Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Kérdésem lenne, hogy a kdx 125 (sima) elsőtelóját meg e lehe olyanra csinálni, hogy az ember súllya alatt se süppedjen be, csak minimálisan?
Sűrűbb olajjal megoldható ez?
mondassz vmit
Ehhez a 7-8 lityós fogyasztáshoz csak annyit, hogy bizony, bizony a teljesítménynek ára van, és ha tényleg téped neki és annyit eszik az optimális Az enyimé a 10 - et is szerintem nem izgat ez van mennyen mint golyó
Hát én is azt csináltam, a nyeregnél szedtem ki az olajat belőle. csak a tartályból nem akarta belenyomni a csőbe, de már megcsináltam. fölhúztam az agyam, ráraktam arra a kis csavarra egy gumicsövet és elkezdtem szívni. és akk jó lett. még egy kicsit levegős mert nem úgy fog ahogy akarom de ma megyek egy nagyot és kijön sztem belőle.
Légteleníteni kéne...a féknyergen van egy csavar féleség azt lazítsd meg vagy van annak a tetején egy kupak azt vedd le és húzkodd a féket,mert ilyenkor le levegősödik a dolog
És azt tudja valaki h az első fékolajat hogy lehet belenyomorítani a fékcsőbe és a hengerbe? ma nekiálltam féket pucolni mert kezdett gyöngülni, meg fékbetétet cserélni és gondoltam akk már kicserélem az olajat is benne. kifele kijött de vissza nem akar menni sehogy. pumpáltam egész délután de akk se keményedett meg.
Nem tud valaki supermoto szett-et egy kdx re Debrecen közelében?
ja és a 125ös yz-ről meg ne is beszéljünk.....örülnék ha csak annyit enne mint a kdx evett, pedig az is 125ös...
de bizony szabad neki annyit enni
enyém terepen 1tankból kb 90km-t ment, persze végig nyélen...ha használod eszik, inkább akkor furcsa az a 7-8liter hogyha negyed gázon mégy vele mindenhol, mert akkor tényleg sok!
szerintem ne sokra
93 as
hány éves gép?
Az enyém 1 tankkal ami 9 liter elmegy 110-120 km-t ha olyan 80 as tempóban járkálok vele közepes gázon.
Még ha huznám is neki akkor se szabadna egy 125ccm-es motornak enni 7-8 litert
Nemsoká kapok egy mtx rezót, azzal mire számítsak?
kx rezót szoktak feltenni kdx-re, persze azt nem mondom hogy hiphop felcuppan a helyére, de kis leleményeséggel bármi lehet.

az olajbeöntő nekem is eltörött, lett bele esztergálva fémből csavar+alá réz tömítés és tökéletes
de valaki beledug egy parafadugót aztán hadszóljon...
ha húzod, eszik... valamit, valamiért.
Tudja valaki h a 125 ös kx rezója rámegy az én kdx emre? egy csöppet meg van horpadva az enyém és gondoltam rá h vhonnan ha tudok szeretni olyat akk rárakom.
esetleg vkinek van egy olyan tekerentyűje amit az olajbeöntő nyílásba kell tekerni? vevő lennék rá, az enyémnek leszakadt a feje.
Köszönöm szépen a segítséget jobb mint a gyári 12000 Ft - ért
El aha
Helóó!

Van egy 1994-es kdx -em (125) és nekem nagyon gyanus a fogyasztása 100-on megesz szinte egy tankkal.(7-8l) szerintetek valoban ennyi lenne a fogyasztása?
Hátt mit csináltál vele,hogy eltört?:DElestél tán?
Sebaj azért köszi

Ideiglenesen megoldottam a bajt a lényeg meg jó
Eladta már rég!