Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy nekem az is jó,hogy ide teszel fel képet...csak meg szeretném nézni,hogy mit veszek meg;)
Én már hívtalak...mailt még nem kaptam a képpel!
bocsi 06-30-580-8938
Hellósztok Van kdx 250-em eladó egyben vagy alkatrészenként Hívj megegyezünk 06-30-580-8930
Bocs,félreértelmeztem a dolgot..[Ha van msn-ed lécci vegyél fel arra a címre amitt írtam!
Szeva!Új alkatrészeid vannak vagy használt?Vagy mindkettő?
Dobhatnál róluk pár fotót ide vagy az e-mail/msn címemre:kocsisdavid@citromail.hu
Köszi
Kawasaki Kdx 250 alkatrészek vannak eladó egyben vagy alkatrészenként A-Z-ig !Hívj megegyezünk 06-30-580-8938
sziasztok! új vagyok itt és szükségem lenne a segítségetekre vagyis hátha tudtok nekem segíteni. szükségem lenne gázkarra vagyis csak a müanyag részére amire rá megy a markolat dupla bovdenes ha lenne valakinek kérlek az írjon a levimeno@gmail.com örök hálám előre is:) képet mellékelem h mien kellene sajnos enyém eltört..:(
Szia! Én valvoline 10W-40-es félszintetikusat raktam bele 2700ft/ liter
Szeva

Nem tévedsz... Az 4T masinába való motorolaj, de 2T járgányok váltójába is tökéletes. Nem kell abba hajtóműolaj, mert akkor lesznek bajok a kuplunggal hideg időkben...

Üdv Mindenkinek
Jaj bocs most esik le hogy hova kell az az olaj:DOda télleg az kell:D
Én amugy automata válto olajat szoktam bele tenni:)Kicsit sürübb:)
Aha, értem szuper akkor

Én amúgy a kis lemezke alá gondoltam a valamilyen tömítést
De nagyon szépen kösz a segítséget
Hali!
Javítsatok ki ha tévedet kollégák de a 4T 10 w 40 es olaj az nem 4 ütemű biciklikhez van?:D
Én őszintén megmondom a motorBLOGBA semmilyen olajat nem teszek..viszont a blokkba castrol actevo 10w40
valvoline v castrol az m1 állitolag valvoline jobb de sztem m1 4T motorolaj kell bele, 10w-40 es
Nem kell azon a kis fedelen kívül semmit. a tömítés nekem egészben maradt rajta, nem is nyúltam hozzá csak mikor összeraktam bekentem vékonyan gépzsírral és úgy raktam föl. azóta nem szivárog
szevasztok!
Gondoltam szólok, hogy "szintet léptem"

(125cc_4ever név már kicsit unalmassá vált)
hilo!

Ki milyen motor olajat tesz a motor blogba?

Árakat is írtok ha meg kérhetem ?
Hiló!

Kösz szépen a tanácsot, és még annyit, hogy nem tettél alá még valami pasztát vagy valamit, meg nem kell érte szét szedni még a nagyobb deklit is már mint a kuplung részét is ?
, és kösz !
Jól néz ki kéken az első villa
Elég kegyetlen voltam vele úgy gondoltam nem fog az kelleni már semmire és csavarhúzóval kifeszigettem a peremét aztán fogóval sikerült kierőszakolni belőle, de vigyáztam h azért az aluminium úgy maradjon ahogy kiöntötték a japcsik
az újat vissza úgy raktam h kerestem egy olyan átmérőjű csövet mint maga a pereme, beraktam a helyére, rátettem a csövet és beleütögettem finoman kalapáccsal.
Most elkezdtem leszedni a festéket az idomokról mert mikor megvettem le voltak feste és elég kókányul: tuszta homokos volt az egés meg világosabb is mint a gyári szín. a jobb hátsó idom úgy tűnik el volt törve és azért festették le az egészet. drága buli egy olyan?
meg ha vki tud egy hátsó fékolajtartályt lécci szóljon!
9658ft 43 fillér 1 cent megfelel?
nemtud nekem valaki elfogadható árt mondani egy használt kdx berugóra?
Ha már mindenki ennyire tisztogat akkor én is