sziasztok! új vagyok itt és szükségem lenne a segítségetekre vagyis hátha tudtok nekem segíteni. szükségem lenne gázkarra vagyis csak a müanyag részére amire rá megy a markolat dupla bovdenes ha lenne valakinek kérlek az írjon a levimeno@gmail.com örök hálám előre is:) képet mellékelem h mien kellene sajnos enyém eltört..:(
Nem tévedsz... Az 4T masinába való motorolaj, de 2T járgányok váltójába is tökéletes. Nem kell abba hajtóműolaj, mert akkor lesznek bajok a kuplunggal hideg időkben...
Nem kell azon a kis fedelen kívül semmit. a tömítés nekem egészben maradt rajta, nem is nyúltam hozzá csak mikor összeraktam bekentem vékonyan gépzsírral és úgy raktam föl. azóta nem szivárog
Kösz szépen a tanácsot, és még annyit, hogy nem tettél alá még valami pasztát vagy valamit, meg nem kell érte szét szedni még a nagyobb deklit is már mint a kuplung részét is ?
, és kösz !
Elég kegyetlen voltam vele úgy gondoltam nem fog az kelleni már semmire és csavarhúzóval kifeszigettem a peremét aztán fogóval sikerült kierőszakolni belőle, de vigyáztam h azért az aluminium úgy maradjon ahogy kiöntötték a japcsik
az újat vissza úgy raktam h kerestem egy olyan átmérőjű csövet mint maga a pereme, beraktam a helyére, rátettem a csövet és beleütögettem finoman kalapáccsal.
Most elkezdtem leszedni a festéket az idomokról mert mikor megvettem le voltak feste és elég kókányul: tuszta homokos volt az egés meg világosabb is mint a gyári szín. a jobb hátsó idom úgy tűnik el volt törve és azért festették le az egészet. drága buli egy olyan?
meg ha vki tud egy hátsó fékolajtartályt lécci szóljon!
Dobhatnál róluk pár fotót ide vagy az e-mail/msn címemre:kocsisdavid@citromail.hu
Nem tévedsz... Az 4T masinába való motorolaj, de 2T járgányok váltójába is tökéletes. Nem kell abba hajtóműolaj, mert akkor lesznek bajok a kuplunggal hideg időkben...
Üdv Mindenkinek
Én amugy automata válto olajat szoktam bele tenni:)Kicsit sürübb:)
Én amúgy a kis lemezke alá gondoltam a valamilyen tömítést
De nagyon szépen kösz a segítséget
Javítsatok ki ha tévedet kollégák de a 4T 10 w 40 es olaj az nem 4 ütemű biciklikhez van?:D
Gondoltam szólok, hogy "szintet léptem"
(125cc_4ever név már kicsit unalmassá vált)
Ki milyen motor olajat tesz a motor blogba?
Árakat is írtok ha meg kérhetem ?
Kösz szépen a tanácsot, és még annyit, hogy nem tettél alá még valami pasztát vagy valamit, meg nem kell érte szét szedni még a nagyobb deklit is már mint a kuplung részét is ?
, és kösz !
az újat vissza úgy raktam h kerestem egy olyan átmérőjű csövet mint maga a pereme, beraktam a helyére, rátettem a csövet és beleütögettem finoman kalapáccsal.
Most elkezdtem leszedni a festéket az idomokról mert mikor megvettem le voltak feste és elég kókányul: tuszta homokos volt az egés meg világosabb is mint a gyári szín. a jobb hátsó idom úgy tűnik el volt törve és azért festették le az egészet. drága buli egy olyan?
meg ha vki tud egy hátsó fékolajtartályt lécci szóljon!