Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emailben nemes.tomi@cellkabel.hu
Telefonon 06703824511
Eladó Kawasaki Ninja 250R!
Csak Hitelátvállalással!
Külföldre költözés miatt kénytelen vagyok megvállni ettől a kitűnő mocitól. Legkésőbb szeptemberig!
Kawasaki Ninja 250R 2008 július havi 2012 júliusig érvényes forgalmi.
Kawasaki Lime Green színű.
Futott km: 3200
Végig márkaszervízben szervizelve!
Még 3 év teljeskörű kawasaki garancia
Kawasaki zöld út programban vásásrolt! Bármikor nagyobbra cserélhető! (A Kawasaki garantáltan visszavásárolja új motor vétele esetén!)
Teljesítménye:
33 lóerő +5% a rajta lévő alu sportdobbal a hangja mint egy yoshié
(max. végsebesség180 km/h) 76 kg vagyok 178-at mentem vele.
Egy Igazi élménymotor! Kezdő tanulómotorosoknak, vagy hölgyeknek kötelező darab!
Haladóknak tökéletes túramotor!
Nem gyilkológép! Nem kell attól tartani, hogy kiugrik alólad és felken a falra!
„A” korlátozott, és „A” korlátlan jogosítvánnyal egyaránt vezethető!

Fenntartása filléres összegű!
Fogyasztása 3-4l / 100km – 120km/h-nál (saját mérés shell v power+ 1200ft-ból(4liter) pont 105 km
Havi törlesztése 17.000 és 25.000 között
Negyedéves biztosítási díja 1900 ft
Ár: 600 ezer kp.+ hitelátvállás.
Nemtudom, csak érdeklődés szintjén kérdezem.
üdv. blokk nem sérült de csak alkatrésznek jó a motor, élőben a váz hátrébb ment 2 cm-t. tehát kuka. ezt a képen nem igazán látni. mennyit adnál érte egyben? ha lehet telefonon!
Jó Isten hogy néz ki a szerencsétlen.
Legalább fizet a biztosító?
Blokknak lett baja?
Egyben mennyiért adnád?
Nekem szerencsére nem. Egyedül a bukógombán, de az meg 6000-nél úgyis ki lesz cserélve... Azért én a helyedben a szervízben utána kérdeznék, mert nem volna szabad rozsdásodnia!

vör7: Nagyon sajnálom... borzalmas így látni a mocit
Hali, sajnálom a mocid! Ezt ugy midnenkitől kérdezném, eső, mosás után nem rozsdásodtak senkinek sem a csavarok a kormányonon? Elég csunya a feketén a rozsda pláne a csavaroktól
Szia, a bal konzol kellene, nekem a két pöcök tört le róla ami a taposót tartotta, megvan csinálva ugyan de elég maszek:) Hátuljáról viszont csak az a kis műanyag kellene ami a lámpa felett van, az egész nem.

(írtam volna privátot, de nem találtam hol lehet, a profilodba pedig nincs email cím)
üdv. kormánycsutkák kitörtek a helyükről, ami a csutkákon van majdnem minden tökéletes maradt. lábtartóm van. taposó ? vagy kompletten konzollal együtt kellene? a faridomot viszont egyben szeretném eladni , van egy kis sérülés az egyik oldalon. ha érdekel így valami, légyszi privátban ! köszi üdv.
üdv. autó kikanyarodás, és ez lett a vége.
szia!mi történt vele?
150 km?
Szia, bal oldali lábtartó és a hátsó lámpa feletti kis műanyag valami mindenképp érdekelne! plusz nem látom a bal oldali kormány csutkát az ha teljesen épp, akkor az is érdekelne.
üdv! érvénytelen az előző hirdetésem! eladó kawasaki ninja 250 r, 2008-as totálkáros alkatrészei bontva,( váz törött!) mindössze 150 km van az egész motorban, blokk, kerekek, tárcsák, lábtartók stb., sérülésmentesek, a sérült alkatrészei szintén eladók , árak megegyezés szerint. érdeklődni a 0620/ 992-4528 -as számon
üdv! keresek kawasaki ninja 250 r-hez idomokat ,lámpákat, műszerfalat stb. ha valakinek van eladó kérem jelezze a 0620/992-4528-as számon. köszi!
Na, van itt egy "nagyon jó" videó:
http://nemethbalazs11.network....
Én nemtom, hogy aki nem ért hozzá az mégis miért szól bele? Ráadásul ezt egy komplett stáb csinálta!
Nemsoká világbajnok? telemetria , mint "precíz fordulatszám mérés"? Milyen sátor?
De a legjobb amikor a szerelők éppen a motor felhevült gumiját "hűtik le egy jéggel teli zsákkal" hogy ne csússzon má az a gép. és még ezt is fokozza "Hector" Bautista féle okítás fókusz módra.
Én biztos ott leszek. Meglátjuk milyen időt megyek új gumikkal...
Ha csak a regisztráció a gond kérj meg valakit, hogy regisztráljon téged vagy megteheted ezt előre is.
Lehet hogy a péntekire kinézek, meglátjuk milyen idő lesz. Sajna a pályán nem hiszem, hogy megyek, mert nem érek oda regisztrációra.
Lime partyt meg, hogy lehet 4 napos ünnepre tenni... ész megáll...
Talma napra is szívesen mennék, na de akkor ki dolgozik? ááááá
Sebaj tegnap úgyis itt ebédelt, ahol én Meg már a bukómat is aláirattam vele
Kunmadarasra megy valaki? Már nem sok kell és végre lemegy a bejáratás! 1428 a km óra állása...
Vagy hétfőn a Scot Honda Racing Team bemutatóra?
http://www.talma.hu/index.php?...
Jön valaki pénteken a Hungaroringre?

http://www.kawasaki.hu/news.as...
No mi van volt végül ma találkozó? senki sem reagált semmire
Hali panyo
Köszi az infót . Rákerestem, sajnos nem találok sehol megfelelő méretet. Valami webshop, bolt címét meg tudnál adni?
Hi all!
Szia Dani!
Nekem a kicsi Z-n Michelin Pilot Road/2 2ct gumik vannak fent,nagyon jó,mert két komponensű és nem kopik gyorsan a közepe a széle pedig puhább és jól lehet vele döntögetni 9000 km-nél lett feltéve most van a paripába 23000 km és még szerintem 4000-et kibír
Nem olcsó,de ha cserés lessz biztos ilyen kerül rá megint
csuma! Kellene nekem egy jó képességű 250es 4ütemű ninja! Olcsón! Az nem gáz ha nincs rendszám! Sürgős! Szóljon aki tud segíteni! Köszi!