azért érdekelne a dolog mert a mocimban, már mint a blokban lévő olaj tiszta szürke, főzi is a vizet, meg be is dadog mikor húzatom ki szerintem hengerfej tömítés lehet, de ha az akkor a blokba bele kerülhet a víz ?
Üdv!
Tudja valaki, milyen csapágyak mennek a 25ös KDXbe?
6202 (2db), 6205 C3 (főtengely), 6322 C4 (főtengely), 6204, 6003, és még van 3 darab, amit nem tudok.
Tippjeim:vízpumpa,hengerfejtömítés..hengerfej nem hiszem,tömitések szoktak szarrá menni!A váltóban meg próbáld meg lecserélni az olajat és nézd meg hogy utána is elszíneződik-e!
Heló!
A mocim főzi a vizet, és most meg már be is dadog mikor húzatom ki!
Mi lehet a baja?
Mikor beindítom akkor a jobb oldali hűtője langyosodik a bal viszont nem a keringető adta volna meg magát ?
hát ha lesz dugócsere is akkor érdemes venni komplett tömítőszettet, ebben van mindenféle tömítés, a kipuhoz is! 9ezer forint...ha belefér a költségvetésbe szerintem megéri!
Ez bíztató többre számítottam. aztán lesz még az új dugó és esetleg egy hajtókarcsapágy de az nem biztos h kell. ja meg a tömítés szett. nem tudom honnan de elkezdte engedni a fagyállót. ahol lehet mindenhol megnéztem de semmi. a jobb oldali deknin van a kuplung tengelytől befelé egy kis mélyedés és ott áll meg a víz és ha többet megyek akkor lefolyik a deknin...
kipufogó és henger közti likat mivel érdemes betömíteni?
Egy db fogós kérdésem van: KB mennyi egy 15-52 es láncszett? Most feltűnt mikor befújtam h eléggé szar
Ja és van még egy: kellene nekem egy hátsó fékolajtartály. ki akarom cserélni az olajat benne de ha kiveszem a csavarokat belőle széthullik az egész tartály mert sztem már 93 óta senki nem csavarozta ki
Tömítés készlet mennyi pénzbe van ? Kawasaki KDX 200
Tudja valaki, milyen csapágyak mennek a 25ös KDXbe?
6202 (2db), 6205 C3 (főtengely), 6322 C4 (főtengely), 6204, 6003, és még van 3 darab, amit nem tudok.
a dadogás attol van mert a víz bele megy a hengerbe
A mocim főzi a vizet, és most meg már be is dadog mikor húzatom ki!
Mi lehet a baja?
Mikor beindítom akkor a jobb oldali hűtője langyosodik a bal viszont nem a keringető adta volna meg magát ?
kipufogó és henger közti likat mivel érdemes betömíteni?
Ja és van még egy: kellene nekem egy hátsó fékolajtartály. ki akarom cserélni az olajat benne de ha kiveszem a csavarokat belőle széthullik az egész tartály mert sztem már 93 óta senki nem csavarozta ki