Van ám szabadidőd Én úgy csináltam volna h a fehérek is betű formájúra vágom csak nagyobbra mint a kék, a kéket ráragasztom és a fehér kilóg a kék alól Am jó lett, szép egyenes Én fújóformát csináltam meg vettem foszforeszkáló festéket, már csak ki kéne találni mivel hígítsam föl mert vízzel nem akar olyan híg lenni h tudjam fújni (akril festék).
Hali!
Barnel88, nem a KDX-et úgy csináltam h ugye kivágtam kékből a betűt meg kivágtam hozzá azt a "keretet" ami fehér és ráragasztottam a kékre Lehet h mazoista dolognak tűnik mer elég aprólékos de sztem megérte:)
Most nézem am a George honlapját nem rossz
130-e új egy vagyon lett volna . De a srácnál olyan gépek voltak mint az állat ,de nagyon drágák ,én meg csak ennyire gondoltam. Amúgy 150-e lett volna úgy hogy jól jártam .De tényleg élvezem .
Köszi fiúk!
Jaja amúgy én is a bal szélsőn gondolkozom, csak hát ugye KX hátul, elől meg van a kék KDX ami sajátkészítés Lehet lekerül hátulról az előbbi, bár akkor meg kéne oda valami mer üres Hát ez még egy eldöntendő dolog De azér várom az ötleteket megjegyzéseket a kollégáktól
Ha kitör a jóidő úgy rendesen a klubtali helyett csinálhatnánk egy olyat h elmegyünk a kiskunmajsai pályára. sose voltam még de mindenki azt mondja aki volt h nagyon jó pálya: hosszú egyenesek, olyan ugratók amiken nem hullik szét a motor és árban is elég jó
egy videó amin nagyjából látszik: http://www.sportmotor.hu/motor...
toom hogy ez nem a discovery de hogyan készült? :)