Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi ,de a tied zsírabb
haver beválalt egy plírozást
Te hogy szedted ki ?
nem nem próbáltam elég passzosan van benne
majd akkor valahogyan megoldom
Volt a csomagban minden amit leírtam. ez is jött vele. azt a fehér gyűrűt csak ki kell pattintani, bele a másik és kész. a fém karikát próbáltad már kiszedni?
125 cc!
Jók a képek , zsííír a géped!
william052!
A lapát kerékbe te azt a fehér tömítést ami benne van kaptad hozzá vagy külön vetted bele?
a kipu csak meglett pucolva, vagy le lett fujva?
jo kis képek! ennyi kellneki..
Még pár kép éjszakai szereléssel , és egy kis mosással
Menetközbe mi is ápolgatjuk a gépet a haverokkal
Ha egyszer az életbe megérkezik az új akk az bele van ragasztva abba a fém gurigába és attól vízzáró. kicseréltem, nem akartam összebarmolni az újat. meg a lapát hátulján azt a fehér karikát is cseréld ki mert benne lesz a csomagban.
ha jól emlékszem msn-en beszéltünk régebben, ott leírhatnád bővebben a bajaidat, hátha tudok valamiben segíteni!
Szia! 9980ft
Küldtem mailt!
Ki kell cserélni azt a lemezt is ?
Amúgy igen van alatta egy olyan is , van rajta két kis bütyök abba passzol bele a tömszelence, de azt minek kicserélni ?
Én voltam, és most építek köré egy motort is, úgy döntöttem!
Kb. Mindent ki kell cseréni, ami mozog a blokkban, sőt, még azt is ami nem...
Ilyet nekem is kellett cserélni. ha tudok vele segíteni a cikkszáma: 49063-1002
Annak a rugós akárminek van egy alja is benne a blokkban, azt nagyon jó lesz onnan kiszedni de főleg visszatenni a másikat
Heló Zsolt!

Küldtem e-mailt mi a helyzet, ha nem kaptad volna meg, egy telefon számot tudsz küldeni az enyémre, meg amúgy is hogy meg tudnám veled beszélni a dolgokat!
Ha nem gond ?

gombar_andras@freemail.hu
véletlenül nem te vetted meg a láncszettemet?
Szia! Mondom az árakat a tengely fogaskerékkel ha kell 11000ft utána van ehy csapágy az 2980ft utána van egy szimmering az 3900ft jön a kpl tömszelence 9980ft egy O györü 1000ft és a lapát az 4500ft Ha szeretnéd rendelni hétföig 10-iog szólj vissza!
Szevasz! a csapágyak házán szokott egy számsor lenni, azt írd fel magadnak de a legjobb ha kiveszed és a úgy viszed magaddal! Én az SKF csapágyakat ajánlom...
kosz az infot
Üdv Bálint!
Leginkább Minden csapágy érdekel, mert mindet cseréni akarom, úgy döntöttem, több hónap tétlenség után, hogy felújítom full a gépet! KawaZsoltit is majd felkeresem, mert kell egy rahedli új cucc, de a csapágyat én is megvehetem bármeik boltban, csak nem szedtem még ki mind, viszont már venném az újat!
Úgyhogy mind a 9 (azthiszem ennyi van benne) csapágy típusa kéne!
htt nemrég van nálad, még nem jönnek elö problemák...maaaaaaaaajd
mozgó forgó kopó alkatrészeknél nincs olyan h nem romlik el valami legalább 1x...oylat még nem találtak fel