Ez GYÁRI gumi! Van egy kis trükköm, hogy hogyan lehet nagyobb tapadóképessége! Ha meg meritek kockáztatni egy csiszolópapír segítségével akkor jó kis gumi lesz , DE! mielött rendesen döntögetnéd azelött BE kell melegíteni a gumit pár körrel!
1,3millió az új ára ha jól látom. Ha ezt a 600ezret amit neked fizet a vevő a kereskedőnek adná akkor 700ezer lenne a hitel. azt meg 70hónapra 20ezerbe bármelyik bank odaadja(de inkább kevesebb lenne a törlesztő) és akkor egy teljesen új motorja van a palinak...
Hát ez van. Nem kennyérre kell, mondtam. Ha nem kel el marad. Ahol eszik egy ott eszik 3 is. Romáknál is így megy, vagy tévedek? :) v
Viszont ha már ilyen szépen megfogalmaztad, mondjál nekem valakit aki csak úgy pusziból 600 ezret elbukik, azért hogy valakinek jót tegyen! Szerintem ha neked mondanának hasonlót, hogy ne kérj érte egy penny-tse, aztán ad oda egy helyes mosolyért, képen röhögnéd, ahogy én is! Ha nem tévedek!
Jelenben a kis ninja alapban http://www.kawasaki.hu/Ninja25... ennyi!
Amire ha 20% kezdővel hitelt veszel fel jelen pillanatban, akkor 2,3 millióba lesz a végén mivel már ilyen konstrukciókkal, mint a bevezetéskor motort nem kapsz hitelre! De ezt a kawában okosan le is vezetik neked!
Nos?
Akkor miről beszélünk?
De azért köszönöm az észrevételt!
hááááát ez az.... ez a gumi annyira egy fos, hogy az valami hihetetlen... adott a kanyar, mindez fehér csillogós aszfalttal... még ha nem is döntök rajta semennyit sem is érzem, hogy csúszik... szóval halááááááááááál!
az 1.6-ra jön ki kb... húzóóóóóóós, az új nem kerül ennyibe :( Azért remélem sikerül eladnod!
600ezer ft plusz hitel ami 70szer 15-20ezer ft? Szépen megkéred az árát... Szerintem ha egy fillért nem kérnél érte csak hitelátvállalással menne akkor talán elvinnék
Kicsit odabasz a döntögetős videó! Csak gyári gumival meg ne próbálja senki, mert feküdni fog keményen!
Ezen a gépen pirelli, vagy metzeler gumi lehet, ami ragad az aszfalthoz mint a takony. Mert a gyárival már az első balosnál elhasalt volna.
Mindenesetre a pilóta nem ma kezdte az tuti. Profi a srác, vagy csaj, akár ki is az.
600kp+ hitelátvállalás. Csak is így adnám el más különben marad!
Amúgy itt egy kép az én sportkipufogómról. + 5 paci.
Egyébként a 36 dolláros megoldásnál van egy sokkal egyszerűbb varázslat a gyári dobbal!
25 dollárért megmondom! :)
Kutakodtam kipufogó után és ezt találtam. Egész jó a hangja és jól is néz ki, lehet énis megvalósítom csak az zavar engem, hogy nem-e rosszat teszünk a blokknak ha kivesszük azt a kicsi perforált csövet a tőből. http://www.newninja.com/modifi...$36-dollar-muffler-(v
ideo)/
Elnézést. A cascós részt elfelejtettem!
Rövid válasz.
Neeee köss!
A haverom havi 20-at fizetett a motorjára(ducatti monster) És most fújhatja! Vagy zsebből fizet vagy leadja a méh-be :)
Jó tanács! ne száguldozz, tarsd nyitva a szemed és gyönyörködj a tájban. Akkor nem kell casco.
Ja és ne parkolj járdán! :(
Szia! A futamídőből még 70 hónap van hátra. Jelen árfolyam mellett is csak 20-21 a törlesztő, de 15-17 a normál árfolyamon. Ez egy fél év múlva kb. visszaáll az előrejelzések szerint.
A csavaroknál amúgy nekem is rozsdál, de én minden mosás után befújom vagy szilikon vagy láncspray-vel, attól függ mi van kéz alatt és attól nem rozsdázsodik tovább, sőt a meglévőt is leszedi. Majd kupakot akarok tenni rá, csak még nem találtam megfelelő méretet, de nekem ugyanez a probléma a kipufogódob végén lévő csavarokra is vonatkozik és ot is ugyanígy kezelem a dolgot. Eddig bevált.
Lehet motorra is, csak az nem mindegy, hogy hol kötöd és milyet. A kis Ninjára általában havi 8.000 körül mozog a casco, én a Lombardnál kötttem rá, havi 4.000-ért. Mondjuk nekem ott van a hitelem is, lehet, gondolom emiatt volt akciósabb...
• Sármellék Gyorsulás!
2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!
Eddig 2szer ázott esőben menet közben+2szer volt eddig lemosva. Addig nem nagyon csinálok belőle nagy ügyet ameddig csak felületi. Csak hát mégis csak rozsda és csúnya... Ha sz.rnak rá akkor veszek 4 csavart és kész.
hmm... ebben van valami. De erre meg azt tudom mondani, hogy az enyém sajnos fedetlen helyen van, és eső előtt nem mindig tudom letakarni, mégsem rozsdásodik szerencsére.
Sziasztok! :)
Hazajöttem. Végre.
Lusta vagyok 1,5 hónapot visszaolvasni, így inkább megkrdem, mi a ehlyzet emberek? Túrák? Találka? Volt vmi?
Mikor lesz a köv. green day a hringen?
Fantom79, kawaMotoCat, tévedtek!
Ez GYÁRI gumi! Van egy kis trükköm, hogy hogyan lehet nagyobb tapadóképessége! Ha meg meritek kockáztatni egy csiszolópapír segítségével akkor jó kis gumi lesz , DE! mielött rendesen döntögetnéd azelött BE kell melegíteni a gumit pár körrel!