azt mondják a motoros kollegák h flexel lekapom ami kiáll és kiütöm
ma unalmamban megcsináltam amit kb fél éve akarok, egy kis bak a blokk alá. tiszta boldog voltam mikor rátettem a bicajt és elbírta, mert ez az első komolyabb hegesztésem és egyedül csináltam az egészet
Sztem egyszerű a megoldás: nagy fordulaton jobban kavarja a vizet és nagyobb a nyomása, kinyomja a túlfolyón-> lehet sok a víz benne. Amíg nem forr nem kell aggódni
Tiszteletem az uraknak!
Van egy olyan poblémám, ha nagyon nyelezem a gépet, akkor a kiegyenlítő tartály túlfolyójá mindig jön a víz, nem sok, de mindig látni, ha nedves a cső vége...
Ha finomn megyek vele, nem powerezem, akkor nincs ilyen gond...
Hogy működik az a folyamat amikor kicserélem a fékolajtartályt és újra föltöltöm olajjal meg kilevegőztetem? van vmi szelep ahol leeresztem meg a levegőztetés h működik?
Nem tudom pontosan hallod hogy a csapágy ragasztó az most csak acélt ragaszt, de szerintem azzal ha meg próbálod nem olcsó a cucc, de ha az meg fogja akkor a Jó Istene nem tépi le onnét többet
Nem a csavart hanem amibe beletekeredik. nem tudok most képet csinálni mert szar a kamera.
van a láncvezető és a fölső csavarja úgy megy bele a blokkba h kiáll a blokkból egy pöcök amibe van vágva a menet és az tört le.
Hello!nekem olyan gondom lenne hogy kellene pár alkatrész KDX 125 hoz!
Pl:kellene egy power szelep:S,müszer fal,km szajla,meg esetleg komlett gyujtas!
Ha veletlen tud valaki szerezni azt megkosszonnem,vagy ha segotseget kapnek aztis!
Nem tudom a 200 asnál hogy áll de egy sima lapos csavarhúzóval egy helyen fölhajtottam a peremét és be tudtam nyúlni alá. végigmentem az egészen és fogóval kirángattam.
Te hogy feszegetted ki a szélt a vízpumpában a csavarhúzóval mekkora volt az mert én olyat nem találok már mint csavarhúzót amivel a peremét meg tudnám feszíteni
ma unalmamban megcsináltam amit kb fél éve akarok, egy kis bak a blokk alá. tiszta boldog voltam mikor rátettem a bicajt és elbírta, mert ez az első komolyabb hegesztésem és egyedül csináltam az egészet