsákot a gumi hűtésére! Anélkül veszélyes!
Meg eleve. azt hallottam, h csak a melegek kerekeznek, szóval felejtős.
Én attól fosok, h a 60GB-os cucc akkor fog beszarni, mikor megjön a MW2. 27 hónapos a gép...
Indén már nem hiszem, mire lenne rá pénzem felmenni már a szezonnak vége lesz:( Mentem volna idén is, csak sikerült vagyis inkább nem sikerült a kerekezés ahol kicsit megzuztam a gépet, így amit arra szántam, hogy felmegyek újításra kellet költeni:)
Jövőre minimum a kawás nyílt napokra el akarok menni aztán, hogy mi lesz belőle nemtom...
Azt tudod használni a ninján is este!
Hűűű tényleg, MAG-ot kihagytam.
Mikor lesz kész a gép?
És, hogy ontopic is legyen: pályázás?
MW2,MAG biztos, többi kérdőjel.
Nem veszélyes?
MW2, UC2, HR, AC2, BS2?
Ezekből lesz vmi neked?
A guminyomást "nemrég" ellenőrizték a 6000 -es szervízen, ez kb. nyár eleje volt, azóta szerintem csak csökkent benne a nyomás... az nem lehet a bűnös
Fantom79 mennyibe fáj ez a Brigstone összeállítás és honnan szerezted?
R125 is 15paci főtengelyen mérve,hátsó keréken 12
RS125 33paci főtengelyen mérve,hátsó keréken 25
De a lényeg nem ez volt!
Természetesen azzal mindenki tisztában van hogy egy kétütemű motor mind erőben, mind a keréken mért nyomatékban felűlmúlja négyütemű pajtársait.
Itt a lényeg az volt, hogy hol van az a 33 lóerő, amivel bekábították a jónépet.
Súlyos dollár százakat kell még +ban elkölteni csak azért, hogy elérd a névleges teljesítményt amivel eladták.
Ez ami leginkább elgondolkodtató....
2)Kawa zxr 250 -45paci
Valószínüleg azért, mert nem ellenállás van benne. :)
Hanem egy IC. Ami mellesleg a mociról kapja a tápot.
Ahoz pedig nincs se foglalatom, se szoftverem, hogy kiolvassam a tartalmát!
Ami még valószínűbb, hogy nem 2 forint. Egy 1 Ohmos ellenállás biztosan annyi, de ebben bizony nem az van! Valamennyi biztosan értek hozzá, mivel unalmamban szoktam nyáklapokat építeni.
Íme egy álltalam gyártott programozható IC. De ehez van szoftver.
Így könnyü....
Pedig a szándék és a tudás megvan bennem, csak az ezköztáram hiányos hozzá :)
I'm Sorry....