Alulról fújj bele a kúton kompresszorral majd kijön Olyan gumi a hátsó villán nekem sincs, egyszer ráragasztottam egy pár réteg biciklibelsőt de úgy láttam a 3. kanyarban repült is elfele. betekertem gézzel és az kicsit jobban bírta de elkopott aztán most nincs ott semmi és szépen csörög visszaváltásoknál
nyugodtan vedd le, többet fogsz látni! az szét csak akkor eshet, ha el van bennt törve valami, de akkor már mindegy, akkor igyis-ugyis kell uj! bontsd meg többet fogsz tudni!
Hátt elvileg nem eshet szét semmi..Elvan kopva az a baj..azzal nem tudsz csinálni semmit csak ha kicseréled újra!
Azért nem pörög ki mert hideg..egyik motor sem pörög ki hidegen mindjárt,meg az nem is tesz jót neki...hidegen jobban kopik a dugó!Hátt nekem az a véleményem nézd meg powert aztán majd meglátod(juk) mi a baj!
Ha leszedem azt a KIPS feliratú dobozkát féljek attól h vmi szétugrik benne vagy ereszteni fog utána? esetleg tudok ott vmit kezdeni ezzel a kopogással? már néha félek húzni neki mert nem akarom h szétmenjen.
Mostanában olyat csinál hidegen h nem pörög ki csak addig amíg nyitna a power és fölé nem megy, ha bemelegszik (már érzem a lábamon a hűtőből a meleget) addig nem pörög tovább amíg üresben nem adok neki pár erősebbet. beragadhatott ott vmi?
Megoldódott a probléma: valahogy az úszó nem akarta kihúzni a dugót a benzinbeömlő likból, most lejjebb hajtottam azt a pöckét ami kihúzza és jó lett ki is próbáltam és kivitte a 120 at, hát én voltam olyan boldog...
És egyre jobban kezd zavarni az a kattogás ami a blokkból jön. a szerelő azt mondta rá h így rendben van de nekem nem tetszik. van egy videó fönt és azon hallatszik. mi lehet a probléma vele?
Nekem egy olyan problémám van a gépsárkánnyal h néha nem akar beindulni csak úgy ha a benzincsövet leszedem és belefújok a karbiba. igazából fingom sincs mi lehet. dugulásra tippeltem de szétszedtem és tiszta volt, tippeltem még arra a gumi pöcökre amit az úszó toligál h beleragad oda ahonnan jön a benzin. kiderült h ez is hülyeség. utolsó tippem a lamellák a hengernél. lehet az h beragadnak és ha belefújok megmozdul és jó lesz?
Hali márkatársak!
Meglett bontva a motor. Elég rossz híreket kaptam...
A gyűrűk nagyon el voltak kopva, a fölső az lötyögött a hengerben. A henger még nikaszilos, ennek nagyon örülök! Elvitték a hengert, régi dugót minden cuccot, bemérik a hengert, mekkora dugú kell bele...ez hamarosan meglesz max 5nap(elvileg).A másik rossz hír:a power szétesett. Ugye két része van, és azok egyszerre nyittanak(vannak típusok amiknél nem eygszerre nyit, egyik előbb, ásik később). Az épp keresés alatt van, milyen kell bele, honnan lesz meghozatva, mennyibe kerül (kb. 25eFt). Elvileg ha összelesz majd rakva megjön az ereje! Mivel a kompresszió 1/3-a volt az elvártnak, és a powernek is csak a fle működött! Hát bizzunk nenne!
Ha további fejleményeket tudok beírok!
Na pá ! Jó motorozást mindnekinek! (aki teheti )
bontva szerintem minden 2. sarkon kapni! kb 10ezres tétel...nem csak a kdx-ben van ilyen karburátor, ha kell adok telefonszámot, de szerintem ezért fölösleges új karbit venni...ha más nincs elviszed egy jó esztergáshoz és csinál bele neked, de szerintem még erre sincs szükség...fantázia gyerekek, fantázia!
Hali!
Még a jóval előttem szóló felni-évjárat témához szeretnék szólni
Írva lett hogy a mittom én melyik felni gyár legyárt előre X darabot és azokat rakosgatják bele a motorokba.Hát sztem ez nem teljesen igy van ugyan is, sztem nincs az a gyár vagy üzem ahol előre dolgoznának megrendelés nélkül.Szal ha akarnak gyártani 200 KDX et akkor szolnak a felniseknek hogy ennyi kell, azoknál nem áll raktáron cucc évekig,mert ugye ha nem tudja eladni minek csinálja meg előre Én így gondolom, bár a kivételek erősíthetik a szabályt de itt kétlem:)
amúgy gőzöm sincs hogy mi ez, szerelő nem vállalt rá garanciát? hívd fel aztán kérdezd meg
meg tudnátok valami cuccot javasolni, a hátsó villához való "lánckoptató gumi"-hoz? , mert sajna igen csak kopott már
Én már leszdtem egyszer, és kb egy nagy semmi (üreg), van mögötte, meg egy rés , ami a hengerbe megy....
de még kell hozzá ugyis cucc, akkor majd egyeztetünk!
Azért nem pörög ki mert hideg..egyik motor sem pörög ki hidegen mindjárt,meg az nem is tesz jót neki...hidegen jobban kopik a dugó!Hátt nekem az a véleményem nézd meg powert aztán majd meglátod(juk) mi a baj!
Mostanában olyat csinál hidegen h nem pörög ki csak addig amíg nyitna a power és fölé nem megy, ha bemelegszik (már érzem a lábamon a hűtőből a meleget) addig nem pörög tovább amíg üresben nem adok neki pár erősebbet. beragadhatott ott vmi?
És egyre jobban kezd zavarni az a kattogás ami a blokkból jön. a szerelő azt mondta rá h így rendben van de nekem nem tetszik. van egy videó fönt és azon hallatszik. mi lehet a probléma vele?
de ha anyámék nem engednek ki mert , nem vagyok jófiú akkor cseszhetem
Meglett bontva a motor. Elég rossz híreket kaptam...
A gyűrűk nagyon el voltak kopva, a fölső az lötyögött a hengerben. A henger még nikaszilos, ennek nagyon örülök! Elvitték a hengert, régi dugót minden cuccot, bemérik a hengert, mekkora dugú kell bele...ez hamarosan meglesz max 5nap(elvileg).A másik rossz hír:a power szétesett. Ugye két része van, és azok egyszerre nyittanak(vannak típusok amiknél nem eygszerre nyit, egyik előbb, ásik később). Az épp keresés alatt van, milyen kell bele, honnan lesz meghozatva, mennyibe kerül (kb. 25eFt). Elvileg ha összelesz majd rakva megjön az ereje! Mivel a kompresszió 1/3-a volt az elvártnak, és a powernek is csak a fle működött! Hát bizzunk nenne!
Ha további fejleményeket tudok beírok!
Na pá ! Jó motorozást mindnekinek! (aki teheti )
közelünkben nincs oylan 100-200 kilométeres körzetben egy motorbonto sem
Még a jóval előttem szóló felni-évjárat témához szeretnék szólni
Írva lett hogy a mittom én melyik felni gyár legyárt előre X darabot és azokat rakosgatják bele a motorokba.Hát sztem ez nem teljesen igy van ugyan is, sztem nincs az a gyár vagy üzem ahol előre dolgoznának megrendelés nélkül.Szal ha akarnak gyártani 200 KDX et akkor szolnak a felniseknek hogy ennyi kell, azoknál nem áll raktáron cucc évekig,mert ugye ha nem tudja eladni minek csinálja meg előre Én így gondolom, bár a kivételek erősíthetik a szabályt de itt kétlem:)