ennek örülök
amúgy csak azért kedves krézigrín mert a motorod oldalán egy hatalmas piros berembó felirat élősködik
persze mindegy, lényeg hogy menjen nem fikázás akart lenni...
Ehhez az alkatrész vásárhoz csöpp lemaradva igaz, csak annyit szolnék, hogy én is a vízpumpához, rendeltem néhány apróságot és 1 hét itt volt a KAWAZSOLTI cégtől
Na meg azt sem toom mikor volt jó időben mociztam csöpp, és meg osztok pár képet veletek gondoltam
Arra nem tudok rájönni h a karbi aljában az úszó között amin kiszívja a benzint annak miért lehet állítani a magasságát. arra gondoltam h mennyi benzin legyen a karbiban, de nem tom miért.
Különben az akksi testkábeljét mondod?mert szerintem át kell kábeleztetnem az egészet mert háááát...hogy mondjam magának...szar az egész.most jó az index,mármint világít (nem villog) de nincs világításom.semmi.Nemtom mit hogyan kötözött az előző tulaj, de azt mondta egy közös ismerős, aki a nagybátyám, hogy a srác vigyázott a motorra, meg h igényesen tartotta.
Amúgy nálatok is motorozik mindenki?Mármint a család.
Kösz az oldalt!Itt legalább van dugó.Azért kell új karbi mert az előző tulaj elhagyta az alapjáratcsavart és úgy gyártott eggyet.Namost ez a srác egy kontár f@sz volt és a csavar beleböködött a karbi dugattyújába.Ettől olyan recés lett hogy nem esik vissza a fordulat ha gázt húzok.Hát ezért.
oké, lehet gyünni' 200kilóméter, várlak, mikor? persze...
miért is amúgy?
én akárhányszor próbáltam valamit rendelni a kawától..hát nem vettek túl komolyan én úgy éreztem, pedig a szándékom az komoly lett volna, rólatok is hallottam ezt-azt itt a fórumon...szóval soha többé semmit kawától...főleg mert yamahám van?
Az azért van,mert nincs test rendesen vagy elszakadt a testkábel,vagy rozsdás a felülelt ahova oda van csavarozva vagy forrasztva!Miért akarsz karbit venni?
Az mért van hogy az indexem folyamatosan világít?A relé jó.Lehet hogy azért mert az akksim nem jó? Ja meg a prox.hu-n KX dogót vegyek mer KDX csak 200-asban volt.Amúgy szerintetek hol tudok finom kis karbit venni?
Én is azt mondtam,hogy 2hónap de az valójában 2-3 hét volt,végülis meglehet érteni,ha minőségi gyári cuccot akarsz akkor várd ki,hogy megjön,ha nem akkor meg nem azt kell megrendelni azt kéész,én maradok a gyári cuccoknál továbbra is,hiában drágább mint a többi lehet,hogy jobb!
proxnál nehezen! mondom már sokadjára hogy csak wössner van
amúgy szerintem már 3ezerért senki nem fog még csak szerszámot sem motorügyileg 20évvel ezelőtt talán...
Apám itt mondogat vmi pesti dugattyúöntőt h az milyen jó... kicsit komolyabban utánanéztem ki is mi is, kiderült apám még az mz hez csináltatott ott dugót 20 évvel ezelőtt, mondom neki
valahogy más kategória egy majdnem versenymotor meg egy mz, de ő állítja h ne adjak ki 20-30 ezer pénz egy kis szar dugattyúért ha leönti 3000 ér
de maradok a PROx nál vagy vmi komolyabbnál.
amúgy csak azért kedves krézigrín mert a motorod oldalán egy hatalmas piros berembó felirat élősködik
persze mindegy, lényeg hogy menjen nem fikázás akart lenni...