Mostmár értem Dávid mér kellett átküldenem:D
Amúgy üdv minden fórumozónak!, Fuh de rég írtam már be Nem baj hamarosan szezon jöhetnek a képek,videók srácok!
Bocsánat, hogy csak így betoppanok.
A KLR fórumból vagyok.
Vett az öcsém egy '95-ös KDX 250-est, amin volna egy két tennivalóm, de egyszerűen nem találok a neten sehol hozzá service manualt. Nem tudjátok honnan tölthetnék le egyet?
Nagyon köszönöm, ha esetleg volna valakinek egy jó tippje.
Egyébként tetszik ez a motor. Nagyon szeretni fogjuk. (legalább is így érzem)
miért megvennéd?! hát NEM, neki ez munka, te meg úgysem fogsz tőle venni semmit, mert drága! cserébe pedig eléred azt hogy a komoly vevőket sem fogja komolyan venni, ha egyáltalán eddig komolyan vette..... ha nagyon érdekel simán megtudod nézni cmsnl.com-on, hozzávetőlegesen ennyibe kerül itthon is +/-pár ezert forint, de mivel szerintem sok tízezerbe kerül egy ilyen fejidom, valószínűleg nem ezen a pár ezren fog múlni hogy megveszed e......
klx250-t akartam volna, de rájöttem hogy annyi pénzem nem lesz, meg az nem is igazán terepre való, ezért lehet inkább nem adom el, mert ennyi pénzért különbet nem biztos hogy kapnék...
hát elvileg eladom, van egy nagyon komoly vevőm, csak kicsit sajnálom, ha most adom el nem bukok rajta semmit, viszont eléggé megszerettem, ha viszont megtartom már biztos bukok rajta, mert ugye mégis csak fent kell tartani, és lehet hogy később még ennyiért sem tudom eladni, mert nem igazán van kereslet
szóval elég nagy dilemma ez.
A moci 1990-es! lapát 4995ft a tömszelence 5100ft
Ha van hollandiában március 9 ha nincs akkor USA még 6nap ha ott sincs Japán még 6 nap! Csak jelzem mert nem mai sárkány!
kicsit utánakérdezősködtem az idomoknak, használt lehet hogy lenne, egyenlőre kérdéses állapotú, állítólag szombatra minden kiderül, ha érdekel adok telefonszámot!
Amúgy üdv minden fórumozónak!, Fuh de rég írtam már be Nem baj hamarosan szezon jöhetnek a képek,videók srácok!
vagy ha felveszel msn-re ezen a címen:kocsisdavid@citromail.hu
vagy adsz egy e-mail címet akkor tudok segíteni!
Bocsánat, hogy csak így betoppanok.
A KLR fórumból vagyok.
Vett az öcsém egy '95-ös KDX 250-est, amin volna egy két tennivalóm, de egyszerűen nem találok a neten sehol hozzá service manualt. Nem tudjátok honnan tölthetnék le egyet?
Nagyon köszönöm, ha esetleg volna valakinek egy jó tippje.
Egyébként tetszik ez a motor. Nagyon szeretni fogjuk. (legalább is így érzem)
És még egyszer bocsi, hogy csak így berontottam.
szóval elég nagy dilemma ez.
most is azon gondolkodom hogy ennek vajon most örüljek e....
Ha van hollandiában március 9 ha nincs akkor USA még 6nap ha ott sincs Japán még 6 nap! Csak jelzem mert nem mai sárkány!
alvázszám:MLDX250-D-005734
De azért köszi hogy körbe néztél !