hát mühelybe misem nagyon férünk el, föleeg most bennt az uj kazán, de azért Dudellel kicseréltünk 2 simsonban a dugót gyürüt csapszeget tügörgöt stb...:P
Én is szeretek csak most a műhely tele van minden szaral és nem férek be, a garázsban meg kocsi van úgyhogy ma kint szereltem a szélben kipakoltam az udvar közepére a fűre ahol sütött a nap , leültem egy vakondtúrásra és nekiláttam
This is the bányatav innen viszik a homokot az M5 höz/hez (akinek ami tetszik) és így teleesett vízzel, most strand van benne meg horgászás. Most h voltam föltűnt h az erdő helyén van 2új tó de akkorák mint 2 focipálya. nem mertem lemenni a széléhez mert már fönt is úgy süppedt h másodikban alig bírtam menni, tiszta Dakar
OK köszi!
azzal a szimeringgel nagyon megszenvedtem mire be tudtam rakni. van neki egy fém alja(olyasmi forma mint a kuglóf sütő csak lapos az alja ) és olyan hülye formája van h a széle minél mélyebben van benne a blokkban annál szélesebb. fölhajtogattam körbe a peremét és kierőszakoltam belőle. az újat visszarakni még jobb volt mert azt nem akartam szétbarmolni, kerestem egy olyan vastag csövet és szépen beleütögettem vele . megértette mit akarok és belement jó kis unaloműző volt.
Képek a mai "bejáratásról" sajna nem volt velem senki és csak ilyen kép van
Szedd ki a blokkból annak a gumidugónak a cuccát a blokkból,ami bent maradt és szerintem nem érdemes ragasztgatni,mert ugyanúgy el fog szakadni!
Nekem is ilyen olaj van benne.Persze,nyugodtan öntsd vissza bele,elvileg nem leeht semmi baja!
Szerintem vegyél másik gumidugót az olajbeöntőhöz!
Most jött még egy apró idiótaság... az a gumi tekerentyű ami az olajbeöntőt zárja fogta magát és szétszakadt d eúgy h a menet benne van a blokkba a vége meg a kezembe(nem húztam meg erősen, csak annyira mint ahogy kell) most azt ki kell operálni és akk olaj le. Am ez most vadi új olaj, tegnap vettem Castrol actevo 10w-40 ahogy mondtátok. Vissza merjem önteni? lepucolom a kieresztőcsavar környékét, úgy elméletileg nem lesz koszos.
Azt a tekerőt pillanaragasztóval gondoltam megragasztani de apám mondja h nem jó mert beleragad a blokkba, és azt mondta szilikonnal... sztem hülyeség
Végre sikerült begyújtani a sárkányt Csak egy a problémám: alul az olaj leengedő csavar egy nagyon kicsit ereszt és csöpög. mit javasoltok oda? rakjak alu vagy réz alátétet vagy gumit?
Mi az a nagy viz ott a motorod meleltt?Ungarische tenger?
azzal a szimeringgel nagyon megszenvedtem mire be tudtam rakni. van neki egy fém alja(olyasmi forma mint a kuglóf sütő csak lapos az alja ) és olyan hülye formája van h a széle minél mélyebben van benne a blokkban annál szélesebb. fölhajtogattam körbe a peremét és kierőszakoltam belőle. az újat visszarakni még jobb volt mert azt nem akartam szétbarmolni, kerestem egy olyan vastag csövet és szépen beleütögettem vele . megértette mit akarok és belement jó kis unaloműző volt.
Képek a mai "bejáratásról" sajna nem volt velem senki és csak ilyen kép van
De kdx és kmx nem egyforma van ugyanolyan dolog kdx-en is mint kmx-en pl.henger de másabb a két motor!Kmx=Dt
Nekem is ilyen olaj van benne.Persze,nyugodtan öntsd vissza bele,elvileg nem leeht semmi baja!
Szerintem vegyél másik gumidugót az olajbeöntőhöz!
Most jött még egy apró idiótaság... az a gumi tekerentyű ami az olajbeöntőt zárja fogta magát és szétszakadt d eúgy h a menet benne van a blokkba a vége meg a kezembe(nem húztam meg erősen, csak annyira mint ahogy kell) most azt ki kell operálni és akk olaj le. Am ez most vadi új olaj, tegnap vettem Castrol actevo 10w-40 ahogy mondtátok. Vissza merjem önteni? lepucolom a kieresztőcsavar környékét, úgy elméletileg nem lesz koszos.
Azt a tekerőt pillanaragasztóval gondoltam megragasztani de apám mondja h nem jó mert beleragad a blokkba, és azt mondta szilikonnal... sztem hülyeség
Vagy még teflon szalagot tudsz rátekerni a csavarra esetleg!
Elvileg a 1990-től 1994-ig ugyanaz,tehát jónak kell lenni!
94-től már az újabb van rajta..szerény tudomásom szerint!
nemtudjátok, hogy a 90-91es kxekre jó e a 92 felettiek első láncvetetője?