Felvinném ha tudnám!
amúgy a két oldalidom 58-58Euró csavarostul, gumistul
a hűtőidomnak pedig 68.50 darabja
.a gyári idomok kerülnek ennyibe, ha jól értelmeztem, sárvédőket meg se nézem már, szerintem elég húzós az ár így is.
Sosem mondok ilyet, de lehet a legjobb megoldás ha lefested
vagy beviszed valami dekoroshoz, és csináltatsz rá egész idomos matricaszettet...
a kx oldalidomai felmennek rá szerintem(évjáratnak utána kell járni hogy mi mutat jól) , faridom, elsősárvédő alap hogy jó, egyedül a hűtőidom nem jó rá csak a sajátja, vagy másé de az csálén áll a tank miatt. Ebay-en próbáltam keresgélni de nem találtam a tiédhez, gyári kizárt mert méregdrága, után gyártott nem tudom hogy van e valahol a világon hozzá, szóval ez nem egyszerű kérdés
tanulság: inkább add el nekem, vagy cseréljünk!
Én ezt egyszer már megrendeltem és hollandiából mondta hogy jön mert itthon nincs.
49063-1002 a cikkszáma ennek a vminek és a múltkor 6-7 ezer között volt az ára. KDX 125SR hez kell
Meg még azt szeretném kérdezni,hogy kdx 250r-hez mennyi egy gyári kipufogó dob,csak a dob!1993-as évjárat!Alvázszám:MLDX 250-D-005734 Plusz még szeretnék rendelni egy az ábrán megjelölt csavart!
Értem,melyik kedden?Jövő hét kedd vagy ma?
Elég lassan jön ez az áru,én amerikából rendeltem cuccot sürgősen kellett 2 azaz kettő nap alatt ittvolt!Kicsit sürgesd meg a dolgot lécc,thx!
Te aztán tudsz tényleg..az én kuplungbowdenem hol van,amit már kb 1-1,5 hónapja megrendeltem?Meg a william52-nek hol a tömbszelence?Sehol ennyit rólad!
Azon gondolkoztam h nem lehet e az h a lapátkerék kopott el. Furcsa h ennek a szimeringnek és a lapátnak is azon a részén ahol csúszik egymáson a belső felük van elkopva, vagyis az fényes. Megmutattam egy másik szerelőnek és ő is azt mondta h a szimeringgel lesz a baj, úgyhogy most erősen ráálltam h szerezzek egy ilyet.
Miért ne tisztelnénk meg a 25-ös gépeket?Jók azok,csak erre felénk tudod mindenki "pro-nak érzi magát" és kicsinek találja a 125 ccm-et egy 50 ccm-es 3 lovas simson után!
amúgy a két oldalidom 58-58Euró csavarostul, gumistul
a hűtőidomnak pedig 68.50 darabja
.a gyári idomok kerülnek ennyibe, ha jól értelmeztem, sárvédőket meg se nézem már, szerintem elég húzós az ár így is.
Sosem mondok ilyet, de lehet a legjobb megoldás ha lefested
vagy beviszed valami dekoroshoz, és csináltatsz rá egész idomos matricaszettet...
LE a markolat, rá egy cső, azt kap pár "zsúlt"
csak a helyére áll majd
Látom még mindig kdx fan vagy , fel jössz megnézni mielőtt a yamahát felhozod ?
Szerinted az új menyi lehet kb?
tanulság: inkább add el nekem, vagy cseréljünk!
49063-1002 a cikkszáma ennek a vminek és a múltkor 6-7 ezer között volt az ára. KDX 125SR hez kell
Nem tetszenek tudni ,hogy kdx-250hezz új idomokat hol lehetne venni,és menyiért?Vagy jó a kx-é ? Mert lefújatni nem szeretném. Esetleg jó tanácsok?
annyiból már fmf rendszer is majdhogynem kijön szerintem...
Öjjha az nem egy jó dolog,hogy elgörbült a kormány,nem is lehet visszaegyenesíteni?
de az erőt nem veszik figyelembe?
igaz endurónál nem olyan életveszély mint crossnál
am voltam vasárnap motorozni és sajna volt egy borulás, és elferdült kicsit a kormány
(kb5 cm-el magasabban van a bal oldal, mint a jobb)
Elég lassan jön ez az áru,én amerikából rendeltem cuccot sürgősen kellett 2 azaz kettő nap alatt ittvolt!Kicsit sürgesd meg a dolgot lécc,thx!