Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ide oda tekergős motornak kéne ,olcsó fent tartású hivatalos kis motor .
Mert egyre több a szerv ! Lehet hogy nézek valami super motort és azt mondod a derbi jó ? Amúgy köszi a segítségetek !
Mérd le a helyét és a főtengely átmérőjét a szimeringnél, a vastagságát pedíg meg lehet mérni.
Hát igen, én is úgy próbáltam, hogy beviszem boltba, lemérik, megrenelik.
Csakhogy, ezek a nyomoronc szimmeringek még véletlenül sem szabványok', vagy én voltam rossz boltokban, de nem tudtak pontos méretet adni.
Főtengelyre duplaélűt pl nem tudtak, a kuplunghoz csak 1mm-rel vastagabbat tudtak, még rendelésre is, SKF-ből sem volt, és semmiből pontos méret.
De ha más nem lesz, marad a "kb jó lesz"...
Csak végre pöfögjön...
Én úgy szoktam szimeringet venni h kiszedem ami el van kopva benne és elviszem az skf boltba. ott ha nincs épp ugyanolyan másnapra lesz. nem kawasaki de ugyanolyan mint az eredeti. múltkor a kuplung tengely tetejénél elkezdett szivárogni az olaj és az a szimering került durván 200 ft ba.
találsz fent a WEBÁRUHÁZBAN Prox főtengely szimeringeket méretek alapján is
De ha beírod a méreteket akkor tudok segíteni.
www.robogotuning.hu
azt lökheted közösbe is!
JA NEEEMA TIÉD

hanem az crazygreen88 -éé
cső te kéne nekem az avatarod képe nagyba
milyen szimeringek kellenének?
mi cseréltünk főtengelyszimeringet kdx-ben, pinkmotorstól rendeltük, bal oldali akkor volt raktáron jobb oldalira várni kellett azt hiszem 1vagy 2hetet...árára már nem emlékszem...
Háát nem tudom mennyit fogok ezzel segíteni , de én azt mondom neked, hogy itt fórumon is lehet rendelni, vázszám-motorszám és küldenek bele valót, kisebb-nagyobb szimeringekkel nem éri meg foglalkozni mert lehet, hogy 1-2 hét vagy hónap után szedheted szét megint.

Én azt mondom, hogy gyárit vegyél, de ez az én véleményem , de majd hozzá szolnak a többiek is és majd el döntöd mi is legyen, ki melyik mellett áll, vagy ki melyiket ajánlja
szerintem ide-oda szaladgálós motornak nem?..-viszonylag keveset esznek tehát erre a célra tökéletesek!
amúgy nincsenek még 10lovasak sem...7-8fojtások nélkül kb.
Az előző témához nem szólok szerintem meg beszéltük
Egyet értek S&B kollegával, én is mentem egy 50-es apriliával, de nem egy megrázó élmény, és valóban csak szenvednek legalább is végsebességben sem egy húú de gépek

Én anno egy 50-es Yamaha Dt Lc2- est akartam venni, elég testes, ha jól tudom olyan 12-13 Le, Ügyes kis "erős gépek", de szerintem hamar meg untam volna, önnek viszont nem tudjuk konkrétan mire is kellene, egy ilyen gépes, úgy értem milyen célra
Üdv srácok!
Na, ha túljutottatok a 'ki fikáz kit, és milyen szar, hogy fórumozunk'-témán, akkor visszatérhetünk a motorokhoz?!
KDX 125-be, szimmeringek.
Kérdés: cserélt már valameikőtök szimmeringeket? (feltételezem, szervízeltétek már a gépeket a fórum indulása óta )
Én nem kaptam hozzá boltban pont olyan szimmeringeket, amit kiszedtem, és bevittem megmutatni.
Ti hogy vagytok ezzel? Rendeltetek valahol drágán spéci-Kawást? Vagy megfelel bele a nem-pont-méret' is?
amúgy ide rakhatsz fel nyugodtan képet, itt nem fikáz senki más rajtam kívül de engem meg nem kell komolyan venni akkor, ha meg mégis valaki idejön fikázni akkor mi meg őt fikázzuk majd jól ki
hát 50es gyorsasági...hmmm.asszem mentem már ilyennel, bár nem hagyott mély nyomot a lelkemben meg volt a dna-m is ami meg hasonló...
mondjuk nem is igazán mennek inkább csak erőlködnek, de azt nagyon feltűnő hangon, szerintem inkább vicces, a 14-15éves korosztálynak vannak kitalálva, egy idősebb ember szerintem már hülyén néz ki rajtuk, szóval 40évesen nem igazán ajánlanám! arról nem is beszélve hogy nem kimondottan kényelmesek.
Ha robogót nem akarsz akkor szerintem inkább valami 50es endúrót vegyél, abból is valami komolyabbat, mondjuk az újabb Dt50 vagy esetleg a derbi sendát ajánlanám figyelmedbe, ha jót fogsz ki, megbízhatóak, kényelmesek, viszonylag jól mennek, és minden sarkon kapsz alkatrészt hozzájuk potom pénzért
ja és nem utolsó sorban nem nézel ki hülyén rajtuk...
persze az hogy min nézel ki hülyén meg min nem...ez csak a saját véleményem így majdnem 19éves fejjel...
remélem azért valamiben segítettem
Helyes:):):):):)
Nem nagy ügy amúgy ez teljes mértékben így van ahogy mondod
Nem érdekel különösebben, de valóban le kell korlátozni, egyes élményeim meg osztását, a haveri kőrre, mert nem fikázás tárgyának teszi fel akár ki is a képeket vagy akár, videót, hanem azért mert, vannak mások is akiket érdekel, meg a Motorosok azért össze kellene hogy tartsanak, nem piszkálni egymást

De több képet én sem rakok fel, meg videót sem, mert nincs értelme
Akkor hozzá szólok én is!
Eleinte még olvasgattam a különböző hsz.-okat mindenhonnan, hogy fuh ez egy fasza motoros oldal meg és a többi és a többi. Nem is kétséges, hogy ez az egyik legnagyobb motoros fórum meg motoros portál. Abban viszont egyet kell, hogy értsek, hogy sok gyökér van ezen az oldalon vagy a hülye értelmetlen feltöltött képeivel, videóival és hozzászólásaival, de ez vele jár. A legegyszerűbb kikerülni ezeket a dolgokat, ha csak azokat a topicocat olvasgatod amelyiken haverokkal, ismerősökkel nyomod a dumát vagy esetleg segítséget kérsz valahonnan. Ez egy örök téma lesz ezen az oldalon, hogy most ki a helyes író tanár kinek mi jön be és úgy szól hozzá, nem pedig objektív véleményt ír.
Crazygreen te meg nyugodtan pakoljad fel az ilyen képeket hiszen ezért van az oldal, hogy az ember ilyeneket lásson, az meg hogy valakinek böki a szemét a matrica az érthető, mivel elméletileg a matrica az egy reklám és ha mást reklámozol mint ami benne van a gépbe, akkor ha valaki ezt megszólja, érthető. Nincs vele semmi gond neked így tetszik ízlések és pofonok:):) Vagy továbbra is teszel fel képeket és okos módon nem veszed figyelembe a negatív hsz.-okat vagy lecseréled a matricát és akkor nem kapsz ilyen pofonokat:):)
Szia
Kérdeznék tőled egy olyat hogy, mi a véleményed a 50-es gyorsasági motorokról
mert róbit nem igen akarnék ,és semmit nem tudok ezekről. mentél már ilyesmivel ?
na ez így jó lesz!
amúgy a helyesírást úgy értettem hogy: az egy dolog hogy elírod, mert sietsz stb..de ezek a helyesírás alapvető szabályait sem veszik figyelembe, és gyakran olvashatatlan - meg pl az új-t láttam már 1000X úgy írva hogy ujj(és nem az ujj-ra gondoltak)..szerintem ez gáz...és tükrözi az oldal színvonalát. Amúgy azt is érdemes megfigyelni hogy ez inkább csak a képek/videók alatt kommentelőkre igaz, ezért én megfogadom hogy a mai naptól kezdve soha de soha többé nem görgetem a képek/videók alá az oldalt , vagy lehet inkább nem is nézem...
Ja és ez a felirat gondokat, tőled hallottam csak

De teszek a tankra egy DRZ feliratot, a másik oldalra meg egy WR
Nem a felirat dominál szerintem
Tárgytalan a dolog, nincs harag semmi, tisztában vagyok amúgy a feliratokkal is, de még nem tudok rá gyártani hozzá illőt, nem igen szedem le !

Amiket írtam azért írtam, nem rád értem, de itt akár mit fel teszel több lassan a negatív fikázás, mint a normális hozzászólás

Ez a helyesírás dolog is az agyamra megy, mikor valamihez hozzászólsz, és már mást nem tudnak lefikázni csak azt, hogy nem írtad helyesen, ezt meg azt, ezt nem értem nem mindenki lehet okos ügyes , de el tudod olvasni, szerintem meg értik mit ír az ember, mert pl ( fdfwfwewfwefwef) ebből kéne kibogozni mit írtam akkor meg értem az aggályait mindenkinek de ez nem így van..........

Na de SZENT A BÉKE NINCS GOND

Tanulság: ITT HA SEGÍTSÉG KELL KAPSZ, DE HA CSAK JÓ SZÁNDÉKBÓL MEG OSZTASZ MÁSOKKAL, VALAMIT OTT MÁR JÖNNEK A ...........
hát egyet értek hogy sok a fikázás, gyakran alaptalanul...és azzal is hogy 0a színvonal ezen az oldalon-ez már abban lejön hogy egyszerűen nem tudnak helyesen írni, én sem igazán de ezek....
a kx-es dolgot meg már múltkor megbeszéltük
amúgy eredetileg azért kérdeztem mert kibökte a szemem a matrica és hát úgy emlékeztem hogy nissin az a brémbó.szóval csak kíváncsi voltam mi az igazság, és semmi bántó szándékom nem volt ezzel! Ja és az sem mindegy hogy rajtad röhögnek vagy veled!-beláthatnád hogy hülye felíratok vannak a motorodon ,és kész ezt is minden rosszindulat nélkül írom, tudom hogy nem te ragasztottad rá szerintem túl van tárgyalva...
békkkkeeeee, meg minden!
Már nem azért a írom amúgy, de itt, ha fikázás, ha nem nem érdemes semmi képet fel rakni vagy videót akár mert sok negatív meg nyilvánulás nem valami, jó kedvre derítő

ha nem tűnt volna nem is KX a gép ?

Amúgy meg szerintem mindenki azzal matricázza fel a gépet amivel akarja, nem másnak csinálom, hanem magamnak, de jobb ha az ember, meg tarja magának az ilyen dolgokat.......