Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, holnap egy kicsit letakarítom, aztán hétfőn szerintem fel is adom, és majd ha megérkezik, megbeszéljük mi hogy legyen!
Rendben.
okés, ha összejönnek a dolgaim, akkor becsomagolom a telószárakat és elküldöm, lehet még a hátsót is beletolom a csomagba ha úgy van de mindezekelőtt még szólok!
Köszönöm az eddigi tájékoztatást
Küldheted, megoldjuk
Tiszteletem csika1!

Van nekem egy 93as kx alatt lévő kyb hátsó gátló, amit majd elküldenék felújításra, de egy olyan gondom is van, hogy a gumi ütközőt is cserélni kellene, mert igencsak viseltes. Ha elküldöm, tudnál hozzá szerezni és kicserélni? Természetesen felár ellenében!
Ide az sima posta a 990 ugye.Értéket írsz rá,akkor már 1690.Utánvéttel vissza a postaköltség értékkel,már ennyi.Nekem ebből egy kanyim nincs HA a csúszószárad összevert,akkor hiába a szimering vagy karmanytú csere,mert széteszi,stb.Ha meg lesed otthon ,annak se sok értelme van.VAgy,ha nem orvosolhatóan(bevonatos első-belső cső például elkopott,hordósra kopott stb,és a felújító cucc nem segít rajta,mert vagy akad,vagy szorul,vagy nem tömít ilyesmik)Ritka az ilyen,de előfordul.Írkálhatnám reggelig,de nem fogom.
Többet nem papolok,me míg írkálok,addig is dógozhatnák
*továbbá felmerülhető problémák aggasztóak*
A "hirdetésben" láttam h 15 cakk-pakk egy első telló javítás, eddig oké.. De mi alapján 990 a posta oda, és vissza 2780?
DE amúgy tényleg korrektnek tartom a javítás árát, csak a további problémák agasztóak
Nem beszéllek rá,hogy küld el,van éppen elég melóm.Józan paraszti ésszel gondold át.Ne azt,nézd Én mennyiért csinálom,mert fillérekért (mások iszonyú zséket elkérnek)és,hogy annak a fele a posta.(a posta 2780 utánvéttel vissza,ide 990-ért is feltudod adni.)VAn aki futárral küldi,na az 4700 stb.Általában +költség nincs.A cseréről is konzultálok a gazdával,megmutatom képeken mi a baj,és Ő eldönti mi legyen.Nem olcsóbb egyébként sem semmi abba a fajta telóba sem,mint egy milliósba.(csak ezt sokan nem tudják,de ha megkérded kereskedésben az árát,lehet hanyatt vágod magad)A munka sem kevesebb vele,attól függetlenül,hogy milyen"ősréginek tűnik,vagy olcsón beszerezhetőn árulják a bontók" stb.Sokan nagyon nagy tévedésben vannak,de az meg az Ő bajuk .
Hát ez az elküldés elgondolkodtató, bár attól tartok, hogy maga a szállítá kijön egy fél telójavítás árára, majd utána nézek
Ha nincs különösebb baja a telónak, csak olajat kell bele rakni, szimeringet cserélni, vagy esetleg csúúszóperselyek cserélni, akkor milyen összegre számíthatok kb? Mert nem vagyok egy mágnásmiska
ÉS ha netán komolyabb, de még javítható problémák is lennének, akkor mire számítsak árban?

Előre is köszönöm a választ!
Szeva!VAn több variáció.Vagy elküldöd és megcsinálom amilyenre szeretnéd,1 hó garival.VAgy belenyúlsz,és megcsinálod magad,lesz ami lesz alapon.Ha viszont megakadsz,mert túl kopott valami,és hozzám fordulózol alkatrészért,az már nálam nem nyerő ,meg vannak mások is akik csinálják Ma is visszadobtam egy garnitúrát,menthetetlen volt.Ilyenért viszont nem kérek semmit
Jónapot! Háát köszönöm az eddigi biztatást...
Az adatlapomon látható motorom első telójáról lenne szó..
Igazából szerintem teljesen kapufa, mert sajátmaga alatt is be van ülve(3-4cm), nem hogy, mikor én ülök rajta...
ÉS a visszafele útja is elég gyors, nem csillapít úgy gondolom.
Nem tudom, hogy ezek a jelenségek mért lehetnek. Olajkevesletre, vagy rugó gyengülésre gondolok.
Azon gondolkodtam mostanság, hogy érdemes e megpróbálnom egyedül neki látni szétszedni, és megpróbálni megcsinálni.
Az a helyzet, hogy elég egyszerű teló ez, mindössze egyetlen csavar van az aljában.Egyáltalán a lehetőségeimet sem tudom, hogy milyen helyzetbe lehet ateló, milyen alkatrészek kophattak el benne vagy ilyesmi.Nem tudom hogy mik lennének a teendőim a telóval, ezért fordultam önhöz "segítségért"
Jó napot!Akinek teló baja volt,írja ide majd esszercsak olvasom, de azt már előre bocsájtom,hogy nem segítek
Nem rontanám el ilyen kerekekkel, nem az én műfajom a supermoto. ha nagyon muszály volna csak külllős kerekek jöhetnének szóba de így ahogy a japók megálmodták nekem úgy tetszik
egy ilyen tipust fel ujítottam magamnak miután ingyen hozzámvágták,
kb ahányszor mentem vele anjiszor majdnem meg is döglöttem:D ezért nemkell speed motor:)
-Késöbb eladtam,és olajnélkülis sorsra jutott(avultmotyók)
nekem van bontva egy elsőkerekem dupla tárcsával,villával, hozávaló féknyergekkel,csőrendszerrel,cska befogod a villádba és késza duplatárcsás könnyüfém felni,a mintája nem a legszebb,nem küllős hanem fröccsentett aluminium! van hozzá hzátcsókerék is, asszem mind2 18-as, a hátcsó is tárcsa,azón jónagy a lánckerék,sőt hátcsó villám van hozzá, részperselyes befogóval!erről a szörnyetegről van!
Végre válaszolt valaki nekem is
Hát elé gyöngécske az az 1 dugattyús fék, elég sokat kéne faragni hogy rámenjen ez a nyereg meg másik tárcsát is kéne csinálni hozzá szóval szerintem felejtős a buli sajna.
ha a csővel nemkel játszani hogy jó legyen az olaj rendszer és összetudod házasítani a kdx villával akkor jó buli,mert a gyári nissin, az elölhátul 1 dugattyús!
egyébként 3 vagy 5 rongyot kb...
Kb mennyit ér egy két dugattyús első féknyereg? Grimeca márkájú, honda nsr 125 ről.
én telibe most megyek motorozni
jajdecsatáztok...
nincs motoros idő és mindenki meg makkan? velem az élen?
szerintem béke,de látom nem akar eljutni a buksiba
és a hülyeségeid, az nálam , hogy feltünési viszketegségeim vannak meg ilyesmi... Elmondom neked, h azért írtam amit írtam, mert képzeld volt hasonló kabaré régebben is itt, és nem örültek akkor sem, nekem sem tetszett...
ÉS még mindig nem probléma ként vetettem fel a képemet(ami az enyém még minidig )...
Az hogy ilyenharagtartó reakcióid vannak az sajnálatos...
NEm bírod elfelejteni a dolgokat
ÉS látom sértegetés még mindig jól megy
Milyen h*lyeségeket beszélek? Te kezdtél el ugatni, hogy állítólag a képedet használom Inkább fognád már be a pofádat h*lyegyerek, és használd arra a fórumot amire való.... -.-"
jól van beszélj csak hülyeséget , annyi, h ne sértegess többet, mert téged sem sérteget SENKI!
Szépen megkérlek, h erre már ne írj vissza meglepően okítóakat!
Előre is köszönöm béke
Ezt pont neked kellene tenned, most is... minek kellett ezt leírni?
Elnézést kérsz azért, hogy ilyeneket kell olvasniuk, mi lett volna, ha le se írod?.... full feltűnési viszketegséged van