nem kawabalára vagy kire gondoltam, ez az a robogótuningos srác, PROX.hu mondom! a kawától itthon nagy általánosságban semmit nem éri meg rendelni, legalábbis ilyen összegbe nem vesznek komolyan az tuti!
amúgy csak a wössner gyárt kdx125höz dugót, valamint maga a kawa gyár! de én nem vennék meg semmilyen maszek dugót hozzá ha van, kipróbált, tuti, garantált minőségű, wössnerre lehetőség...
Én úgy szoktam a meleg, bogaras nyári napok és a saralós akciók után h elmegyek a benzinkútra, lekapom a műanyagot és átnyomom azzal a nagy nyomású spriccelővel, nagyon jól kiviszi a cuccost. van olyan h langyos víz meg szappan benne az jól föloldja a bogarakat is
Ha sarat mosol vele akk jó messziről ott a hátsó villa tövénél, egyszer beborított a sár mikor mostam és akk még csak a dolgomra odafele voltam. berakódott a kerülőúton a sár és nem akartam tiszta mocskosan menni, hát sikerült nem látszott a farmer meg a bőrkabát szine...
Hogy is van az a kormánycsapágy? ki kell szedni a villát meg azt az aluminium y-t ami tartja. akk az egy kicsit hosszadalmasabb dolog lesz, úgyis esik az eső
kawazsoltinak hívják és rendeltem tőle egy vízpumpa szimeringet aminek 2 hónapig tartott ideérni, addig állt a motor. van itt nekem egy bolt ahova megjönnek a dolgok max 1 hét alatt.
szerintem a dugattyút méret után is lehet bele venni, nem muszáj direkt a wössner vagy a gyári bele.
a wössner végül is valami 25ezer hozzá azt hiszem, de régebben gyakran írt ide egy webshopos srác, tőle még nem rendeltem, de korrektnek tűnt, és akkor azt beszéltük hogy wössner dugót tud küldeni(mivel csak az gyárt hozzá, meg maga a kawa) 24ezer valamennyibe+posta, most megkerestem az oldalát: prox.hu
nézd meg, lehet itt sincs fent de biztos tud szerezni!
kormánycsapágyakat szerintem legegyszerűbb és leggyorsabb valami közeli csapágyboltban beszerezni, szétszeded megnézed, beviszed nekik és hozatnak olyat....SKF szerintem pont jó, olcsó, és jó..de oda nem kell hiperszuper csapágy:)
pedig biztosan van! wössner árlistát ajánlom figyelmedbe! amúgy ha nincs kedved keresgélni..mondtam, a legegyszerűbb ha felhívod és megrendeled tőlük....kb 5perc és nem kell szarakodni vele..de te tudod! amúgy ja ott illene kicserélni a kormánycsapágyakat és szerintem ne nagyon húzzad a dolgot
Nekem itt nem sikerült dugattyút találni a 125 öshöz.
Ha a kormányom olyat csinál h mikor egyenesen áll akk mintha ott akarna maradni, van egy pont ahonnan kicsit nehezebb kivenni. ha forgatom kicsit megakad középen de nem akasztja meg teljesen a kormányt, néha nagy fékezés után roppan egyet. =új kormánycsapágy?
A KMX vagy a KX dugója meg gyűrűje illene jobban a KDX-be? mert nem találok neten új dugótszettet, pedig sok helyen kerestem.De ha van infó hol találok KDX-be valót azt is megköszönném.
Am bolt Győr közeli legyen ha azt tudtok.
Előre is köszi!
kb nekem is ennyit evett! ja és nézd meg egy crossmotornak a légszűrőjét, vagy valami nagyobb endúrónak és rájössz hogy a kdx bizony ott is jócskán le van gyengítve!
vagy lehet azt a nagy horpadást ki kéne kalapáltatni a rezó oldalából aztán kiégetni a légszűrő nálam egy nagy szivacs lap keresztben a légszűrőházban, sztem akkorának elég kevés az ellenállása. fúvókából meg bőven elég ami most van, így is megyek 1 tankkal kb 100 km-t kicsit sokat eszik, remélem új dugóval lemegy egy kicsit.
ja igen!
volna egy olyan lehetőség is hogy valahogyan megnöveled a légszűrőd felületét(j légszűrő, szétvágdosott ház stb)..tehát növeled a levegőmennyiséget, és veszel bele nagyobb fúvókákat..ez olcsóbb talán mint a rezó és azt hallottam hogy kb ugyan olyan hatásos
az a baj az universalmotorral hogy ott csak az újabb kx-hez van idom, a rejtettankosakjoz..ez 90-91es ehhez már nincs sehol után gyártott, tudom mert anno én is végigböngésztem egész internetországot és bizony semmi
ez szerintem jó nagy f*szság
az úgy jó ahogyan a japók kitalálták, ha erősebb motort akarsz, vegyél erősebbet -ha picivel akarsz csak erősebbet akkor meg rá lehet rakni pl kx rezót meg ilyenek..a dugóval szerintem fölösleges játszadozni, ez nem versenymotor, nem bírná....szerintem
de persze te tudod, a te motorod
Mondtam régebben is h lassan időszerű nálam egy dugócsere. apám mondott egy helyet pesten ahol öntenek egyedi dugókat negyed áron mint pl a prox, sok versenyző ott csináltatja. megvárom míg eszébe jut mert jobban járnék így vele.
hallottam olyat h ha a hengerben a kipufogórést szélesítem nagyobb nyomatékot kapok és ha magasítom akk nagyobb lóerőt. melyiket érdemes ahoz h jobban menjen? nem akarom túlzásba vinni csak egy kicsit hátha ér vmit.
azok az idomok sima kx idomok(90-91es évjárat), kivéve hogy a kx-eken picit karcsúbb az oldalidom, de szerintem az mutatósabb is.
Ezen a számon érdeklődj: 70/385-9600, Bencsik Attila(asszem), neki tuti van ilyenje, de nem egyszerű elérni, meg szerintem nem nagyon fog postázgatni...na mindegy egy próbát megér ha tényleg nagyon kell! Remélem tudtam segíteni!
amúgy csak a wössner gyárt kdx125höz dugót, valamint maga a kawa gyár! de én nem vennék meg semmilyen maszek dugót hozzá ha van, kipróbált, tuti, garantált minőségű, wössnerre lehetőség...
Ha sarat mosol vele akk jó messziről ott a hátsó villa tövénél, egyszer beborított a sár mikor mostam és akk még csak a dolgomra odafele voltam. berakódott a kerülőúton a sár és nem akartam tiszta mocskosan menni, hát sikerült nem látszott a farmer meg a bőrkabát szine...
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet átmosni a hűtőt, fullra az egész rendszert?
Mert a radiátor csatornáiban láttam pár nemodavaló szutykot
kawazsoltinak hívják és rendeltem tőle egy vízpumpa szimeringet aminek 2 hónapig tartott ideérni, addig állt a motor. van itt nekem egy bolt ahova megjönnek a dolgok max 1 hét alatt.
szerintem a dugattyút méret után is lehet bele venni, nem muszáj direkt a wössner vagy a gyári bele.
nézd meg, lehet itt sincs fent de biztos tud szerezni!
kormánycsapágyakat szerintem legegyszerűbb és leggyorsabb valami közeli csapágyboltban beszerezni, szétszeded megnézed, beviszed nekik és hozatnak olyat....SKF szerintem pont jó, olcsó, és jó..de oda nem kell hiperszuper csapágy:)
Ha a kormányom olyat csinál h mikor egyenesen áll akk mintha ott akarna maradni, van egy pont ahonnan kicsit nehezebb kivenni. ha forgatom kicsit megakad középen de nem akasztja meg teljesen a kormányt, néha nagy fékezés után roppan egyet. =új kormánycsapágy?
Kitartás mindenkinek ebben a fos időben.
Üdv.
hívd fel, kérdezd meg, szerintem akár melyik motoros boltnál jobb ,és még postával együtt is olcsóbb;), 1-2nap alatt ott van nálad...
Am bolt Győr közeli legyen ha azt tudtok.
Előre is köszi!
Srácok, nekem infóra lenne szükségem.Hol találok alkatrészt a kdx-emhez webshopban?
Ja, meg nektek is nehéz belőni pont jól az alapjáratot?
volna egy olyan lehetőség is hogy valahogyan megnöveled a légszűrőd felületét(j légszűrő, szétvágdosott ház stb)..tehát növeled a levegőmennyiséget, és veszel bele nagyobb fúvókákat..ez olcsóbb talán mint a rezó és azt hallottam hogy kb ugyan olyan hatásos
megmondták az okosabbak nem kell kókányolni, jó az úgy ahogy van ez a kx rezó jó ötletnek tűnik, utánanézek van e belőle vhol.
rendelünk kézikönyvet a 125 ösökhöz?
az úgy jó ahogyan a japók kitalálták, ha erősebb motort akarsz, vegyél erősebbet -ha picivel akarsz csak erősebbet akkor meg rá lehet rakni pl kx rezót meg ilyenek..a dugóval szerintem fölösleges játszadozni, ez nem versenymotor, nem bírná....szerintem
de persze te tudod, a te motorod
hallottam olyat h ha a hengerben a kipufogórést szélesítem nagyobb nyomatékot kapok és ha magasítom akk nagyobb lóerőt. melyiket érdemes ahoz h jobban menjen? nem akarom túlzásba vinni csak egy kicsit hátha ér vmit.
Ezen a számon érdeklődj: 70/385-9600, Bencsik Attila(asszem), neki tuti van ilyenje, de nem egyszerű elérni, meg szerintem nem nagyon fog postázgatni...na mindegy egy próbát megér ha tényleg nagyon kell! Remélem tudtam segíteni!