Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vázszám kell ide is!
Hát ez tényleg nem gyenge áru !Még jó hogy lehet kapni .
Felvinném ha tudnám!
amúgy a két oldalidom 58-58Euró csavarostul, gumistul
a hűtőidomnak pedig 68.50 darabja
.a gyári idomok kerülnek ennyibe, ha jól értelmeztem, sárvédőket meg se nézem már, szerintem elég húzós az ár így is.
Sosem mondok ilyet, de lehet a legjobb megoldás ha lefested
vagy beviszed valami dekoroshoz, és csináltatsz rá egész idomos matricaszettet...
Biztos úgy hagyom...
LE a markolat, rá egy cső, azt kap pár "zsúlt"
csak a helyére áll majd
Szia S&B !
Látom még mindig kdx fan vagy , fel jössz megnézni mielőtt a yamahát felhozod ?
Szerinted az új menyi lehet kb?
a kx oldalidomai felmennek rá szerintem(évjáratnak utána kell járni hogy mi mutat jól) , faridom, elsősárvédő alap hogy jó, egyedül a hűtőidom nem jó rá csak a sajátja, vagy másé de az csálén áll a tank miatt. Ebay-en próbáltam keresgélni de nem találtam a tiédhez, gyári kizárt mert méregdrága, után gyártott nem tudom hogy van e valahol a világon hozzá, szóval ez nem egyszerű kérdés
tanulság: inkább add el nekem, vagy cseréljünk!
Most nézem hogy küldtél mailt privátban. Ok, az előbbit akk nem kell figyelembe venni
Én ezt egyszer már megrendeltem és hollandiából mondta hogy jön mert itthon nincs.
49063-1002 a cikkszáma ennek a vminek és a múltkor 6-7 ezer között volt az ára. KDX 125SR hez kell
Csá!

Nem tetszenek tudni ,hogy kdx-250hezz új idomokat hol lehetne venni,és menyiért?Vagy jó a kx-é ? Mert lefújatni nem szeretném. Esetleg jó tanácsok?
Én csak megkérdeztem milyen árban van,nem azt írtam,hogy venni akarok!
ha a képet nem netröl szedted le akkor tedd fel képfeltöltés.hu ra, és linkeld be!
kicsit erösebb lesz a bal vállad...! :P
a gyári dob az kérlek kb 60ezer ahogy néztem!
annyiból már fmf rendszer is majdhogynem kijön szerintem...
Nem vesznek figyelembe ezek semmit:D
Öjjha az nem egy jó dolog,hogy elgörbült a kormány,nem is lehet visszaegyenesíteni?
Értem én , hogy vagány ddolog a 250
de az erőt nem veszik figyelembe?
igaz endurónál nem olyan életveszély mint crossnál

am voltam vasárnap motorozni és sajna volt egy borulás, és elferdült kicsit a kormány
(kb5 cm-el magasabban van a bal oldal, mint a jobb)
A csavar az tárgytalan,mert nem teszi fel a képet amin megjelöltem:SA dob a lényegesebb!
Bocs,aképet nem tette fel!
Meg még azt szeretném kérdezni,hogy kdx 250r-hez mennyi egy gyári kipufogó dob,csak a dob!1993-as évjárat!Alvázszám:MLDX 250-D-005734 Plusz még szeretnék rendelni egy az ábrán megjelölt csavart!
Jövő hét! Japán azért nem itt van! ott nincs Ebay bent van a csomagban a cuccod ne agodj
Értem,melyik kedden?Jövő hét kedd vagy ma?
Elég lassan jön ez az áru,én amerikából rendeltem cuccot sürgősen kellett 2 azaz kettő nap alatt ittvolt!Kicsit sürgesd meg a dolgot lécc,thx!
Mivel japánból jön irtam hogy nem 5 nap ! Uton van kedden megkapom!
Te aztán tudsz tényleg..az én kuplungbowdenem hol van,amit már kb 1-1,5 hónapja megrendeltem?Meg a william52-nek hol a tömbszelence?Sehol ennyit rólad!
Hali! Tudok kawához mindent! Kell vázszám és mondom az árat!
Azon gondolkoztam h nem lehet e az h a lapátkerék kopott el. Furcsa h ennek a szimeringnek és a lapátnak is azon a részén ahol csúszik egymáson a belső felük van elkopva, vagyis az fényes. Megmutattam egy másik szerelőnek és ő is azt mondta h a szimeringgel lesz a baj, úgyhogy most erősen ráálltam h szerezzek egy ilyet.
Miért ne tisztelnénk meg a 25-ös gépeket?Jók azok,csak erre felénk tudod mindenki "pro-nak érzi magát" és kicsinek találja a 125 ccm-et egy 50 ccm-es 3 lovas simson után!