Kdx 250esem van és keresek supermoto szettet. Idomok, indexek stb...a kerekek nem anniyra fontosak, azokra max enduro gumit rakok. Műszakiztatnom kellene, mert lejárt róla.
megoldhatjuk azt is, találni kell egy helyet ahonnan lehet rendelni meg vkinek átutalni a leosztott összeget és ő megrendeli aztán fénymásolja annyi felé ahányan adtak bele és megy a postára vagy bescanneli és pdfben.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Én is service manualt szeretnék kérni 125-ös KDX-hez, ha valakinek van legyen szives a deni.sipos@freemail.hu címre küldeni,vagy legalább linket ahonnan le lehet tölteni.
Sajnos sehol nem találok, a hivatalos kawasaki honlapon még csak nem is ismerik a 125-ös kdx-et, kicsit furcsálom a dolgot, de ez van! :(
Aki tud, segítsen!
Köszönöm!
Nekem főzte a vizet mikor a vízpumpával volt gond, és onnét tudod hogy be dadog a gép hogy túl melegedett nem adja úgy a szikrát, nem hűt rendesen, sőőt fehér gőz sem csapott nekem ki belőle sehonnét, de mikor meg állítod a gépet és hallgatod akkor hallod hogy fő benne a víz, de szerintem csak sok a víz a kiegyenlítőben akkor is kinyomta nekem, min.-max. közé töltsed és jó lesz
Hátsó fék olajcsere hogy működik?
végre szereztem olajtartályt mert ami most van rajta nem nyílik, ha kinyitom akk törik
igazából az érdekelne h h engedem le az összes olajat meg teszem be a másikat levegőztetéssel együtt.
sose csináltam még ilyet
az összes kdx 24lóerős, annyi a különbség a fordított és a sima telós között hogy előbbinek pár mm-rel több a rugóútja, meg talán némivel könnyebb is, de mivel alapból dög nehéz motorok ezért ez nem sokat számít neki ja és attól mert az egyiknek ilyen a telója a másiknak meg olyan, attól nem biztos hogy fiatalabb..a váz meg azért zöld a kék alatt mert gondolom olyan alapozót használtak a gyárban...
pályára meg se így se úgy nem igazán alkalmas
ennyi
Mert az enyém hány lóval van kiadva? 93
jó az mindenhogy akármilyen teló van rajta, sztem semmi különbség max pályán lehetne észrevenni de annyira gondolom azért nem kínzod szegényt
Az szép! én a coca colás visszaváltós üveges rekeszen gondolkoztam de csak pénzért adják a boltban és utána találtam ezt ki.
Azzal a gumival max annyit lehet csinálni h leengedni arrébb lökdösni a felni peremétől, megpucolni a peremét és benyomni szappanos vízzel aztán fölfújni hátha úgy. az enyémet így rakta föl a gumis.
Honnan tudnék olyan idomokat beszerzni, mint a tiéd? Pontosan ezekre lenne szükségem.