Kb annyit mint mikor a kispolszkival kézifékkel indultam el és rájöttem h be van húzva, utána mint az álom úgy ment a kdx meg alul is erősebb lett fölül meg mint a gőzmozdony, nem is tudtam h erre képes. de volt is mocsok benne rendesen, kb 3-4 mm szutyok volt a belsejében végig.
Amúgy én már elég sokat rendeltem a Kawa boltból vagy 3 éve, hát nem a leghamarabb volt itt a cucc, meg nem is volt jó, de már mindegy. Túl vagyok rajta. Ha lehet nagy ívbe kerülöm az egész boltot.
Lehet nem egetverő, de ha nekiállok és szétszedem nem akarok várni egy fél évet egy sz.ros szimmeringre.
Amúgy se nem forralja a vizet, se nem fogy, meg nem is nő a szint egyikbe se, azért nem gyanakodtam ilyesmire.
Jaaa igen oljat azt én sem toom hogy mennyit kell bele tenni, az a kis csavar ami a tetején az olaj szint mérő de ahhoz valami speckó műszer kell, így nem toom annak még utána kellene érdeklődnöm amúgy meg a gyári szimering sem egy eget verő dolog
Háát a vízpumpánál van egy olyan hogy tömszelence, az ment tönkre és ott folyt bele a váltóba a víz, és igen ha elindulsz vele akkor össze keveri a vizet az olajjal és ilyen szürkés fehéres lesz, a legegyszerűbb meg oldás ha megnézed hogy a hűtőből fogy e a víz, a váltóban meg növekszik e a folyadék, akkor tuti ott lesz a baj
vagy legalább is valami tömítés baj lesz
Amúgy meg ez a tiszta víz dolog nekem sem tetszett de na most már én vigyázom rá
Az mekkora parasztság egy ilyen kis hűtőbe tiszta vizet önteni. Lehet ettől barnult be a víz? Én desztillált vizet tettem bele meg fagyállót. Lehet a fagyálló is kicsit megmarta a vízkövet a hűtőből. Majd adok neki egy kis ecetet, az oldja. MTZ-t is azzal szoktam nem trisóval, mert régen meg az b..zott ki a hűtővel, mert eldugította a nagy vízkődarab.
A telószétszedést azért kérdeztem, hogy mennyi olajat kell bele önteni és szimmeringeket remélem nem csak kawa boltba lehet venni.
Neked hol ment be a váltóba a víz?
Mert nekem amúgy mikor meleg vagyis mentem vele ilyen fehéres, de amúgy meg barnás. Nem biztos, hogy nincs baja az enyémnek se valami ilyesmi
Csak eddig nem nagyon foglalkoztam vele, kis elfoglaltság azért van...
De csak kéne szakítani kis időt motorozni is mostmár...
Háát nekem nem szivárog a víz már semerre, hál Istennek, úgy hogy a váltóban lévő olajjal SZERINTEM semmiféleképpen nincs összefüggésben, nekem mikor meg vettem a srác sima vizet öntött bele és most nekem is olyan barnás benne a desztillált víz, Én úgy gondolom hogy lerakódott ugye a sima csapvíztől a vízkő meg háát nekem volt tömszelence meg lapátkerék csere éppen ebből kifolyólag azok voltak eléggé elkorrodálva, és valószínűleg ez is egy ok hogy barnás a víz nekem benne, de én azt javaslom lehet venni ezt a hűtőtisztító folyadékot, azt bele töltöd, átmosatod vele és akkor szerintem nem lesz olyan én is azt akarom most hogy bejött a hideg , az elsőtelómat meg, egy jó hónap múlva szét szedem, ha addig nem nyúlsz hozzá én csinálok neked képeket milyen is az.
De nem tűnik nagy furfangosságnak, az alján van egy csavar, azt kicsavarod aztán széjjel csúszik ha minden igaz, egyenlőre a belsejéről sok mindent nem tudok mondani
Ha a víz össze folyik neked a váltóban lévő olajjal akkor nem barna lesz hanem ilyen ni
Lenne egy kérdésem.
KDX váltójába olyan barnás színű a váltó olaj. Nem egészségesen barna. A hűtővizet most engedtem le és az is barnás színű volt.
Mi lehet a probléma? Mert a vízből azért ülepítés után látszana, hogy olaj van benne. De nem válik el tőle? A váltóból nem engedtem le az olajat.
Meg van oldva a probléma raktam nagy tüzet jó kis olajjal átitatott vasúti talpfából, na az adta neki az ívet mikor láttam h már nagyon én és félek h el olvad akk megfordítottam és az alja rendesen világított, a másik felét is kivilágítottam és már jó is. föl fordítottam és hullott belőle a mocsok és most elvileg tiszta kívül-belül szoval jön a festés
nekem a rezo-m 4 éve csak ál,elötte szerintem még 4 évet senki nem takarítót kb 15 kg:D
Én a tábortüzre szavazok,,nembeszélve arról hogy én így csináltammár eggyet,de az kissebb volt! és tökjólett!A festés utána kötelező:D
Az a baj h nincs pörzsölő, a gáz mg kifogyott abból a rettenetből így marad a tűzrakás... azzal szórakoztam miután elfogyott a gáz h beleöntöttem benzint, jól meglötyköltem, kiöntöttem és meggyújtottam az egyik felét. akkor durran és leviszi a szőrt a kezemről de vicces aztán belefújtam kompresszorral a lángoló felébe és a túloldalon is lángolt csak hamar elalszik úgy ezért fogok hnap tüzet rakni aztán gondolom lesz egy festés is
Amúgy én már elég sokat rendeltem a Kawa boltból vagy 3 éve, hát nem a leghamarabb volt itt a cucc, meg nem is volt jó, de már mindegy. Túl vagyok rajta. Ha lehet nagy ívbe kerülöm az egész boltot.
Amúgy se nem forralja a vizet, se nem fogy, meg nem is nő a szint egyikbe se, azért nem gyanakodtam ilyesmire.
megyek megmondalak mamádnak beeeeeeeeeeeeeeeee
vagy legalább is valami tömítés baj lesz
Amúgy meg ez a tiszta víz dolog nekem sem tetszett de na most már én vigyázom rá
A telószétszedést azért kérdeztem, hogy mennyi olajat kell bele önteni és szimmeringeket remélem nem csak kawa boltba lehet venni.
Neked hol ment be a váltóba a víz?
Mert nekem amúgy mikor meleg vagyis mentem vele ilyen fehéres, de amúgy meg barnás. Nem biztos, hogy nincs baja az enyémnek se valami ilyesmi
Csak eddig nem nagyon foglalkoztam vele, kis elfoglaltság azért van...
De csak kéne szakítani kis időt motorozni is mostmár...
Háát nekem nem szivárog a víz már semerre, hál Istennek, úgy hogy a váltóban lévő olajjal SZERINTEM semmiféleképpen nincs összefüggésben, nekem mikor meg vettem a srác sima vizet öntött bele és most nekem is olyan barnás benne a desztillált víz, Én úgy gondolom hogy lerakódott ugye a sima csapvíztől a vízkő meg háát nekem volt tömszelence meg lapátkerék csere éppen ebből kifolyólag azok voltak eléggé elkorrodálva, és valószínűleg ez is egy ok hogy barnás a víz nekem benne, de én azt javaslom lehet venni ezt a hűtőtisztító folyadékot, azt bele töltöd, átmosatod vele és akkor szerintem nem lesz olyan én is azt akarom most hogy bejött a hideg , az elsőtelómat meg, egy jó hónap múlva szét szedem, ha addig nem nyúlsz hozzá én csinálok neked képeket milyen is az.
De nem tűnik nagy furfangosságnak, az alján van egy csavar, azt kicsavarod aztán széjjel csúszik ha minden igaz, egyenlőre a belsejéről sok mindent nem tudok mondani
Ha a víz össze folyik neked a váltóban lévő olajjal akkor nem barna lesz hanem ilyen ni
Lenne egy kérdésem.
KDX váltójába olyan barnás színű a váltó olaj. Nem egészségesen barna. A hűtővizet most engedtem le és az is barnás színű volt.
Mi lehet a probléma? Mert a vízből azért ülepítés után látszana, hogy olaj van benne. De nem válik el tőle? A váltóból nem engedtem le az olajat.
Kíváncsi lennék ki mit tud hozzászólni
üdv
ezjó!
Én a tábortüzre szavazok,,nembeszélve arról hogy én így csináltammár eggyet,de az kissebb volt! és tökjólett!A festés utána kötelező:D