Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is 1:40-es keverékkel járok, de lehet h 125-nél ez kevés
Így is szerelőm 1:50-est mondott power 1-el..., de inkább adok neki...

Am néztem múltkor, hogy az exc 300-asba (újjabbakba) 1:60-as keverék kell !?
35 és 40 között mondjuk elég nagy a különbség... de az enyém meg 28-30as keveréket ír szóval..
szerviz manuál 1:32 es keveréket ir, bár ezt énis kicsit erösnek tartom, de a 35 az sztem min kell neki!

htt elvileg igen kx blokk van bennt csak lebutitva. jobban lefojtva a kpiu meg az elektronikákkal. ja meg a váltó sem a kx-é. és ha jol tudom akk a löket térfogat sem...szal akk nemtom:
pedig sokan mondják h az...
40es az jó neki..mi úgyis környezetvédők vagyunk..
szia nekem a kdx olyan 10 l körül eszik.
Én 1:40 es keverékkel járok és az sztem jó
Az mi,hogy A vagy B vagy C?
De a te motorod az SR az tuti..de hogy 89-es kx blokk van-e benn,azt nem tudom!
Szia!Nekem ha olyan power körüli fordulaton járok vele(mondjuk én mindig a duplapower miatt..de a második powerre gondolok ) akkor olyan 8-9 liter/100km ha power alatt akkor 6-7 liter környékén eszik..de az a 2 deci/10 liter az kevés kicsit elvileg 10 literbe 3 deci környékén kell!
akkor kérdezek mégpárat! Hogy lehet megnézni hogy A vagy B vagy C
a motor fajtája, esetleg h SR? Az igaz h a 125-ös KDX-ekbe 89-es KX blokk van? (Keresek tömítést és nem tom milyet rendeljek a motorhoz...)
Hello! nektek menjit fogyaszt a KDX? Nekm walamiert nem akar menni BR9ES NGK gyertyaval csak kisebbel 6os w 5el megy emewel be kopi a gyertyat es a keverek 2deci 10literhez castrol tts olajbol sztem nem sok vagy? Udv
Na akkor jöhetne az info , mert már kurvára kivagyok, hogy nem tudom megcsinálni
Hátt az nem hiszem,hogy olyan egyszerűen jön le a rozsda miatt..de le lehet azt onnan venni,meg ha jól tudom valami kis hézagoló "alátét" műanyagból vagy fémből van a lapát meg a tömbszelence között!De vannak itt már ebben rutinos kollégák is..
csáó mindenkinek!

Kellett már valakinek 125-ösbe vízpumpa szimeringet( "tömbszelencét") csrélnie? Csak a lapátot kell leszedni, aztán alatta ott van a szimering, és azt egyszerűen, csak ki kell venni, vagy valami szerszám kell hozzá?
(200-250-es testvéreket is meghalgatok)
tömítés szettet honnan szerválhatnék a motoromhoz? KDX 125
sziloplaszt helyett inkább FBS-t használj,,,,végülis hasonló de biztosabb...ha még nem késő
köszi a választ.
Holnap már rakom is össze a gépet
Új hengertalptömítés?Akkor fölös alá..ha régi vagy szakadt akkor vékonyan sziloplasztot,de csak igen vékonyan!
Sziasztok
Lenne 1 kérdésem a henger talptömítésre/alá tegyek vmit?
előre is kösz
fejidom 19990ft lámpa 6500ft
Ugyanehez motorhoz komplett fejidom..lámpával mindennel együtt?
Szia!

31820ft
Szia Kawazsolti!Tudnál nekem egy árat mondani 250 es kdx hengerfejről?
alvázszám:MLDX250-D-005734
szia gyujtás vezérlö kellene van-e?
sziasztok,125ös 89-es kdx gyujtás vezérlöt keresek, 10-12centis kocka alakú 7vezetékes mitsubishi jelest, havalaki tud segitsen , elöre is köszönöm.
Súber nem hiszem,hogy van nála..de idomokat láttam nála mikor a motoromat hoztam!
Huuu még jó,hogy írtad..ismerősöm meg akarta nézni/venni..szépnek szép az biztos,látszik,de nem gondoltam volna,hogy ennyire szétvan Külömben alapjáratot ezeken elég nehéz találni..