Helló!
Ha valakit érdekel van egy vadonatúj NGK B8EG típusú eladó gyújtógyertyám az előző motoromat már régebben eladtam azt most bukkantam rá.
Ha valakit érdekel az ára 1500Ft
Szerintem ajánlott levélben is el lehet küldeni az +300ft.
Ha valakit érdekel:djsand@freemail.hu emailt írhat.
Hali!
Eladó egy 125-ös KAWA KDX!Nagyon jó motorikus állapotban,pici esztétikai hibákkal(festék lepattogás).
IÁr: 200 000Ft
Tel:0620/511-34-85
Többször próbálkozzatok napközben a hívással mert meló közben nem mindig tudom felvenni! http://www.motor.hu/motor_vpag...
Én csapágyboltba mennék, mentem is. az enyémhez kellett a múltkor egy szimering, neten megnéztem vmi 3-4000 ből jött volna ki és várni kellett volna rá 1-2 hetet. másnap elmentem csapágyboltba és 190 Ft. most lehet nincs ráírva h kawasaki de attól az szimering és ugyanolyan jó. (én véleményem szerint)
Szeva srácok!
Már lehet hogy kérdeztem de az is lehet h elittam azokat az emlékeimet hogy szerintetek szimmeringet KDX 250 hez érdemes rendelni vagy csapágybolt?Mert egyik haver mondta hogy rendeltek igaz egy másik tipushoz (KXF) valami 6000 forint volt, aztán bementek a csapágyboltba és ott volt ugyanaz a márkájú cucc vagy 600-800 Ft ért Szerintetek?:)
abba a dobozban kapcsolódik össze a póvermechanika és a röpsúlyból kijövő tengely ami kapcsol neked..hát remélem érthető, biztos le lehet írni jobban is....
A 4. képen csak akk van cink ha az olaj is olyan színű, dugj be a kis tekerentyűn egy fém rudat és nézd meg milyen színe van az olajnak, ha olyan fehér akk kell beszarni. vízpumpaszimering kell bele.
A 3. képen a csőben sztem az olaj megy az olajzóhoz de most így hirtelen nem tom az e az.
engem az érdekelne h a cső fölött abban a kis dobozkában a henger oldalán mi történik.
Helló!
Eladó az alábbi Kawasaki KDX 125-ös motorkerékpárom:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_
kdx_125_sr-3908503
Érdeklődni itt, de főleg telefonon.
Keresek olyat akinek kdx250 van szétbontva és lemérné nekem a henger és dugattyú összes paramétereit!
Előre is köszönöm.
MSN,mail,skype van az infócseréhez.
Kellemes motorozást!
Másik kérdésem síktolattyús karbikból milyenek szoktak lenni a tipuson?
Ilyen kaliberű hengere a pwk39 vagy tmx38 -ra mit mondtok?
Érdeklődnék, volt az a 250-es KDX darabokban ill alkatrésznek adta a srác nem tudtok róla valamit ?
Kellene nekem egy kuplung bilincs ( a kormányon a kuplung kart, azzal fogatom a kormányhoz), mert eltört
segítséget előre is köszönöm