Festékkel...kis zománcfesték ezüst színű vagy szürke amilyenre akarod ..csak előte lekell tisztítani rendesen,lefújod festékkel utána meg lakk ha gondolod..ha nem akkor nem csak jobban fénylik attól
Mivel érdemes lefesteni a hátsó villát? majd ha végre vége az írásbeliknek akk kicserélem a láncot és ha már szétszedtem megcsinálom azt is. kicsit le van pattogva róla meg el is dőlt vele vki mert le van kopva a külső oldalairól és elég szarul néz ki így.
nekem tegnap le lett homokfúva az összes rozsdás rész tegnap, most semmi rozsda nincs rajta
jó apró szemű bányahomok megoldotta, és a láncnak milyen jót tesz
Ma én is lepucoltam, egy kicsit mindenfelé homokos volt a tegnapi Dakar futam után. de még mindig nem jöttem rá h hogy kerül a víz a kuplung tengely tetejéhez h ott folyjon ki, ez így nekem fölfoghatatlan
Még semmit nem csináltam vele. majd ballagás után lesz egy kis pénz és akk meg lesz csinálva rendesen minden rajta. most úgy vagyok vele amíg megy addig megy, és egész jól bírta ma a kiképzést
Megvan honnan jön a víz. Nem tudom milyen mumus bújt ebbe bele de a kuplung tengelyénél bugyog kifele mikor melege van, ne kérdezzétek h került oda a víz de elég meglepő jelenség. Van valakinek vmi ötlete mi lett vele?
Nem igen látlak fent MSN - en olajat fel adtad pajti, vagy nem ?
Jó lenne tudni, mert a cuccok meg jönnek holnapra