Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit vársz tőle?Neve árulkodik a dolgokról
elég tartalmas hozzászolás...
mit nem értettél ebböl? elejét v végét igy nehéz értelmezni...
?
*brigéciol
*tali
bocs...

különben ma végre elkerült a korházba a motorom!
brigáciol és féktisztito is nagyon szépen lehozza!

hát igen, a teli elég felejtös volt/lett...
A slag még nincs mert éjjelente fagy. Először csak ronggyal de úgy nem akart jönni aztán előszedtem a csodaszert benzin a tankból, úgy levitt mindent hogy nemigaz aztán átmentem rajta mégegyszer ronggyal és elkezdett csillogni. De hogy én mikot találtam a kipu alatt... volt ott 3 rétegben gané: vmi vulkáni hamu féle alatta apró kavicsok és legalul iszap. hát nagyon durva volt belegondolni h nem takarította meg 3 gazdája se ezelőtt. De most nagyon szííp

Mi lesz a klubtalival? a múltkor annyira elkezdtük szervezni de abbamaradt.
Jólvan még csak 1x voltam így következő motorozás előtt kap egy kezelést
Jó képek, szép tiszta let!

Báázzdd az uuj láncott fujad! másképp olyan lesz mint a rágó!
bazdki, a lánc 10ezer volt, a spré' meg 2ezer forint....na most akkor miért sajnálod tőle?
fújjad!
"szer+rongy"
Ha jó idő lesz nekem is ráférne egy tisztogatás a blokkra...
Te mivel csináltad? csak valami szer+roncs, vagy adtad neki slaggal?
Jah hát kb első jónak mondható kép amin én is rajta vagyok
Am nem fújtam be még a láncot semmivel, mert volt rajta valami "gyári" kenés, azt arra gondoltam egy ideig jó az...
Nagyon untam ma magam, a menéshez meg hideg volt. már régóta gondolkoztam rajta h meg kéne tisztítani a blokkot és végül ma rászántam magam és megcsináltam, jobb vagyok mint 4 éve, ezaz
Az volt az egyetlen probléma h besötétedett a kipu meg még nem volt a helyén és elég vicces volt a sötétben visszaszenvedni.
föltettem, eltartott egy darabig mert ez a rövidke is 50 mega lett.
http://www.sportmotor.hu/motor...
az jóóó! bár nem mondtad hogy ilyen baja van, vagy csak nekem nem rémlik..na mindegy....
ha sokallod az árukat nézz szét a netes használtpiacon! hátha találsz valamit, gyakran cserélnék robogóra is őket...
Köszi nézelődők mint az állat ! Látom vannak azért itt is árak.
Képzeld a kdx-em be vetem egy platinium gyertyát és máris jó lett az alapjáratom és már nem fuldoklik hirtelen gáznál se. Tök király !
Megvan a videó! hova kell ezt föltenni, még sose csináltam ilyet
ITTTTTTTTT! nézz körül, szerintem elsősorban itt éri meg venni, viszonylag olcsók, és tényleg lelkiismeretes az importőr! Pont most volt tesztnap is, tegnap, erről már lemaradtál, ja meg most picit fel is emelték az árakat a tavaszra meg a gyenge forintra való tekintettel...szerintem egyébként megéri megvenni, én is akartam sokáig, második motorként meg főleg tökéletes!
Keveset eszik, kicsi a szervízigénye, alkatrész pedig van hozzá és nem is drága! Igazából ezekről azt mondják hogy inkább felnőtteknek készült, valóban megy is vele mindenféle ember, 160centistől a 2méteresig, de az oldalról mindent megtudsz!...szerintem jó móka, robogónál tuti jobb.

Motorom most áll ezen a hétvégén, egyrészt, mert hideg van, másrészt meg mert kéne bele hajtóműolaj..10W30as valami jófajta, esetleg valaki nem tud olcsón?
fuh de keminy valaki a kádéjjikksssszzzel

láncot nem szokás járatni, az a lényeg hogy jól fújd be láncspray-el, és az 1.-2.motorozás után ne felejts el utánaállítani!, 1-2alakalom után beáll és aztán már nem is kell hozzányúlni, de az elején még nagyon nyúlik...hát ennyi!
Szia
Milyen gépet érdemes ezekből venni ,és vennél ilyet ,mert tegnap ment előttem 2-srác azt olyan jól kotortak mint barom .Én meg gondoltam robi -helyet jó lenne .
Csak semmit nem tudok ezekről ,és mi az áruk ,nagyobb emberel is mennek .
Hát ilyesmik érdekelnének , vegyek -ne vegyek .
Mocid ?
Hát nekem is inkább mélyebb, erőssebb hangja van, nem ilyen érzes mint a legtöbb.A videót meg akkor várjuk

Am voltm ma kinnt motorozni.Meg az új láncszett is fennt van, de nem tudom, hogy kell e ezeket "járatni", vagy nem...
MOndjuk felrakás után nem bírtam magammal és megnéztem mit megy...
Hát érdekes de 13-mas első kerékel 100-et akassza, a 15-össel 90-nél megtorpant
kérdezz!
Csá
Volt már valakinek pitbike- mert tanács kéne
szevasz!
Nem olyan zümmögős de elég jó, mélyebb a többinél törlök egy kis helyet a fényképezőn aztán csinálok egy videót róla hogy szól
szeva William!
SZépen szól az a testes, piros kidörrentő?