Igazából én nem nagyon ismerem az MSN-t. Én SKYPE-olni szoktam.
Viszont megkaptam az e-mailedet, és nagyon örültem neki.
Meg annak, hogy tényleg vannak még ilyen rendes motoros társak akik így segítenek a másiknak, még ha egy másik fórumból is jött ide. Egy kicsit benézni.
Egyébként én itt szoktam írogatni: (KLR fórum) http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszön
öm szépen!
Egyébként nagyon sok mindent megtudhattok rólam, és rengeteg hülye képem és videóm is van fent, még az öcsém kis KDXe is itt van ebben a mi kis honlapunkban eldugva.
Látom, hogy ebben a fórumban is vannak még rendes, segítőkész emberkék.
Igen.
Megnéztem a honlapot, és bizony sok segítséget nyújthat adott esetben, bár bevallom egy jó manual még többet.
Nagyon örülnék, ha tudnál ebben segíteni, vagy fájlt küldeni. Szívesen küldök helyette esetleg más Kawasaki manualt, hiszen magam is KAWASAKIban dolgoztam, így van egy pár manualom, csak pont ez a szegény KDX nem volt meg.
Én is hasonló időben vagyok és mára lett ígérve a tömbszelence. Palackpostával dolgoznak a japánok vagy mi történik mert már minden felújítás megvan csak ez hiányzik...
hát ezt árulhatnád, mivel ezek még mindig csak robbantott ábrák, amik kb 1000alkatrészeket áruló webshop oldalain megtalálhatóak...ahj
szóval a hülye is megtalálja, de nem ezt kérte!
KDX220
200-220