Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye-ugye,megmondtam én mi a bibi..ha valami baj van csak fordulj hozzám
Semennyire nem romlanak a 250-esek;)Nekem is az van kuplungbowdenen és kilóméteróra meghajtó spirálon kívűl semmi nem kellett még hozzá!(Leggyakrabban az olajnyomás szokott elmenni)XDDD Na jó ez hülyeség ám!Nincs olajnyomás!
Ide fel raktam őket, de félre értések áldozata lettem mert csak az oldal deklit szedték le a vízpumpának amint itt is látható, a tengelynek nem tudom nagy baj van e? nem tűnik annak, meg a csapágy sem lehet rossz annyi hogy kicsit ki, be lötyög a tengely!

De én kompletten meg vennék bele mindent ha nem húzós az ára ?
A rossz alkatrészeket fényképezd le! És küld át a mail cimemre!
Egy kb. összeget tudsz azért írni mennyi lehet ?
Holnapra elküldöm! ma már nem tudom semmi féle képpen
Jaa még a

Alvázszám: DX200G-015180
Motorszám: GE009042

Itt van Zsolt segítségedet előre is köszönöm !
Letudod fényképezni az összes alkatrészt és elküldeni a mail cimemre?
Heló Kawazsolti !

Szét szedtük a keringető szivattyút, és úgy néz ki, kompletten kell minden, a tengelyen forog körbe a keringető propeller, tengely tiszta rozsda az anya le sem jött egykönnyen róla, sőőt annak már teljesen mindegy, a csapágy kotyog, a tömbszelence is oda van, az O gyűrű meg hát már akkor veszek azt is !

Kérdésem annyi hogy mennyibe kerül az összes belső kompletten bele ? (komplett szivattyú )
mi csináltunk elég érdekes dolgokat kdx125tel...lemaradtam az elejéről, pontosan milyen csapágyra gondolsz?
Tényleg senki nem cserélt még csapágyakat KDX 125-ben?
es ijen dugo w walami mas nagyobb baja nem kelene h legyen ? jo birjak nem?
Maga a szimmering 1500ft de ott még van 3alaktrész ami tönkre szokott menni csapágy o györü stb nézd meg mi kell pontosan
Dpd posta kb 1000ft hétföig kell eldöntened hogy kell e ha van a kawa európánál 6 nap ha nincs akkor japán még 6 nap minimum!
hello. Egy infom lenne esetleg ha walaki tud bene segiteni,menjire romlanak a kdx 250 ek? Leggyakraban mi megyel rajtuk? kosz
Heló kösz szépen, meg is rendelem akkor a holnapi nap folyamán , hát a gyári cucc a legbiztosabb, én maradok annál
Nem tom de az én 125 ösömhöz nem létezik után gyártott vízpumpa szimering ami igazából egy tömbszelence 8000 körül volt kawazsoltitól japánból postával, és nem nagyobb az egész cucc 3x3x2 centinél
sztem nem kell mindenhova gyári szimeringet tenni ,mert egy vagyon, és ugyan olyan az utángyártott is amit minden csapágyboltban emg tudsz venni...
Heló!

Kawazsolti, kawasaki KDX 200-ba vízpumpa szimering mennyi pénz ért van ?
Heló!
Ez a 0.5-ös klingerit tömítőanyag mennyi pénzbe van és hol lehet kapni ?

Az FBS - ez már gány munka lenn igaz, még ha csak kipróbálni is hogy az e a baj, már mint a tömítés ?
Szavasztok!
Fuh kolléga elég kemény színe van az olajnak:S
Sztem komolyabban szét kéne dűteni ezt a gépet mert lehet a henger tömítés miatt is víz a forg. házba ami, hogyha rosszak a szimmeringek akkor átmegy a váltóhoz ahogy kawazsolti is mondta de a tömítések sztem mindenképp ludasak.Vagy neadjIsten repedés van ott ahol megy a víz a blokkba és úgy megy át de sztem erre elég kicsi az esély.A hengertömítést meg lehet oldani 0.5-ös klingerit tömítőanyaggal meg pasztával ami gyorsabb mintha rendelnéd sztem, a hengerfej meg ugye acél az már más De amit Zsolti írt is jóáron van Nem lebeszélni akarlak csak vélemény
Ill Ezek= EZ
Hálás köszönetem!

Még 2 kérdésem lenne Zsolt!
Ezek posta költséggel együtt mennyi be kerülne, mivel belpiacos a gép mennyi időt venne igénybe HA rendelés meg történne ?
1500ft /db és kettö kell
Oks ! azok milyen árban mennek?

Meg ehhez a tömítő szett is vagy az ugyan annyi ?