Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt mondják a motoros kollegák h flexel lekapom ami kiáll és kiütöm

ma unalmamban megcsináltam amit kb fél éve akarok, egy kis bak a blokk alá. tiszta boldog voltam mikor rátettem a bicajt és elbírta, mert ez az első komolyabb hegesztésem és egyedül csináltam az egészet
Kawazsolti ha erre jársz!
89es KDX 200 hoz mibe fáj egy km spirál?
Leköszörűlöd a "tengelyék" végét és lejön róla a szemnek a külső fele(lefeszegeted vagy valami módot találsz rá)utána már kijön a "tengely"
Van vmi trükkje h lehet az új láncból kiszedni a szemeket? azokon a "tengelyeken" mindegyik szem mindkét oldalán rá van ütve a láncszem külső felére.
Akk már sztem vége van a bulinak elvileg kéne világítani a km órában a kis piros lednek TEMP felirattal, sztem máshonnan nem lehet észrevenni h forr.
És mikor tudom, ha forr?
A bazi nagy fehér gőzön kívül van más jele is?
Sztem egyszerű a megoldás: nagy fordulaton jobban kavarja a vizet és nagyobb a nyomása, kinyomja a túlfolyón-> lehet sok a víz benne. Amíg nem forr nem kell aggódni
Tiszteletem az uraknak!
Van egy olyan poblémám, ha nagyon nyelezem a gépet, akkor a kiegyenlítő tartály túlfolyójá mindig jön a víz, nem sok, de mindig látni, ha nedves a cső vége...

Ha finomn megyek vele, nem powerezem, akkor nincs ilyen gond...

Help!
Hogy működik az a folyamat amikor kicserélem a fékolajtartályt és újra föltöltöm olajjal meg kilevegőztetem? van vmi szelep ahol leeresztem meg a levegőztetés h működik?
De igaza van Dudelnek előbb az olcsóbbat javaslom én is

aztán ha nem volt célra vezető próbázbe valami keményebbet
Szerintem a fémragasztó az olcsó is és jól is bírja!Kb 1000 ft!
Nem tudom pontosan hallod hogy a csapágy ragasztó az most csak acélt ragaszt, de szerintem azzal ha meg próbálod nem olcsó a cucc, de ha az meg fogja akkor a Jó Istene nem tépi le onnét többet
Nem a csavart hanem amibe beletekeredik. nem tudok most képet csinálni mert szar a kamera.
van a láncvezető és a fölső csavarja úgy megy bele a blokkba h kiáll a blokkból egy pöcök amibe van vágva a menet és az tört le.
Csavart akarsz ragasztani?
Nekem mindegy..fémragasztóval próbálkozz az hátha..
Hello!nekem olyan gondom lenne hogy kellene pár alkatrész KDX 125 hoz!
Pl:kellene egy power szelep:S,müszer fal,km szajla,meg esetleg komlett gyujtas!
Ha veletlen tud valaki szerezni azt megkosszonnem,vagy ha segotseget kapnek aztis!
Mivel lehet aluminiumot ragasztani? ma vettem észre h le van törve a láncvezető fölső csavarjának az anya része a blokkról.
Nekem se volt egyszerű megcsinálni, eltartott vagy 1 óráig míg kiszenvedtem onnan.
Gratula h megcsináltad
Helyes-helyes,ennyi állás után már ellustul a gép
Na úgy néz ki jó a moci

Köszön mindegyikőtöknek aki segített a probléma kiderítésében
fúúú hallod kiszedtem, de kibaszottúl nem volt egyszerű, beütöttem neki csavarhúzóval, és nagyon nagyon nehezen kiszedtem

holnap elválik jó e

kösz a tanácsot azért
Állítólag bankkértyával lehet csak..bár én nem tudom
Tudja valaki cmsnl.com-ról hogy kell rendelni? kéne egy hátsó fékolaj tartály. már megtaláltam mindent ami kell, csak nem tom h megrendelni.
Nem tudom a 200 asnál hogy áll de egy sima lapos csavarhúzóval egy helyen fölhajtottam a peremét és be tudtam nyúlni alá. végigmentem az egészen és fogóval kirángattam.
Üdvnéked!Már megbeszéltük,hogy mivan..
Msn-en meg nem is voltam már "régóta"
william052

Te hogy feszegetted ki a szélt a vízpumpában a csavarhúzóval mekkora volt az mert én olyat nem találok már mint csavarhúzót amivel a peremét meg tudnám feszíteni