Több netes portálon is néztem, pl az egyik oldalon kikerestem, r17.hu -n rákerestem több infó reményében, és azt írta nagyrobogókhoz . Sajnos olyan rendeset nem találtam ami sport és jó lenne ehhez. Viszont olyasmire sikerült rájönnöm, hogy a régi 500asnak is ekkora gumija van/volt. Ami nálam szóba jöhet, continental, metzeller, bridgestone . A gyári IRC kizárt
Én mindenképpen Continental-t fogok venni. Egyik nap néztem a teszteket, és még mindig az bizonyul az egyik legjobbnak, és motoros ismerősök is nagyon elégedettek vele. De azért ez még egy picit odébb van, szóval annyira nagyon konkrétan még nem jártam utána, cask megnéztem, hogy a Picire lehet-e kapni.
no hát most egy kicsit átnyálaztam, amik érdekeltek eddig Leo, Yoshi... és hát mindegyik jóval 100e fölött van...
Szóval most elkezdem hajtani a km-ket, hogy 6000-es szervíz után a Raptorocskának legyen helye már mindjárt 4000
5-ig dolgozom. Múlt pénteken is 17:15-kor kilőttem és 1,5 óra alatt Szentesen voltam
Esküvő az muszáj... bár most hogy így mondod nem az enyém, tehát nem én leszek a főszereplő
Amúgy melyikőtök volt tegnap egy ilyen fekete géppel a pannónia ringen a ducatis napon? Annyit láttam hogy csaj volt meg a vörös haja kilógott a sisak alól...
Augusztus 7-8. Csongrád. Pestről megyünk 5 motorral.
1. Csongrádon különösen szívesen látják a kawasaki tuljdonosokat.
2. Elintézem a Raptor dobodat szívesen, minthogy egyébként is beszélek Csabával, hisz én hosztolom a weblapját.
Majd legözelebb
Szóval most elkezdem hajtani a km-ket, hogy 6000-es szervíz után a Raptorocskának legyen helye már mindjárt 4000
Esküvő az muszáj... bár most hogy így mondod nem az enyém, tehát nem én leszek a főszereplő
1. Csongrádon különösen szívesen látják a kawasaki tuljdonosokat.
2. Elintézem a Raptor dobodat szívesen, minthogy egyébként is beszélek Csabával, hisz én hosztolom a weblapját.
SAndris: én gondolkoztam rajta, de végül idén kimarad.
Nekem pedig tegnap fordult át 3900 km, juhéééééééj:)
No és mi van az augusztus 2-i találkozóval? megy valaki Pestről? ha igen megyek, ha nem akkor egyedül nem nagyon motoroznék most annyit.
Tervezi valaki, hogy kimegy a Motogp Brno-i (Cseh) futamaira?