Eladó Kawasaki Ninja 250R!
Csak Hitelátvállalással!
Külföldre költözés miatt kénytelen vagyok megvállni ettől a kitűnő mocitól. Legkésőbb szeptemberig!
Kawasaki Ninja 250R 2008 július havi 2012 júliusig érvényes forgalmi.
Kawasaki Lime Green színű.
Futott km: 3200
Végig márkaszervízben szervizelve!
Még 3 év teljeskörű kawasaki garancia
Kawasaki zöld út programban vásásrolt! Bármikor nagyobbra cserélhető! (A Kawasaki garantáltan visszavásárolja új motor vétele esetén!)
Teljesítménye:
33 lóerő +5% a rajta lévő alu sportdobbal a hangja mint egy yoshié
(max. végsebesség180 km/h) 76 kg vagyok 178-at mentem vele.
Egy Igazi élménymotor! Kezdő tanulómotorosoknak, vagy hölgyeknek kötelező darab!
Haladóknak tökéletes túramotor!
Nem gyilkológép! Nem kell attól tartani, hogy kiugrik alólad és felken a falra!
„A” korlátozott, és „A” korlátlan jogosítvánnyal egyaránt vezethető!
Fenntartása filléres összegű!
Fogyasztása 3-4l / 100km – 120km/h-nál (saját mérés shell v power+ 1200ft-ból(4liter) pont 105 km
Havi törlesztése 17.000 és 25.000 között
Negyedéves biztosítási díja 1900 ft
Ár: 600 ezer kp.+ hitelátvállás.
üdv. blokk nem sérült de csak alkatrésznek jó a motor, élőben a váz hátrébb ment 2 cm-t. tehát kuka. ezt a képen nem igazán látni. mennyit adnál érte egyben? ha lehet telefonon!
Nekem szerencsére nem. Egyedül a bukógombán, de az meg 6000-nél úgyis ki lesz cserélve... Azért én a helyedben a szervízben utána kérdeznék, mert nem volna szabad rozsdásodnia!
vör7: Nagyon sajnálom... borzalmas így látni a mocit
Hali, sajnálom a mocid! Ezt ugy midnenkitől kérdezném, eső, mosás után nem rozsdásodtak senkinek sem a csavarok a kormányonon? Elég csunya a feketén a rozsda pláne a csavaroktól
Szia, a bal konzol kellene, nekem a két pöcök tört le róla ami a taposót tartotta, megvan csinálva ugyan de elég maszek:) Hátuljáról viszont csak az a kis műanyag kellene ami a lámpa felett van, az egész nem.
(írtam volna privátot, de nem találtam hol lehet, a profilodba pedig nincs email cím)
üdv. kormánycsutkák kitörtek a helyükről, ami a csutkákon van majdnem minden tökéletes maradt. lábtartóm van. taposó ? vagy kompletten konzollal együtt kellene? a faridomot viszont egyben szeretném eladni , van egy kis sérülés az egyik oldalon. ha érdekel így valami, légyszi privátban ! köszi üdv.
Szia, bal oldali lábtartó és a hátsó lámpa feletti kis műanyag valami mindenképp érdekelne! plusz nem látom a bal oldali kormány csutkát az ha teljesen épp, akkor az is érdekelne.
üdv! érvénytelen az előző hirdetésem! eladó kawasaki ninja 250 r, 2008-as totálkáros alkatrészei bontva,( váz törött!) mindössze 150 km van az egész motorban, blokk, kerekek, tárcsák, lábtartók stb., sérülésmentesek, a sérült alkatrészei szintén eladók , árak megegyezés szerint. érdeklődni a 0620/ 992-4528 -as számon
Na, van itt egy "nagyon jó" videó: http://nemethbalazs11.network....
Én nemtom, hogy aki nem ért hozzá az mégis miért szól bele? Ráadásul ezt egy komplett stáb csinálta!
Nemsoká világbajnok? telemetria , mint "precíz fordulatszám mérés"? Milyen sátor?
De a legjobb amikor a szerelők éppen a motor felhevült gumiját "hűtik le egy jéggel teli zsákkal" hogy ne csússzon má az a gép. és még ezt is fokozza "Hector" Bautista féle okítás fókusz módra.
Én biztos ott leszek. Meglátjuk milyen időt megyek új gumikkal...
Ha csak a regisztráció a gond kérj meg valakit, hogy regisztráljon téged vagy megteheted ezt előre is.
Lehet hogy a péntekire kinézek, meglátjuk milyen idő lesz. Sajna a pályán nem hiszem, hogy megyek, mert nem érek oda regisztrációra.
Lime partyt meg, hogy lehet 4 napos ünnepre tenni... ész megáll...
Talma napra is szívesen mennék, na de akkor ki dolgozik? ááááá
Sebaj tegnap úgyis itt ebédelt, ahol én Meg már a bukómat is aláirattam vele
Hi all!
Szia Dani!
Nekem a kicsi Z-n Michelin Pilot Road/2 2ct gumik vannak fent,nagyon jó,mert két komponensű és nem kopik gyorsan a közepe a széle pedig puhább és jól lehet vele döntögetni 9000 km-nél lett feltéve most van a paripába 23000 km és még szerintem 4000-et kibír
Nem olcsó,de ha cserés lessz biztos ilyen kerül rá megint
Telefonon 06703824511