Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztaaaaa Naggggyon odabasz sztem a fújóforma
toom hogy ez nem a discovery de hogyan készült? :)
kawazsolti hoz fordulnék segítség ért

Alvázszám: DX200G-015180
Motorszám: GE009042

ennek az alváz, motor számú motornak kellene az évjárata hogy mennyi pontosan ?

a segítségét előre is köszönöm
Van ám szabadidőd Én úgy csináltam volna h a fehérek is betű formájúra vágom csak nagyobbra mint a kék, a kéket ráragasztom és a fehér kilóg a kék alól Am jó lett, szép egyenes Én fújóformát csináltam meg vettem foszforeszkáló festéket, már csak ki kéne találni mivel hígítsam föl mert vízzel nem akar olyan híg lenni h tudjam fújni (akril festék).
Valahogy így:
Hali!
Barnel88, nem a KDX-et úgy csináltam h ugye kivágtam kékből a betűt meg kivágtam hozzá azt a "keretet" ami fehér és ráragasztottam a kékre Lehet h mazoista dolognak tűnik mer elég aprólékos de sztem megérte:)
Most nézem am a George honlapját nem rossz
az az igazság ha jól toom akkor a 96-os gépnél is csak a váz kialakítása más a blokk fel fogatása ugyan az Persze ha jól hallottam
az mondjuk el is hiszem!
mondtál valamit az előbb, akkor meg nem tökmindegy mikor mit gyártottak?
Illetve pontosabban 94-ig a régi vázas kdx-eket!
94-ig gyártották a 200-as kdx-eket nem?96-os szerintem már az újabb vázas!
ha 200as az a blokk is amit bele akarsz tenni akkor semmi akadálya mert ugyan az!
Heló azt szeretném meg kérdezni hogy a 96-os KDX 200-as blokkot bele lehete e tenni a 89 - es vázba ?

előre is kösz a segítséget
Nekem a matricázásban George segített megtervezte hamar.
sztem is bal szélsö! a kdx matricát iylen nagy táblábol vágtad ki?
Csá.

130-e új egy vagyon lett volna . De a srácnál olyan gépek voltak mint az állat ,de nagyon drágák ,én meg csak ennyire gondoltam. Amúgy 150-e lett volna úgy hogy jól jártam .De tényleg élvezem .
Köszi fiúk!
Jaja amúgy én is a bal szélsőn gondolkozom, csak hát ugye KX hátul, elől meg van a kék KDX ami sajátkészítés Lehet lekerül hátulról az előbbi, bár akkor meg kéne oda valami mer üres Hát ez még egy eldöntendő dolog De azér várom az ötleteket megjegyzéseket a kollégáktól
Szerintem a balszélső
a kx matricákat felejtsd el! amúgy szerintem jó!
Apropó:) Véleményeteket szeretném kérni matricázást illetően itt van pár kép szerintetek hogy lenne jó?Köszi
Fasza a gép! Mintha láttam volna már itt a sportmotoron valahol:)
amúgy nagyon jó kis gép, elfogadnám!
mennyiért sikerült hozzájutni? újonnan vetted?
nem értetted a mondandóm lényegét! egyáltalán nem ez volt a léyneg!
Szerintem egyáltalán nem néznek ki rosszul a kdx-ek, és erőben is megálják a helyüket, az adott ccm-ben, és évjáratban
Ha kitör a jóidő úgy rendesen a klubtali helyett csinálhatnánk egy olyat h elmegyünk a kiskunmajsai pályára. sose voltam még de mindenki azt mondja aki volt h nagyon jó pálya: hosszú egyenesek, olyan ugratók amiken nem hullik szét a motor és árban is elég jó
egy videó amin nagyjából látszik: http://www.sportmotor.hu/motor...
Adatlapomon már van !